Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

fredag 1 februari 2019

Astrologisk prognos för Februari 2019


I Universum (som vi är en del av) är förändring konstant, och där rör sig planeterna ständigt i många olika riktningar, s k transiteringar. När en planet gör en inflytelserik rörelse på himlen och/eller har en aspekt till en annan himlakropp (eller flera), så ses det som en viktig tidsperiod inom astrologin (INFO) I det allmänna (kollektiva) horoskopet speglar det de teman som är aktuella i världen just den tidsperiod himlakropparna är aktivaMånga ser retrograder som viktiga, men man bör inte tolka dem negativt, se HÄR

De allmänna astrologiska prognoserna nedan speglar världstrenden (världsteman) som alla är en del av och är menad att inspirera. Vi har ett eget ansvar, vi kan välja vad vi gör med energier. (Om) så transiter ska ses som ”fingervisningar”. Det handlar även om var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet, så solteckenprognoserna (längre ned) är väldigt begränsade i omfattning och djup.

Allmänt, världslig/kollektiv prognos
Februari 2019:

På sin vandring runt zodiaken som omger oss på himlavalvet, så befinner sig Solen nu i Vattumannens säsong ca 20/1 - 19/2. Det är en tid då vi nog känner att vi vill vara mer oberoende. Vi vill inte känna oss för instängda och kan agera för att förändra den situation som råder och som kan kännas hämmande.  Vi blir mer medvetna om vad som är föråldrat i våra liv, och strävar efter att hitta nya perspektiv och nya sätt att göra saker. Struktur och ordning känns inte så tilltalande. Frihet känns mer betydelsefullt. 
Vi känner hunger efter kunskap och att visa vår originalitet och tenderar att vara mer humana, toleranta och accepterar lättare andra för vad eller vilka de är och vill tillbringa extra tid med vänner och gärna skapa nya nätverk.
En ökad känsla av att vilja gå emot den vanliga strömmen är också sannolik. Det finns dock en rebellisk energi för att bekämpa orättvisor som kan tänkas dyka upp, men en del ”tar upp” den energin på ett förvrängt sätt och kan då slåss mot allt och alla. Viktigt är alltså att det finns en god sak att kämpa för, annars kan energin riktas på fel håll. 

Det här är tecknet under vilket samhället samlas på vintern, så att vi gemensamt kan gå igenom genom de kalla, hårda tiderna. Det är nu vi kan finna vår egen stjärna på himlen under de mörka nätterna och hålla elden vid liv medan allt annat blir borta. De som vet var den personliga stjärnan finns där på himlen, glittrande och hoppingivande, bör låta den vara en speciell guide under den här Vattumantiden. 
De som inte vet var stjärnan finns kan söka efter den uppenbarelsen innan Vattumannens månad är över. 

Det är också nu vi behöver skämma bort oss kanske med en ”New Age spa-behandling” för att frigöra vinterns ”stelnande” muskler och sinne, så att vi snart kan möta våren med mer frigjord energi. Det är dags att bryta rutinen och finna den unika och färgglada delen av oss själva.

Mitt i Vattumannens stjärnteckens cykel, den 1/2 och 2/2, och ungefär mitt emellan vintersolståndet och vårdagjämningen hålls en europeisk högtid, Brigids helgondag (även Sankta Brigidas, Imbolc, Imbolg): Vårens ankomst firas med ljus och eldar för att representera Solens växande kraft och påminna om att det finns ljus i mörkret och att ljuset nu ökar när dagarna blir längre. Det är dags att fira förnyelse och tillväxt.
I år är dessutom nymånen just vid den kosmiska punkten, vid 15 grader av Vattumannen vilket gör den här tiden mycket kraftfull för att uttrycka våra avsikter!!

Den visdom vi under meditation tar in under denna nymånens cykel (Februari år 2019) ger oss en glimt av vad framtiden kommer att innehålla 2021 och därefter. Vi är nämligen i slutet av en 200-årig astrologisk cykel som har varit jordorienterad, och som har sett oss genom industriåldern, byggnads- och tillverkningsåldern och vi kommer att gå in i en 200-årig cykel i lufttecken, d v s intellekt och visdom. Denna långa cykel som väntar, med Jupiter och Saturnus i konjunktion i lufttecknet Vattumannen har inte hänt sedan 1200-talet och detta kommer att fortsätta var 20: e år fram till 2219! Det kommer att bli ett stort skifte med mänskligheten mot en värld som värderar kunskap mer.

Februari har potential för ”skiften” inom relationer och arbete. Briljanta nya möjligheter flödar från stjärnorna och vi säger ja till alternativ som känns rätt. Vissa möjligheter kan ge upphov till tvivel eller förvirring samtidigt som det finns en impuls att gå vidare på den nya vägen, trots att en viss osäkerhet kan vara närvarande.

Leta efter möjligheter i Vattumannens värld med allt som tecknet involverar: vänner, sociala medier, möta medarbetare, fester, delta i grupper eller i lag; engagemang i humanitära insatser, internetbaserad affärsutveckling eller expansion; teknik eller framtidsutvecklande idéer eller planer, och alla slags nätverk. Den extra betoning på dessa områden av livet kommer inte bara från nymånen den 4/2 utan även från Merkurius som rör sig genom tecknet på Vattumannen denna månad.

Under den kortaste månaden på året har alla planeterna en direkt rörelse vilket sätter en stark vind i ryggen och skyndar på oss litet längs våra respektive vägar av livet.

Dra nytta av de öppna energierna innan tidvattnet börjar vända om. Eftersom det finns så mycket potential för överinsatser och överflöd, är det bra att göra en övervägning innan man gör stora ansträngningar för målsättningar. Lyssna på intuitionen.

Den 19/02 rör vi oss från Vattumannens säsong med den ”elektrifierande” mentala och sociala inriktningen, och ”flyter” istället över till Fiskarnas undermedvetna och känsligare energi. Solen befinner sig i Fiskarnas eteriska säsong till den 21/3. 
Fiskarna är det tolfte astrologiska tecknet i Zodiaken, det sista tecknet på vintern och de astrologiska säsongerna. Eftersom det är det sista tecknet på vintern, förkroppsligar det all energi från alla tecken som har varit före. Det finns en känsla av slut och övergång. Fiskarna är utrymmet mellan livet och efterlivet. Fiskarnas energi sveper in oss med mer undermedvetna och andliga och mystiska vibrationer - ofta förvirrande, dimmigt, pch oklart... Fiskarnas präglar mänsklighetens ständiga sökande efter sanningen gömd bakom vad som uppfattas av fem sinnen. 
Det kan kännas ett större behov av att söka mening i det vi gör, vi kanske reflekterar mer över livet och vad man kan göra på planeten som kommer att göra skillnad. Det kan vara att man vill göra mer för andra i sin närmiljö eller rentav delta i något hjälparbete som gynnar många. Genom att göra det förbinder man sig med den kosmiska visdomen.
De drömmande "fiskvibbarna" kan göra att även den mest härdade cynikern kan fundera över det övernaturliga. Fiskarnas flytande natur gör det möjligt för oss att flyta bortom våra gränser så att vi kan skymta livet från högre, olika perspektiv. De som är andligt mottagliga och som utövar t ex mediation kan hamna uppe i det blå mer än vanligt, och bör inte glömma bort att hålla sig jordade!
Vi söker tillfredsställelse i det vi gör, och "går på inspiration" mer än "måsten".Tecknet gynnar det konstnärliga och poetiska. Vi kan lättare komma i kontakt med vårt kreativa flöde. Allmänt så skänker musik, meditation och drömmar mer djup intuitiv kunskap till det medvetna sinnet denna tid.

DATUM PLANETASPEKTER Februari 2019
(världshoroskopet/kollektivt) + tolkning

Obs! Ofta kan effekterna av planetaspekter märkas av före eller efter den faktiska dagen då transiteringen sker.  

Runt den 1/2
Nu börjar det första av tre av årets Saturnus sextil Neptunus-transiter. Saturnus och Neptunus delar en gåva som handlar om att kunna se den större bilden, men de närmar sig den på olika sätt. Saturnus är realisten, ibland är pessimisten medan Neptunus drömmaren och idealisten. Saturnus är jordad i vad som kan uppnås medan Neptunus tittar genom linsen och föredrar uttryckligen orealistiska fantasier. En sextilaspekt är harmonisk och vi kan i år lära oss att integrera både realism och fantasi och göra något riktigt vackert. 

Runt den 1/2
Mars i Väduren kvadratur Pluto i Stenbocken
Mars, drivkraftens planet och Pluto, planeten som står för behov av makt eller kontroll, är ”på kant med varandra”, d v s har en kvadratur denna nymåne (Stenbocken och Väduren).
Det kan skapa behov av att nå ett ökat inflytande, kanske det leder till maktkamp i vissa fall. Det finns dock en svårighet i att utnyttja energin och styra den på rätt sätt.
En del känner av dessa planetaspekter genom utmaning eller en känsla av hinder, men det finns tillräckligt med kraft för att få saker att hända.
Pluto i kombination med Mars kan ta bort masker och ytlighet och "blotta oss" för att vi ska kunna möta våra och andras brister för vad det är, men det sker inte på ett enkelt sätt.
Men man kan lära sig att uppskatta friktionen som en nödvändig ingrediens för att lära av dessa erfarenheter och att undvika konflikter med andra är A och O.
Mars-Pluto speglar att vi behöver se vårt mörker och skuggor och gå vidare till nästa fas, men denna spegel kan visas oss genom någon som kan vara en översittare, åtminstone utifrån vårt perspektiv.
Konstruktiva råd: När planeten för impuls och handling (Mars) har en hård aspekt, som nu, till den mer skuggiga och transformerande planeten (Pluto), kan vi behöva titta på hur vi använder vår Mars. Hur kan vi vidta åtgärder? Hur är vår relation till vår och andras ilska-aggression?
Om man har undertryckt ilska, kan den koka över. Om man har varit alltför aggressiv, kan man få en läxa att lära.
Pluto visar oss, orubbligt, vad vi behöver för att se och vara medvetna om oss själva.
Detta är en intensiv energi och man kan se till att göra en positiv energi av Mars: t ex gå en promenad, ta sig tid att reflektera...

Runt den 2/2
Venus i Skytten trigon Uranus i Väduren
Den här energin kan liva upp inaktuella eller stillastående situationer och vi kan känna för att prova någonting nytt gällande allt från hobbys, nöjen, kreativitet till… romantik. Vi kan känna att vi vill bort från tråkiga rutiner. Inte minst då vi lättare ”distraheras” av något nytt som känns spännande.
Det här är en bra tid att umgås, att kanske plötsligt ordna en fest eller ge sig ut på shopping. En bra tid att göra sådant som att styla håret eller piffa upp sin garderob… kanske göra trevliga fynd - som några exempel.
De kreativa kan uppleva konstnärlig och musikalisk frihet och stimuleras till att utforska olika former av konst.
Vi tenderar att vara öppna för utbyte av idéer och att vara mer spontana och längta efter mer spännande former av nöje: Det i sin tur ger möjligheter att stöta på nya och intressanta människor. Vi kan lockas till och locka människor olika de vi annars träffar på… t e x andra kulturer eller livsstilar.
Den som har partner kan uppleva överraskningar och/eller insikter som rör relationen. För de som är ensamma, ökar denna transitering oddsen till åtminstone någon flirt – kanske en elektrisk typ av attraktion. Så det är sannolikt med ett överraskningselement som kan skapa en gnista: De som är andligt ”uppkopplade” kan uppleva ett kosmiskt flöde. 
Få ut det mesta av denna energi genom att hålla ögonen och hjärtat öppna men utan förväntningar. Denna transitering innebär att vi har ett utmärkt läge att lära oss något om energier, genom att låta den arbeta med sin ”magi” utan att vi försöker kontrollera resultatet.
Det sägs allmänt inom astrologin att den kan ge en chans till en ”öppningsflöde” gällande pengar, men det kan också handla om vad vi ser som värde på något annat sätt.

Den 2/2
Venus går till Stenbocken
Venus flyttar och tillbringar en månad i territoriet Stenbocken som är känslig för tiden, gränser och respekt. Att hedra andra genom att respektera deras personliga behov och tid kommer att uppskattas djupt. Venus ligger i mitten mellan Jupiter i Skytten och Saturnus i Stenbocken vid nymånen den 4/2. Venus är på väg för att förhandla om frihet, resor och starka åsikter som testats med tiden och sina (=våra) förväntningar om framtiden. Om det vi vill ha verkar ouppnåeligt beror det på att Venus i Stenbocken är upptagen med att bida sin tid när hon redogör för handlingsplanen…

Runt den 3/2
Venus i Skytten kvadratur Chiron i Fiskarna
Det minst två sannolikheter: stora Déjà-vu vibbar och den kanske obehagliga känslan av att våra sårbara punkter är utsatta. De frågor som kulminerar kan beröra oss precis där det gör ont, men det ger oss möjlighet att acceptera och släppa smärtan som ”hängt kvar” länge. 

Runt den 3/2
Merkurius i Vattumannen sextil Jupiter i Skytten
Det ökar entusiastisk kommunikation och positiva diskussioner och goda nyheter. Denna aspekt är utmärkt för studier, prov och resor.  Vi önskar ”bredda” fältet, och veta mer.
Kanske en trevlig resa står på tur… eller utvecklande dialoger med familj och vänner. Jupiter och Merkurius i harmoni gynnar alla idéer och planer och bär gärna fram positiva besked.

Den 4/2
NYMÅNEN i Vattumannen vid 15°45.
Detta är en stark spiralenergi till nya medvetenhetshöjder, en speciell gåva som vi kan använda för att hjälpa oss att utvecklas snabbare. 
Denna nymåne i det intellektuella lufttecknet är kopplad till Saturnus och Neptunus, hjälper oss att ta in vår världs kunskap som är metafysisk och praktisk. Den som känner en önskan att gå konstnärens eller mystikerns väg tar verkligen in dessa planeters vibrationer... Nyckeln som ger aha-ögonblick av vad man ska göra, kommer genom att tysta sinnet för att få inspiration från kosmisk visdom. 
Det kan komma genom drömmar, eller genom de märkliga ögonblick när vi minst förväntar oss det. 
LÄS TOLKNING FÖR NYMÅNEN I VATTUMANNEN 2019 HÄR

Runt den 7/2
Solen i Vattumannen sextil Jupiter i Skytten
Det skapar ett lättare flöde som genererar glädje och ökar viljan att uppleva mer personlig frihet samt påvisar att vi kan upptäcka nya möjligheter. Det ökar känslor av att vara ”nöjd” och skapar varma och generösa ”vibbar” i luften… Och vi vill nog ge oss ut och få upplevelser som kan berika oss. 
Det hjälper oss med förhöjd urskillning och positiva resultat av att vi kan se nya sidor och få en ny vinkel. Det kan för många även innebära oväntade fördelar inom arbete, resor, eller utbildning.

Runt den 7/2
Merkurius i Vattumannen sextil Mars i Väduren
Det tyder på klarspråk och debattanda. Nu vill vi vädra tankar och idéer utifrån helt nya vinklar och begrepp. Vi vill också finna ut nya lösningar, kanske för att reda i ”gamla” problem. Det är också en tid då det är lättare att förstå andras synsätt m m.

Runt den 8/2
Merkurius i Vattumannen kvinkuns ”Den sanna Noden” i Kräftan
Den här energin ger oss möjlighet att uppfatta en kollektiv sanning och förstå något meningsfyllt på en större nivå. För många kan det handla om att frigöra sig från gamla tankemönster kanske genom kommunikation, att uttrycka tankar eller utbyta idéer.

Runt den 9/2
Mars i Väduren kvadratur Den sanna Noden” i Kräftan
kan tyda på ökade kontakter- eller nya – gällande sammanhang som handlar om ”kampaktiviteter” kanske bl a kan det ha med strider ute i världen att göra?

Runt den 9/2
Merkurius i Vattumannen sextil Uranus i Väduren
Nu har vi ökad möjlighet att hitta vårt ”fria tänkande”, då den här energin tenderar att sätta fart på tankar. Många kan plötsligt få nya och spännande idéer, kanske utopier och/eller visioner för framtiden.
De som tar vara på dem genom att skriva ner dem, och använda dem konstruktivt kan sedan inspirera andra till nytänkande. De som är helt inne på den kosmiskt upplysande vägen, kan uppleva speciella insikter, vilket då är ett nytt steg på upplysningsvägen – en ”magiskt andlig rikedom”. Många kan uppleva dessa uppvaknandeinsikter som förvånande på ett energigivande sätt (ungefär: aha, nu förstår jag).

Den 10/2
Merkurius går in i Fiskarna
Kreativitet och fantasiförmågan gynnas! Andlighet blir ett mer intressant ämne för många. Vi kan lättare förstå andra i dialoger eftersom sinnet tenderar att vara mermottagligt.

Runt den 13/2
Mars i Väduren konjunktion Uranus i Väduren
Den här energin kan trigga till ökat behov av rörelsefrihet. Den kan öka adrenalinet hos många som är hetlevrade av sig, och innebär mindre tålamod. Det kan vara som en uppfriskande bris men också leda till strider. Känslan av att erövra och ”vinna” kan öka det gäller allt från tävlande, arbetsliv, likaväl som ett intresse för någon.
Men det är möjligt att ”uppblossande” händelser/känslor ökar över hela världen, även ”strider”, det kan ske privat och vad vi får höra om något i nyhetssammanhang…
Vad man kan utläsa av denna spänningsaspekt är just ”spänning” och ”utlopp för spänning”, något som både kan börja ”gro” inom många, och att Uranus medverkar till att ”släppa fram det som byggs upp, ja veckor, kanske längre, efteråt!
Var vis och klok och agera med tålamod för att dämpa aggressiva tendenser denna tid! En tendens att agera oberäkneligt utan hänsyn till konsekvenserna kan nämligen leda till stor störning – stress, händelser som är ”splittrande” och handlingar som är totalt ogenomtänkta.
Litet oväntade saker kan oväntat ställa ”vardagslunken”, den vanliga inriktningen eller det ”invanda ”på kant!
Oavsett så gör Uranus det litet svårt att slappna av på grund av en störande känsla eller förväntan på något nytt precis runt hörnet.
Aspekten är som en elektriskt laddad kraft - som ett batteri. Vi kan vänta oss det oväntade! Och händelser som sker runt om oss, likaväl som åsikter och olika ”viljor” som ”drar” åt olika håll och som tenderar att ”piska upp stämningar (aggressioner) hos många. OM man är medveten om denna dynamiska himlakonstellations energi så kan man i stället undvika att dras med i vrede/heta debatter och använda dess uppfinningsrika och kreativa sida för att använda energi konstruktivt, vilket kan leda till genombrott och ett återupplivat personligt liv.
Man kan annars utöva sport eller röra på sig genom att dansa, gå på promenader etc. Allt för att ge ett bättre utlopp för den än aggressioner.
Det ger också en tendens att agera våghalsigt utan hänsyn till konsekvenserna. Var uppmärksam. Var försiktig. Ta det lugnt.

Den 14/2
Mars går till Oxen
En praktisk och målinriktad energi som hjälper oss att beslutsamt ställa in oss på ett mål, även om vi vet att det kan ta tid att nå målet. Det hjälper oss att vara mer jordade och fokusera på praktiska göromål. Vi lägger på mer noggrannhet och överläggning. 

Runt den 15/2
Solen i Vattumannen kvinkuns ”Den sanna Noden” i Kräftan
Vi känner kanske att vi vill ha mer harmoni när det gäller våra personliga göromål i relation till familjen. Det bidrar till att vi försöker hitta en balans mellan vår egen väg och våra ansvar och omsorg om de närstående.

Runt den 17/2
Venus i Stenbocken sextil Neptunus i Fiskarna
Vi är mer benägna att skapa eller uppleva skönhet, att njuta av det som är estetiskt och vackert. De här energierna kan också ge starkare längtan efter skönhet, kärlek… romantik… Överlag känns det mer behagligt.

Runt den 18/2
Solen i Vattumannen trigon Uranus i Väduren
Det tyder på en uppiggande energi som lovar det oväntade på ett glädjande sätt. Räkna därför med en sprittande energi som gör att man kan bli ”hög” på upplevelser ”i nuet”. Det ger en bra blandning av tro och känsla - förhoppning.

Den 18/2
Chiron går in i Väduren
Chiron kommer att förbli i Väduren under resten av året. Vi kan börja känna oss otåliga över att känslor från det förflutna som vi vill lämna. Som om det finns en röst inom, det är tillräcklig, låt det gå. Vi kan behöva gå bortom människor och situationer som inte längre tjänar oss eller inte känns bra för välbefinnandet. 

Den 18/2
Solen går in i Fiskarna
Nu gynnas intuitiva, konstnärliga, poetiska, medkännande uttryck. Vi kan lättare komma i kontakt med vårt kreativa flöde. Det finns ett större behov av att söka mening i det man gör, man reflekterar mer över livet och kanske vad man kan göra här på planeten som kommer att göra skillnad.

Runt den 18/2
Venus i Stenbocken konjunktion Saturnus ï Stenbocken
Det stärker kompanjonskap och parrelationer samt skapar stabil grund för dem som påbörjar en ny relation eller dejtar. Vi vill känna oss omtyckta och värderade av någon, vi vill det seriösa och är måna om att lägga ner tid för det som kan få bestå. Lösa relationer står inte högt nu. Nej, allvar och långsiktigt engagemang gäller. Trygghet är nyckelordet!

Den 19/2
Fullmånen i Jungfrun 0°42
Vi blir mer detaljmedvetna, hälsomedvetna, noggranna, hjälpsamma… kritiska. Vi städar och sorterar både i hemmet och känslomässigt…

Runt den 19/2
Merkurius i Fiskarna konjunktion Neptunus i Fiskarna
Något kan vara – eller upplevas som - vilseledande, kanske teorier och ord vänds upp och ner i förhållande till dina tankar eller i dialoger... Något kan verka förvirrande, så lita inte på alla omkring dig, för alla har inte rena avsikter. Men om du är helt ärlig, har rena avsikter, lita då på vad du ”får till dig”, vad du anar. Oavsett så slår energin på något sätt tillbaka på dem som använder energin för att vilseleda. Samtidigt finns här en kreativ potential.

Runt den 19/2
Merkurius Fiskarna sextil Saturnus Stenbocken
Det uppmuntrar oss att vara kritiska på sätt som hjälper oss att bygga det verkliga och är inte så teoretiskt, nu sänder vi ut raka budskap om våra framtida intentioner.

Runt den 22/2
Merkurius i Fiskarna kvadratur Jupiter i Skytten
Det tyder på att tankar, tal/kommunikation och kunskapsbehovet ökar liksom även debattandan hos många. Att vädra tankar och idéer utifrån ett större perspektiv och vidga våra mentala vyer ligger i luften! Den här aspekten kan också spegla oro eller ökat behov av expansion, ”chanstagning” när det gäller rörelse (resor t ex), dokument, viktiga diskussioner och förhandlingar. Sådant tenderar att ha större betydelse, så överenskommelser eller liknande sker sannolikt i större grad denna tid. Denna aspekt kan också indikera en del problem med fordon – men i så fall är det sannolikt något som man förbisett som behöver korrigeras …
Även rastlöshet när det gäller planer och att utöka möjligheter, som resplaner och att köpa biljetter tenderar att inte bli exakt som man tänkt. Undvik att slösa denna tid – det kommer surt efter…
Var noga med detaljerna när det handlar om skriftliga saker som att underteckna papper av något slag. Extra medvetenhet i all kommunikation vid denna tid kan bidra till att förhindra missförstånd.
Vi kan också räkna med att någon nyhet har större betydelse på det personliga eller i större sammanhang som massmedia. Men Jupiters läge nu, varnar också för att ”tro på allt”, så se upp för propaganda utan grund och dåligt underbyggda nyheter! Och undvik att själv falla för frestelsen att överdriva.

Runt den 22/2
Venus i konjunktion Pluto i Stenbocken
Det öppnar till mer intensitet, mer sinnligt djup! Det kan skapa behov efter djup intimitet. En tid för att gå djupare i relationer, och/eller få fördjupade insikter om relationer och kärlek och de värden vi har i livet – vad vi verkligen värderar. Relationer känns mer intensiva och djupa, men det kan också väcka ”inre gamla taggar” – i så fall så betyder det att det är bearbetningspunkter som aktiveras.
Vi kan upptäcka att vi behöver ligga lågt och anpassa oss till andra. Viktigt är att fokusera på att harmonisera motsatta synpunkter så att frid kan uppnås.
Emotionella mönster kan komma till ytan, vilket ger oss en chans att rensa eventuella känslomässiga blockeringar.

Runt den 23/2
Merkurius i Fiskarna sextil PlutoStenbocken
Om vi är modiga nog att kika ner i avgrunden, in i djupet, vem vet vilka skatter som väntar där?
Vi sporras att uppmärksamma de dunkla ”underströmningarna” i samtal, likaväl som både dialoger och tankar får mer djup. Vi kan nog känna att vi vill veta mer om, gräva i saker (i bästa Pluto-stil).
Det kan bli avslöjanden av större format inom nyhetsvärlden, TV, radio och tidningar.

Runt den 25/2
Merkurius i Fiskarna sextil Venus i Stenbocken
Tid för charmiga ord, taktfullhet, behov av frid, sällskaplighet. Viska söta ord i rätt öron… Nu är det lättare att vara diplomatisk. En önskan om balans i kommunikation. Vi läser om och tar lättare in det vackra i omvärlden. Det här är även en fin aspekt för sociala kontakter, harmoni och kreativa projekt. 

Runt den 26/2
Venus i Stenbocken opposition ”Den sanna Noden” i Kräftan
Det antyder att det är en tid då vi kan nå ut till andra och skapa kontakter som gynnar vår tillväxt. Samarbete ger nu nya möjligheter - fördelar. Det kan finnas en känsla av att vi har tur i kärlek eller i vårt sociala liv nu.

Runt den 26/2
Merkurius i Fiskarna trigon ”Den sanna Noden” i Kräftan
Det ger oss möjlighet att uppfatta en kollektiv sanning och förstå något meningsfyllt på en större nivå.

Runt den 27/2
Solen i Fiskarna sextil Mars i Oxen
Energi och mod. Denna aspekt är utmärkt för självförtroende och entusiasm. Det kan ge positiv användning av självförtroende och är utmärkt för att locka eller uttrycka positiv maskulin energi.


Läs om viktiga planetplaceringar
som under flera år speglar vår kollektiva utveckling HÄR:

                                                                   
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Här följer fler astrologiska prognoser av olika astrologer för denna månad:

Eftersom astrologer tolkar planeternas positioner väldigt olika så finns här fler tolkningar av andra astrologer för Februari månad 2019:
Detta för att man själv ska kunna kolla efter perioden ifall någon av dem alla varit ”träffsäker” (och som sedan kan bli en favorit, kanske?):  

Astrologisk prognos Februari 2019 för alla 12 stjärntecken
Nr 1:
Sunsigns” presenterar de astrologiska prognoserna för alla stjärntecken från Väduren till Fiskarna. De omfattar olika aspekter av livet som kärlek och sociala relationer, yrke, hälsa och ekonomi. Du rollar ner och klickar på den relevanta länken när du kommit in på sidan.
HÄR
SVENSK ÖVERS 
HÄR
______________________________________________


Astrologisk prognos Februari 2019 för alla 12 stjärntecken
Nr 2:
Klicka på ditt stjärntecken för att läsa. Det är i tre dekaner (delar) för en mer exakt och personlig touch:
SVENSK ÖVERS HÄR
______________________________________________

Astrologisk prognos Februari 2019  för alla 12 stjärntecken (rolla ner):

Nr 3:
SVENSK ÖVERS HÄR

Nr 4:
SVENSK ÖVERS HÄR

Astrologisk prognos Februari 2019  för alla 12 stjärntecken:

Nr 5:
SVENSK ÖVERS HÄR

Astrologisk prognos Februari 2019  för alla 12 stjärntecken:

Nr 6:
(Klicka på ditt stjärntecken alldeles under rubriken där alla 12 finns på rad)
SVENSK ÖVERS HÄR

*********************************************************

På svenska: Astrologisk prognos för alla 12 stjärntecken finns på den här sajten:

*********************************************************

Astrologisk förutsägelse för Februari 2019 enligt ditt måntecken (du måste kunna det)
HÄR
SVENSK ÖVERS HÄR

****************************************************************************************

Allmän (kollektiv) astrologisk prognos för Januari 2019:
SVENSK ÖVERS HÄR

2 kommentarer:

  1. Tack för dina texter o för du delar med dig av dina kunskaper! Läser allt intressant du skriver med stor behållning ��❤️
    Ingrid

    SvaraRadera
  2. Tack för dina fina ord! Roligt att du gillar det jag skriver! ⭐💖💖

    SvaraRadera