Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

söndag 16 juli 2017

Vad kan stjärnhimlen berätta om den närmaste tiden?

Runt den 17 Juli

Vi kan förvänta oss en trevlig känsla, då Jupiter i Vågen har en trigon till Venus i Tvillingarna. En bra tid för en lättsammare kontakt med vänner och familj, ja kanske det ger en ökad kärlekskänsla till någon... eller allting… Det är nog många som ”svärmar” litet mer än vanligt nu.
Så, fånga gärna dessa energier: genom att gå ut i sommaren och möt omvärldens goda vibrationer, eller ta kontakt med någon du känner litet extra för…
Det ger mer när Jupiter möter Venus på detta öppnande och mjuka sätt.

Runt den 22/7

Venus är i samma veva på väg till en kvadrat med Neptunus den 22/7, så allt kan verkligen se rosa och skönare ut än vad det kanske är… En liten illusion kan dock vara till hjälp som en paus från andra hårda aspekter, så länge man inte låter det gå för långt och blir lurad av ”sken som bedrar”.
Men de här energierna kan också ge starkare längtan efter skönhet, kärlek… romantik…

Mellan 20-30 Juli

Nu binds Saturnus och Uranus samman i en trigon genom Merkurius i Lejonet vilket också skapar en stortrigon (triangelform), visserligen en ganska ”otajt”, men energin finns där för oss:
Saturnus och Uranus uttrycker behovet av struktur och behovet av att vara oberoende. Denna triangel ger ett bra tillfälle att hitta balans mellan de två. Med Merkurius som ”bindare” och ”överförare” kan det också innebära viktiga budskap på något sätt. Detta är särskilt viktigt för dem med planeter i slutet av eld eller lufttecken (22-29 grader).

Dessutom går Solen till Lejonet den 23/7!

Det ger oss mer energi så att vi kan lysa och uttrycka vår kreativitet, vår vilja och också våga vara naturliga. Det är en bra tid för aktiviteter och att samtidigt njuta. Vi känner oss mer i fas med vårt inre barn – lekfulla. Det uppmuntrar oss att göra sådant som är roligt.

Och så har vi nymånen den 23/7

Nymånen sker också den 23/7, kl 11:47 i Lejonets tecken, och dessutom i konjunktion med Mars. Det ger en extra intensiv energi under två veckor. Det hjälper oss att våga mer, att visa ledaregenskaper, ger oss ökat självförtroende så vi kan räkna med mer ”lysande”, kreativa, stolta och ”riviga” sidor!

Mars läge skapar extra prestatinsbehov, så var redo att gå på ett nytt uppdrag. Men kanalisera ev. ilska för något som är positivt, att stå upp mot orättvisa t ex! Det kan också skapa extra passion och lust!
Extra gäller det för de som har någon personlig planet i början av Lejonet (0-2).

Från mitten av månaden till 27/7

Denna energi från Mars och Solen i Lejonet kommer att ”samla extra kraft” från mitten av månaden eftersom den blir exakt runt den 27/7.
Den här konjunktionen rymmer mycket viljestyrka, som kanske inte är baserad på intuition och rationalitet hos alla. Det är i alla fall en stor kraft att använda sig av.
Men om någon säger till någon som är fylld med extra mycket otålig Marsenergi: ”Nämen, inte så fort ... Strategi först!", så är det nog få som vill ha detta råd…
Men istället för att för snabbt använda avtryckaren och ”blåsa av i obetänksamhet”; så är rådet att använda den här energin som en ”step upp” och stanna till där ett tag, stå på stenen, andas och se över allting… Först.
Innan planerna sätts i verket.
För med en så stark vilja som behöver kanaliseras, så är en plan tillsammans med kraften det allra bästa för att nå dit vi vill…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar