Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

tisdag 28 november 2017

Astrologisk prognos för December 2017 - Saturnus till Stenbocken och budskap från Galactic Center

Den 6/12 är Merkurius retrograd i konjunktion med Saturnus vid 28 grader Skytten. Det innebär en kulmination, upplösningen av Saturnus transitering i Skytten, innan vi går vidare till grönare betesmarker... Det har varit en lång resa - men alla resor slutar. Eller åtminstone har en mycket viktig milstolpe nåtts.

Vi bör vara uppmärksamma på händelser, nyheter, tankar som kommer i vår väg den 6/12 . Det som gör Merkurius retrograd i konjunktion med Saturnus verkligt speciell är att den äger rum mycket nära Galactic Center - vilket ger oss gudomliga insikter. Universum kommer att viska något väldigt viktigt - så det är bara att lyssna!

December är också den månad då Saturnus, den store läraren, ändrar tecken och flyttar till Stenbocken, precis innan vintersolståndet som infaller den 21/12. 

Det är en mycket viktig astrologisk händelse!
Med Saturnus i Stenbocken blir vi mer fokuserade på vår karriär och sociala status. Självdisciplin blir en av de mest uppskattade kvaliteterna.

Under de närmaste tre åren, den tid som Saturnus spenderar i sitt eget tecken Stenbocken, så är det bra att fokusera på de visioner som vi harDet är sällan vi får vara med om en bättre tid att sätta långsiktiga mål i verket!

Att Saturnus transiterar Stenbocken, sitt eget tecken, är extra kraftfullt. Det beror på att när en planet vistas i sitt eget tecken manifesterar den de teman som knyts till det huset som styrs av Stenbocken i vårt eget personliga horoskop. 


Den sista veckan i December är den bästa tiden för nyårslöften - och med Saturnus teckenbyte ska man inte begränsa sig till att nå bara ett års målsättning. 
Sikta högre!


LÄS om December månadsprognos HÄR OCH HÄR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar