Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

tisdag 20 februari 2018

Februari 2018 - flera planeter i Fiskarna - tonvikt på känslor, drömmar och intuition

När Solen, Merkurius och Venus nu i Februari 2018 har ”flyttat in” i vattentecknet Fiskarna och börjat ”simma” till Neptunus (som befunnit sig där sedan 2011 - t o m 2026 - info) d v s söker sig till en konjunktion, så aktiveras hela Neptunus/fisktemat. Det innebär att vi kan notera en förändring genom större tonvikt på känslor, drömmar och intuition. 
Eftersom Merkurius befinner sig i tecknet, så färgas våra tankar mer med känsla - vi kan lättare "gå på känslan".  

Inte bara det - tecknet ansluter oss också till det mystiska och universella, den speglar även psykologiska insikter, likaväl som vi kan förvirras av sådant som upplevts som oklart, eller kanske vi dyker in i havet av illusioner... Innan de här himlakropparna har lämnat tecknet så kommer det att oklara att klarna! Merkurius och Venus lämnar tecknet den 6/3 och Solen den 20/3.

När alla de här himlakropparna nu befinner sig i tecknet tillsammans med Merkurius så vidrörs sannolikt en nerv om hur vi använder vår röst, vårt sätt att kommunicera eller uttrycka inspiration och kanske för många, även hur vi kan vara en ”röst” för de lidande.

Fiskarna är inte bara ett tecken för känslan utan också för fantasi, på grund av denna tecknets förmåga att föreställa sig saker! Inspirationen kan flöda fram för många – den kommer från ”andra dimensioner”! Tänk på Albert Einstein, som var född i tecknet och fick ”svar” och idéer genom drömmar.

När vi nu har så mycket energi i Fiskarna, tecknet för andra dimensioner/världar, främst har Neptunus tillsammans med de andra planeterna där en stor kollektiv inverkan, så är det bra att tänka på att vrede och hat föder mer av samma energi, att kärlek föder med kärlek.
Så det är en bra tid att arbeta med kärlek och energier både personligt och kollektivt!

Astrid Lindgren uttryckte: ”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.” 
Det gäller inte bara barnen tycker jag, utan alla. 
Så låt Masaru Emotos upptäckter om tankarnas påverkan på vatten vara ledande nu när vi har så stor möjlighet att påverka i världen med kärlekens energi genom så många planeter i vattentecknet Fiskarna. Emotos kunskap om vattnets bärkraft HÄR.
Eller påverka till mjukare energier genom att använda en mycket fin och framför allt enkel hawaiiansk läkemetod som verkar på alla nivåer. Den är mycket hjärthelande: Om den HÄR.

Om allting är energi, som också kan omvandlas, så är det inte fel att, oavsett vad man anser, tycker och känner om det som sker i världen, välja att arbeta med det som egentligen är Fiskarnas renaste, mest förädlade energi: En kärlek som flödar över åt alla håll likt vatten.

Det är dags att medvetet omvandla negativa frekvenser till harmoniska frekvenser. Och ju fler, desto bättre.

Läs mer om Merkurius i Fiskarnas tecken HÄR:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar