Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

måndag 1 april 2024

Astrologisk prognos för April 2024

I Universum (som vi är en del av) tickar den kosmiska klockan, när planeter (och andra himlakroppar) följer sin rörelse och bildar himmelsmönster (s k transiteringar), vilket ger atmosfär, mening eller ett budskap för varje minut som går eller för en hel epok. Astrologer spårar och tolkar dessa förbipasserande transiter. När en planet gör en inflytelserik rörelse på himlen och/eller har en aspekt till en annan himlakropp (eller flera), så ses det som en viktig tidsperiod inom astrologin (INFO) 

De allmänna astrologiska prognoserna nedan speglar världstrenden (världsteman) som alla är en del av och är menad att inspirera. Vi har ett eget ansvar, vi kan välja vad vi gör med energier. (Om) så transiter ska ses som ”fingervisningar”. Det handlar även om var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet, så solteckenprognoserna (längre ned) är väldigt begränsade i omfattning och djup.

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Det är mina texter på denna blogg. De är skyddade av upphovsrättslagen info HÄR. Så du som publicerar citat från dessa texter ska ange källan med länk.

 ~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Vädurens säsong 20/3 -19/4 2021

På sin vandring runt zodiaken som omger oss på himlavalvet, så ”simmade” Solen ur Fiskarnas hav den 20/3 och styr nu Vädurens säsong till19/4 med full kraft. Solens inträde i Väduren skedde vid vårdagjämningen, då det var en dag med lika längd på mörker och ljus, vilket markerades avslutet av den sex månader långa säsongen av mörkertid och en sex månader lång säsong av ljustid inleddes. Vårdagjämningen på norra halvklotet innebar det astrologiska nyåret!

När Väduren tog tag i styret, återställdes stjärnhjulet (zodiaken runt oss) och energin började på nytt, precis i vårens explosiva tid! 

Vädurssäsongen innebär en fruktbar tid för att plantera frön och vid vårdagjämningen firar man traditionellt fertilitet och naturens förnyelse av livskraften som gick i vila under vintern. Det gör det möjligt för oss att släppa loss de känslor som rörde sig under ytan under Fiskarnas säsong. En återuppståndelse efter de långa, mörka vintermånaderna. Vårkänslor spirar och skapar passion. Alla knoppar slår ut och livskraften spirar inför allt nytt som väntar. Ny början!

Vädurens energi hjälper oss att ta ett modigt steg framåt och markera vår individualitet. Vi tenderar alla att ha starkare åsikter än vanligt, och kanske ett behov av att vara ”nummer ett” till 19/4.

Under solpassagen genom Väduren har vi en tendens att känna en känsla av förnyelse. Vi tar mer initiativ och är ivriga på nya upplevelser och har mer energi för att ta tag i nya uppgifter. Vi kan förvänta oss intensiva konkurrensvibbar och våryra under denna period.

*********************************************************

Oxens säsong 19/4-20/5

Efter Vädurens ”jagvillvaranummerett”-säsong med de vilda energierna, så växer våra dagar i längd, medan vi flyttas för att se Solen mot stjärntecknet Oxens bakgrund och säsong mellan 19/4 till 20/5.

Oxen är vårt andra stjärntecken i zodiakcirkeln, vilket ger form till nya gnistor av avsikt och lust som många identifierade under det astrologiska nyåret som sker varje år den 21/3, vid "nollpunkten" i Vädurens stjärntecken.

Så när den snabba Väduren drar iväg, och Oxens säsong startar fokuseras vår uppmärksamhet på att bygga. Den spännande, men kanske också för många utmattande vädurssäsongen har nog varit allt annat än tråkigt för de flesta! Vi kanske har fått bra idéer, men kan de användas till något och kan de bli något med tiden? 

Oxen tar ner oss till jord för att hjälpa oss att sakta ner vår framfart, och ber oss att rulla upp ärmarna och skapa en konkret hållbarhetsplan. Nu kan vi lugna ner oss och hitta vårt fokus igen. Nu går vi in i ett jordat spår som ger oss möjlighet att omfamna livet i det långsamma körfältet.

Oxen är den bestående leverantören, som också älskar livets jordiska nöjen. Det öppnar till en långsammare, mer njutningsinriktad takt, tonvikten läggs på våra sinnen. Vi inbjuds till att gräva i och känna, smaka, beröra, höra och uttrycka våra sanningar, våra värderingar och det som formar vårt självvärde.

Oxenergi kan vara lika sensuell och elegant som den ärfrossande” och lat. Men detta tecken uppmuntrar oss att planera vårt arbete med enkla steg och sedan vidta dagliga åtgärder. Under Oxens säsong kan vi påminna oss om att det är det som är långsamt och stadigt som vinner tävlingen fram till 20/5.

Om vi ”tappat bort” självvärdet och med det självomsorgen, kan vi då äga, värdera och ge omsorg till något annat utanför oss själva? Vi kan den här säsongen be om att få hjälp att se det personliga värdet - inte bara känna igen det, utan veta det. 

Från det kan vi se hur omsorg om våra ägodelar speglar det värde och den vård vi ger oss själva. Som ett resultat värderar vi ägodelarna som vi bryr oss om och det vi äger, vilket skapar mer nöje och ömhet – och det gör att sådant som värdet består eller kan öka. Oxen bedömer tålmodigt om något är värt investeringen av tid och resurser.

******************************

DATUM PLANETASPEKTER APRIL 2024

(världshoroskopet/kollektivt/allmänt) tolkning

Obs! Ofta kan effekterna av planetaspekter märkas av ett par dar före och/eller efter den faktiska dagen då transiteringen sker, därför anges datum med noteringen ”runt den”:

Runt den 03.04.2024

Venus konjunktion Neptunus

Denna ”sammankoppling” mellan dessa två planeter ökar känsligheten, kan ge en känsla av romantik och en tendens att lättare idealisera någon nu. Det är alltså ”de rosa glasögonen” som många tar på sig nu… Många (som är öppna till energin) kan också ”använda den” för att charma! Det kan uppstå dragningskraft mellan personer och ”drömska” önskningar.

Det finns också en möjlighet att ”hamna i dimma” vilket gör det svårt att komma någonstans konkret eller skapar situationer som gör att verkligheten undviks så som den är: Det kan handla om uppfattningar om kärlek och inom relationer. Det kan kännas diffust och ogripbart. I vissa fall, kan någon inverka hypnotiskt, och då är det lätt att gå vilse i de skimrande ögonen. Gränserna kan suddas ut och visst kan vi dras in i sådant som är mystiskt och magiskt. Men fantasierna, önskedrömmarna, längtan eller ovisshet kan rinna igenom våra själar… Kanske grepplöst och vackert och också lämna en känsla av vemod, om inte drömmarna uppfylls i verkligheten.

För artister kan denna aspekt öka inspiration och kreativitet. Dessutom lockas att njuta av vackra melodier och filmer som väcker ”själen”…



05.04.2024

Venus går till Väduren

När Venus är i Väduren, börjar den blommande kraften igen med våren. Nu söker många efter sätt att återuppliva romantiken efter den långa mörka vintertiden, då varma sockor, tröjor och mysljus kan ha hållit den i mer träda än i passionerade uttryck. I relationer blossar det lätt upp igen i ”en nytändande kick” och lätt upphetsade över utsikterna till ny kärlek, kan andra ta en chans för att påbörja något nytt. 

Passion är nu namnet på spelet när kärlekens och skönhetens planet passerar genom Vädurens tecken, känd för att vara entusiastisk och livfull! Blandningen av dessa energier uppmuntrar oss att ta risker eller ta kontroll över våra liv på ett sätt som hjälper oss att locka till oss det vi söker.

Venus visar sin kärlek som mjuka moln på himlen, och hos energirika Väduren kliar det av spänning. Kombinationen av dessa två energier kan innebära spännande höjdpunkter! Åtminstone på ”flirtfronten”!



Runt den 06.04.2024

Venus sextil Pluto

Nu kan vi gå djupare i våra relationer, och/eller få fördjupade insikter om relationer och kärlek och de värden vi har i livet – vad vi verkligen värderar. Det öppnar till mer sinnligt djup! Det i sin tur gynnar romantik på en djupare nivå – bakom ord och yta. Våra känslor går djupt och exponerar dolda aspekter. Det kan skapa ett intensivt behov efter djup intimitet. Relationer är mer intensiva men inte uttömmande. Denna aspekt aktiverar också mångas ”sex appeal”. Vi kanske känner mer passion, men passionen upplevs inte påstridig, eller på ett manligt sätt, utan här handlar det om en mer mottaglig och feminin energi!

Dessutom är det lättare att på ett milt sätt eliminera något som är oönskat eller onödigt i på relationsfronten. Emotionella mönster kan komma till ytan, vilket ger oss en chans att rensa eventuella känslomässiga blockeringar. Det hjälper oss också med att vara mer smidiga och trevliga i sociala situationer.


8.04 2024

Supernymåne + total solförmörkelse, kl 20:23:21 i Väduren 19°22' Solförmörkelse(Total) kan ses i Väster i Europa, Nordamerika, Nord i Sydamerika, Stilla havet, Atlanten, Arktis
Vid viktiga ”himlahändelser” kallas vi, likt våra förfäder, för att med vördnad samverka med de kosmiska cykler som vi är en del av. En av dem är nymånen (Månen i tilltagande), en ny energivåg, då Solen och Månen är i konjunktion, d v s på samma ”himlaplats”. Nymånen representerar slutet på en 28-dagars cykel början på en ny - en uppfriskande dubbeldos av tecknets energier – nytändning! Då har vi ett nytt ”ark” att skapa på. En möjlighet att arbeta med teckenenergierna på ett nytt sätt.

Hur stark inverkan den har beror bl a på var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet. Utöver det är de som är födda i, har Ascendent eller Månen i nymånetecknet mest berörda, samt de som känner kollektiva känslor.

Nymånen i ditt personliga horoskops Hus (= livsområde):

Nymåne är en bra tid om man vill rikta in sig på nya mål. Nymånen sänder just nu energin från från tecknet. För att se vilket livsområde som aktiveras av nymånens vibration så kollar man sitt horoskops hus. Där nymånen befinner sig på graden, kan du beräkna vilket hus den befinner sig i, det är en av de 12 ”tårtbitarna” som där är markerad med en siffra mellan 1-12 i ditt horoskop. 
LÄS TOLKNING OM NYMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR
LÄS OM NYMÅNECEREMONIER HÄR.


Runt den 10.04.2024

Mars konjunktion Saturnus

Det antyder att behov (Mars) och önskemål växer sig starkare (Saturnus), även om det är svårt att nå snabb framgång. Även om förmågan att arbeta hårt och organisationsförmågan tenderar att öka, så kan många uppleva känslor av förseningar eller hinder i väntan på det bästa, som i sin tur kan skapa frustration och känslor av blockering… Trots det så fungerar inblandningen av den åtstramande Saturnus som en påminnelse om att vi måste hålla oss jordade och undvika emotionella ytterligheter! Vi tenderar att agera för att skapa stabilitet och trygghet och just nu är vi kanske vi inte känner oss manade att ta risker eller starta nya projekt m m.

Lärdomen (Saturnus) kan för många också vara att på ett konstruktivt sätt använda kraft/energi och/eller ilska (Mars) och inte skapa meningslösa konflikter eftersom det finns en tendens till envishet nu.


Runt den 11.04.2024

Sol konjunktion Merkurius

Det betyder att kommunikation, uttrycka tankar och utbyta idéer (samt kanske även transportfrågor) tenderar att vara centrala teman. En ökning av mental aktivitet kan ske på internet.

Vi kan känna en naturlig nyfikenhet som fyller våra sinnen, som omfattar ämnen vi gillar, samtalsämnen vi älskar att prata om, eller någon intellektuell strävan som ligger varmt om hjärtat. Vi vill prata om ämnen som intresserar oss såväl som nyheter, i diskussioner, samtal, möten och debatter.

Denna energi uppmanar oss att vara öppna och uttrycka oss ”med hjärtat”, att ta oss tid att prata igenom saker och koppla ihop våra tankar. Den som behöver kommunicera kan få fram sin poäng med tydlighet och förmodligen utan drama.


Runt den 19.04.2024

Merkurius konjunktion Venus

Nu är tid för charmiga ord, taktfullhet, behov av frid och sällskaplighet men då med djupgående dialoger. Viska rätt ord i rätt öron, Skorpionen vet vad som är bäst att säga på ett sensuellt sätt…

Nu är det också lättare att vara diplomatisk på ett förberäknande sätt. Vi läser om och tar lättare in det vackra i omvärlden. Ja vi ”läser också andra” lättare och det som är osagt.


19.04.2024

Solen går till Oxen

Läs om det längre upp under Oxens säsong


Runt den 19.04.2024

Mars sextil Jupiter

Den här energin kan tolkas som att vi får mer kraft, styrka och/eller mod. Det hjälper oss att vara mer motiverade och att fortsätta att söka efter sådant som kan hjälpa oss framåt. Viljan och en önskan att nå längre än normalt ökar vår handlingskraft och motivation.

Vi känner förmodligen mer förväntan och törs sannolikt därför ta en ny chans… Mycket gott kan komma ur det. Det är lättare att ta itu med nya saker – och att inte falla för destruktiva tendenser och ”uppgörelser”. Perfekt för spekulation!

Energi, aktivitet och rörelse, det är en bra tid till att börja med något kraftfullt - som en träningsrutin, i form av aktiv sport - eller kanske resa.

Många är angelägna om att skaffa ny information – kanske vill delta i olika kurser, seminarier och träningssessioner.


19.04.2024

Mars sextil Uranus

Genom denna energi kan många som är medvetna välja att se en annan sida, en ny och mer intressant vinkel, kring saker som irriterar, som skapar konkurrens och väcker sårbarhet! Det antyder en mer rolig, excentrisk, spännande energi till det hela som kan förlösa mycket. Upplösning av konflikter bör då innebära trevliga överraskningar och stimulerande möten – som ”svar”/respons!

Vi kan räkna med inspiration, oberoende och motivation som kan medföra snabba förändringar som hjälper till att lösa vårt ursprungliga förhållande till drama, frustration eller någon slags kris. Det går lättare att ta initiativ till nya engagemang.

Denna aspekt kan ge ett ökat behov av fysiska aktiviteter och energin stimulerar också till kort och snabb prestanda.


Runt den 21.04.2024

Jupiter konjunktion Uranus

Ur ett evolutionärt perspektiv, detta är en plats i vårt medvetande där vi tvingas att göra förändringar i våra liv som bygger på friktion och spänningar som vi upplever. Energin i den här aspekten kan få oss att uppleva mer intensitet i händelseförloppet, kanske känslor av instabilitet, att vi inte riktigt har en solid grund att stå på, vilket kan ge en känsla av att inte ha riktig kontroll.

Det är en dynamisk föränderlig energi som tyder på det oväntade och impulsstyrda. Det kan för många erfaras som ett befriande, renande utlopp av uppdämd spänning som möjliggör en dynamisk lösning av gamla konflikter eller tillbakahållna känslor. 


Runt den 21.04.2024

Sol kvadratur Pluto

En "kvadratisk aspekt" är en stressande energi som indikerar inre spänningar eller konflikter som frambringar åtgärder för att lindra situationen. Solen kvadratur Pluto är ett kortvarigt inflytande som varar i några dagar, men det kan kraftfullt trigga påverkan av längre transiter. Pluto styr "reformer". Det viktigaste är att "Sol-Pluto" inte orsakar något utan handlar om cykler som speglas som teman på planeten.

Detta är en intensiv transitering och vi kanske tycker att många människor är irritabla. Vi kan kalla denna transit en maktkamp som ”bara väntar på att få hända”, och om detta ”uttrycker” sig genom aspekter till vårt personliga horoskop kan vi känna extra av det.

Ego-energier kan också ”gå högt” vid denna tidpunkt. Undvik situationer som kan gå från ord till något värre… Faktum är att de som är lagda åt att ”anamma egoenergin”, kan uttrycka elaka sidor dessa dagar… eller försöka tvinga sin vilja på andra. Så, ja situationer kan vara anspända och oförutsägbara.

När energin uttrycker sig bäst nu, kan detta innebära någon typ av viktig förändring, antingen en ”uppblossning” av gamla känslor som kan ventileras och frigöras eller en situation i det yttre som innebär en ny fas, om än en känsla av smärta inledningsvis... Saker kan samlas och kulminera just nu om andra aspekter i horoskopet stöder det. Så vi kan komma att se många saker i världen just nu som Solen i konjunktion med Pluto ökar vårt behov av att ha kontroll, men kan också leda till egokonflikter med andra mäktiga personer eller myndighetspersoner. En kris eller konflikt med någon skapar en intensiv upplevelse som kan leda till extremt eller destruktivt beteende. Sådana utmaningar kan få oss att antingen försvara vår position eller göra en större förändring.

Vi kan räkna med djupa och intensiva känslor som kommer till ytan. Det kan vara svårt att fokusera på något annat. Drömmar, visioner, själsliga ”viskningar” ur det förflutna eller intuitiva insikter kan ha en djupgående inverkan på humör och känslor.
Pluto, planeten av kraft och intensitet förvandlar genom ”förstörelse och förnyelse”. Många kan nu uppleva kontroll och manipulativa beteenden som svartsjuka, skuld eller andra dynamiska känslor och reaktioner – något rivs upp för att kunna omvandlas. 

Tips: Bearbeta ev. utmanande känslor och beteenden genom meditation, självanalys eller annan teknik för att förstå de djupa känslor som behöver omvandlas.

En Pluto-transitering kan fokusera på att ”lita på eller inte lita” på andra igen. Vi lär oss att se igenom, att förstå psykologiska saker med Pluto. Starka människor (Solen i sin bästa energi) lyfter andra, och i djupet av Pluto ligger denna längtan efter att hitta starka människor som kan ta oss till nästa nivå. Vi vill vara med dem som stärker oss, inte de som tar oss ner eller gör något mot oss. Just nu kan vi märka av detta extra mycket. Vi behöver varandra för att växa, och det finns en intressant dynamik som händer när vi träffar någon som har det lilla extra som kan ta oss till nästa nivå. Tricket är att inte ta det för personligt.

Så under dessa dagar kan det vara trevligt att påminna oss själva om vad som verkligen är värdefullt för oss och kolla in hur vi reagerar på vad som händer i våra liv. Om vi känner oss fast i en grotta, är det nu dags att möta just den rädsla som sätter oss där. Pluto utmanar oss att ta det som ges som en möjlighet till verklig tillväxt.


23.04 2024

Fullmåne kl 01:51:09 i Skorpionen på 4 ° 17'
Fullmånens tolkning ska ses som ”fingervisning” och inspiration. Vi kan välja hur vi kanaliserar energier (Om) så hur energier inverkar personligt beror på flera faktorer, bl a var himlakroppar och aspekter hamnar i det personliga horoskopet. Men vanligtvis berörs mest de vars horoskop mottar starka aspekter, samt de som är födda, har Ascendent, Månen eller Venus i detta tecken, utöver alla som är mottagliga för det kollektiva.

Historiskt använde indianer (och andra naturfolk) ”smeknamn” för fullmånar för att lokalisera årstiderna. Se namnet på fullmåne för varje månad på året och deras betydelse ((info)

Varje fullmånes energier är olika, bl a p g a det stjärntecken den då befinner sig i. Dess krafter drar fram det undermedvetna och eventuella smärtsamma minnen. Sårbarhet ökar, instinkter bli starkare och vår energi ökar, vilket bl a kan ge oro. Den är månfasernas fulländning och anses vara bäst om man medvetet vill använda månenergin för ökad känslomässig balans. INFO HÄR & HÄR

TOLKNING OM FULLMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR.
TIPS OM RENANDE FULLMÅNEMEDITATIONER FÖR ALLA 12 STJÄRNTECKEN HÄR.


Runt den 29.04.2024

Mars konjunktion Neptunus

Denna aspekt kan göra att vi nu märker att vår egen agenda inte kan vara förhärskande, vi kan behöva ”tassa på tå” och ta mer hänsyn till rådande omständigheter. Vi kan uppmuntras till att agera med medkänsla, med vetskap om att alla har sin egen timing, rytm och kors för att bära.

Det tenderar att göra vår vilja, inriktning, energi och "kamp" och vårt temperament mildare. Det kraftfulla i oss dämpas, kanske kan "ta vägar" som inte känns så tydliga som vi egentligen vill. Ja, det kan ta sig underliga vägar och lösas upp, men det leder då istället till något annat som kan kännas förundrande...

Energin kan även utlösa någon form av utagerande där något kan kännas förvirrande eller leda till avvärjning eller undflyende.

Vi bör vara försiktiga för att undvika bedrägerier och lögner, att lockas av sken som bedrar… vara blinda för någons brister.

Den som är helt ärlig och har rena avsikter kan lita på sin intuition och det är viktigt att inte lita på något om det känns som en "tvekan". Den här energin slår tillbaka på något sätt på dem som använder energin med "orena avsikter".

Det är troligt att det inte finns något annat val än att släppa frustration eller konkurrenskänslor. I ett sådant läge är det till stor hjälp att man ”tankar in” energi som skapar inre tillit och skön energi - t ex genom att affirmera eller meditera på det man önskar uppnå inom sig själv.

Denna aspekt antyder att man bör sköta om sig – äta nyttigt, hålla sig varm och kanske dricka litet välgörande örtte, som exempel. 


29.04.2024

Venus går till Oxen

När Venus har sin tid i Oxen kan vi känna mer sensualitet och längta efter att göra det som känns trivsamt, lugnt och njutningsfullt. Det är det jordade och vardagliga vi vill njuta av: gå på skogspromenader, njuta av blomster och kanske massage. Under denna tid tar vi lättare in den skönhet som omger oss och vi känner oss mer kärleksfulla på det ”frodiga” kramande sättet.

Men visst kan Venus vara lite ägande i Oxen så vi kanske önskar kontroll över den vi är kär i eller attraheras av…
Även om Venus är känd för sin förening med kärlek, är planeten också kopplad till vårt behov av pengar - och medan Venus är i detta praktiska, sparsamma Oxetecknet, kanske vi ägnar extra uppmärksamhet åt ekonomin, eller fundera vad vi vill bevara och låta bli mer värdefullt, eller vad vi vill skaffa oss som är av stort värde.
Med Venus i Oxen är det en fin tid för avkopplande stunder i solskenet, kanske i en park eller promenader i skogen, kanske att njuta på en vacker äng eller att gå på konstutställning. Det är passande aktiviteter för Venus i oxen.


30.04.2024

Mars går till Väduren

Mars, krigsguden, är härskaren över Väduren, så tecknets energi förstärks. Mars är aktivitetsplaneten! Temperamentets planet! I princip ostoppbar dynamit! Det innebär en kraftfull och tydlig energi som vitaliserar oss. Så det är inte konstigt om många känner sig mer kraftfulla och motiverade. Det är ett extra uppsving av djärv energi som kan ge oss gnisten att få saker att hända.

Energin tenderar att öka mod, vilja och konkurrenskraft. Vi vilar inte på hopp och drömmar (som mer tillhör Mars i Fiskarna) när Mars kommer in i Väduren; nej, vi litar på vår egen ”kämpakraft” och fysiska förmåga för att få saker gjort. Det är troligt att vi gör saker som vi aldrig har gjort tidigare under denna transitering. Mars och Väduren handlar båda om att försöka, inte bara om att vinna. Men framgång kommer från deltagande snarare än genom erövring.

Så om man har flagnat på projekt och/eller fysiska aktiviteter under tiden Mars var i Fiskarna, genom att ha fångats in mer av sina känslor, är detta en tid då energin kan ha mer fart igen.

Även om denna energiökning kan vara fördelaktig kan den också vara en utmaning i våra liv och relationer. Eftersom vi är mindre upptagna av konsekvenser är impulsivt beteende troligt. 

Mars i Väduren får oss alla att känna att "det är på mitt sätt", en ovillighet att möta andra halvvägs. Var beredd på några brännande och konkurrenskraftiga vibbar året ut! Även de tystaste väggblommorna bland oss kan visa sig mer ”djärva”, tack vare Vädurens obändiga vilja. Hur det än är, så ligger det i Vädursenergin ”att agera först och tänka senare”, vilket innebär att detaljer kan förloras och sårade känslor följer kvar i dess spår... Så det är bra att ta det lugnt och kolla saker, innan man sätter fart mot något. Det är annars lätt att bara göra saker och ställa frågor senare, så det är bra att ta sig tid att pausa och reflektera innan man laddar framåt.

Det är bäst att man inte låter sig dras med i den aggressiva energi eller de konfliktsituationer som dock lättare kan triggas. Uttryck hellre dessa krafter genom motion eller någon engagerande aktivitet. Eller varför inte i passionerade stunder med någon?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


MER ATT LÄSA  


Läs om viktiga planetplaceringar
 som under flera år speglar vår kollektiva utveckling HÄR

På himlavalvet sker ofta retrograda planetrörelser, som många uppfattar som "dåligt" men är det verkligen så? Läs HÄR.

Lär dig litet grunder i astrologin HÄR.

LÄS MER OM ASTROLOGISKA TOLKNINGAR HÄR.

Astrologisk alkemi & själsåterkoppling efter känslomässiga svårigheter HÄR.


**~~*~~*<<¤>>*~~^~~*<<¤>>*~~*~~**


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar