Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

fredag 24 februari 2017

Sällsynt solförmörkelse i Fiskarna den 26 Februari 2017. Vad kan det innebära?

Solen och Månen kommer allt närmare varandra och förbereder sig för en ringformig solförmörkelse Söndag den 26 Februari.
Solförmörkelsen är inte total och kan bara ses från platser i Chile, Argentina, Atlanten och Angola, dock inte i större städer. (INFO). Ögonblicket för solförmörkelsen är kl:14:53:24 (UT) och den sker i Fiskarnas tecken (8 grader, dekan 1).

En solförmörkelse innebär en betydande ändelse och en början, ute i världen och i våra personliga liv. 

Denna solförmörkelse är en kraftfull början av flera skäl, bl a eftersom det dessutom är nymåne. Detta började med fullmånen (11/2), så denna tvåveckors accelerationsperiod har verkligen handlat om vad vi nu släpper och lämnar bakom oss. När vi tittar tillbaka på vad vi är på väg bort från, bör vi vara redo och förberedda för att betona vad vi vill skapa nästa cykel.

Förmörkelsen i Fiskarnas tecken kan smyga sig upp till att börja med. Den speglar sådant som är kopplat till det outtalade och det man anar som sannolikt märks på något sätt i tillvaron, och sådant som varit ”grumlat” kan tydliggöras, en balans mellan falskt (illusion) och det äkta kan tonas fram, framtida drömmar blir starkare, liksom längtan efter att förstå meningen med det som varit, är och ska komma. 
En känsla av mystik kan ligga som en diffus dimma över tillvaron och de osynliga rikena kan nog märkas på ett subtilt sätt för många. 

Nu när energierna ”börjar om”, kan en avslöjande tid manifesteras; vad som gömts eller tidigare gått förbi obemärkt kan komma i dager. ”Det som gömts i snö kommer upp i tö”.
För många kan det handla om att den andliga slöjan, den s k Mayas slöja, kan komma att dras undan, som leder till en klarare syn på den andliga vägen.


Eftersom energin byggs upp inför förmörkelsen, så är den som mest kraftfull för att ta emot ”avtryck” från våra avsedda önskningar redan dagen innan, alltså den 25/2. Så det är ett bra läge att då rikta in sina avsikter. 
Eftersom det är en solförmörkelse, innebär det att vi ”startar om” vårt medvetande och alltså börjar på nytt för de kommande sex månaderna. 

Ta extra tid i helgen för att verkligen känna in vad du släpper och ger utrymme för.

Även om denna solförmörkelse i vattentecknet Fiskarna skapar en diffus och drömsk energi och rör sig i de osynliga sfärerna så kommer det sannolikt att också blixtra till efteråt. 
Förmörkelsen åtföljs nämligen av Mars konjunktion Uranus den 27 februari och en opposition till Jupiter och den 2 Mars bildar Jupiter en exakt opposition med Uranus.

Mars och Uranus kan producera det reaktionära, flyktiga, överraskande eller chockerande.
Så Mars, Uranus och Jupiter, en enormt samlad kraft, kan skapa ett språng till något totalt oväntat och eftersom Uranus kallas den stora väckaren, så kan det vara många som vaknar upp… på ett mindre behagligt sätt: Detta eftersom Mars och Jupiter är involverade.


Mars konjunktion Uranus i Väduren kan, med hjälp av oppositionen till Jupiter, kan skapa närmast fyrverkerier och störningar allmänt.
Vi kan få se - eller själv få uppleva - plötsliga uppbrott, extrema väderförhållanden och ökade problem/störningar mellan olika grupper i vår värld. 

Det är bäst om man inte låter sig dras med i den aggressiva energi eller de konfliktsituationer som nu lätt kan triggas, då det är sådana här starka krafter aktiva. 

Var lugn, skapa en sfär av frid alltså, och ta in energin från Solförmörkelsen i Fiskarnas finstämda vibration, istället….
Det går att förändra hur man reagerar på triggers, etc. 


Så det beror på hur man väljer att kanalisera de energier som nu kommer som varandras motsats. 

**************************************** 

LÄS MER om denna solförmörkelse:
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR 
HÄR






2 kommentarer: