Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

måndag 20 mars 2017

En prognos för denna vecka - enligt stjärnorna

Tisdag, 21 Mars påminner Solen i Väduren och Stenbocksmånen oss om att de ledande tecknen har varit källan till en hel del omvälvningar de senaste åren. 
Denna dag berör Stenbocksmånen Pluto och aktiverar Uranus. 
Dessa energier petar litet på slutfasen av den dynamiskt föränderliga energi som präglat oss under de senaste åren – en slags energirevolution och icke förhandlingsbar omvandling. Så, nu kan vi börja se och förstå vad vi lämnar bakom oss, och vad vi vill avsluta för att möta framtiden i vår ”nya energi”?

Merkurius, planeten som handlar om kommunikation, gör en serie ”kopplingar” till Pluto, Uranus och Jupiter i helgen - tre planeter som handlar om transformation, genombrott och stora idéer. 
Så, kanske kommunikation bli lite spänd? Det är också några dagar då vi är extra öppna för nya sätt att se på saker, men kan samtidigt omvärdera ”skuggsidan” av hur vi tänker och kommunicerar. 
Räkna i alla fall med speciell, mer djupgående kommunikation med ”spetsiga” kommentarer och nya infall.

Lördag och söndag: Solen och Venus går samman, en påminnelse om att vi är halvvägs igenom Venus retrograd. Skönhet, attraktion, samarbete och smidighet i relationer lyfts fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar