Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

lördag 16 december 2017

Nymånen den 18/12 2017 i Skyttens tecken vid Galactic Center - Är du redo för ny energi?

Nymånen den 18/12 2017 infaller klockan 7:30 (sv tid info) vid 26-27 grader i Skyttens tecken.

Nymåneprognosen är menad som inspiration. Hur stark inverkan dess energier har beror bl a på var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet. Utöver det är de som är födda i Skytten, de som har Ascendenten, Månen eller Venus i det tecknet mest berörda. Men även de som känner av kollektiva känslor märker av denna nymånes energier.

En nymåne representerar slutet på en cykel och början på en annan ny 28-dagars cykel. Solen i konjunktion med Månen ger en uppfriskande energi och behov av att ta initiativ. Nymånetid är därför en utmärkt tid för nystart och vända om ett nytt blad eller starta ett nytt projekt. Det är också tid att ifrågasätta gamla vanor, beteenden och övertygelser när man söker efter nya sätt att göra framsteg.



Solen och Månen befinner sig denna nymåne vid 26-27 grader i Skytten, just där Galaktiska Centrumet (Galactic Center (INFO  INFO) - Centralsolen - befinner sig och dessutom är de båda i konjunktion med Saturnus.
D
essutom sker nymånen just innan vintersolståndet den 21/12 och vi har också juletid så detta är en mycket kraftfull nymåne!
Det ger en mycket speciell energi till vintersolståndet. 



LÄS MER om det Galaktiska Centrumet HÄR.


Nymånen i Skytten



Denna eldiga Skyttennymåne hjälper verkligen till att tända vår eld och bränna bort det som inte ska följa med in i framtiden. 
Det lockar oss att skapa en ny vision och söka en ”ny” sanning på grund av alla möjligheter som finns där ute. 
Någonting ber oss nu att se över ”avstånd”, att se det avlägsna, att känna hopp och se om något nytt dyker upp. Kanske är det bara en glimt eller en gnista - men något blir antänt för var och en av oss.

Skytten vet hur man skjuter till stjärnorna. Skytten älskar att skjuta sin pil och se hur långt den kommer att gå - gång på gång. Den starka tron påminner alltid om att allt har potential att vara - bli - något bättre. 
Hoppet är där ute och väntar på att vi ska ta tag i det.

Visst kan vi med denna Skytten-energi tänka lite för stort och vilja överträffa praktiska situationer. Var medveten om det denna tid. Men Saturnus läge hjälper oss att samla oss och att se hela möjligheten med sansad attityd. 
Fast vi ska inte låta oss hindras, för om vi ​​aldrig fattar beslutet att sikta och skjuta på någonting - kommer vi aldrig någonstans.
Bättre att ha försökt och snubblat än att aldrig ha gjort någonting alls. Gå dit ut och leta efter något nu när Skytten kallar! Den som behöver ta en paus med vissa steg ska göra det. 
De som vill sikta framåt mot bestämda mål kommer att utveckla tillräckligt med tålamod för att vänta tills de känner sig mer i linje med sin väg. 

Vi tittar på de viktiga aspekterna:

Nymånens aspekter



Denna Decembermånads nymåne vid 26-27 grader Skytten gör aspekter till tre planeter. Saturnus har störst inflytande på nymånen på grund av sin närhet vilket påvisar ”en allvarlig nymåne”. Men å andra sidan så påverkar samtidigt Venus-konjunktionen och Uranus-trigonen, vilket lättar upp det tunga Saturnus-inflytandet. 

Galaktiska Centrumet/Galactic Center – GC- och nymånen

Om du behöver en omstart, så är Decembers nymåne biljetten. Den tänds upp av en av världens mest potenta platser - Galaktiska Centrumet/Galactic Center – GC.
GC är ett massivt svart hål eller virvel av superladdad energi som
Vintergatan snurrar runt. Det är representativt för all energi som skapas, utvidgas och i slutänden förstörs. Det är en betydande kraftkälla som kan bidra till att initiera ny början och riva ner gamla föreställningar. 

Vi har alla GC inbäddat i vårt eget personliga horoskop och den plats som denna nymåne äger rum på i ditt horoskop ”lyses upp” med ökad energi. 
Det är ganska spännande att veta att den är där vid GC och att vad som genom det aktiveras.

GC sägs fungera som en parabolantenn, som riktar gudomligt inspirerad information till de som är mottagliga, direkt till den potentiellt mottagliga grå substansen i hjärnan. 
Så den här nymånen kan alltså förmedla ”högre budskap”. 
Nu när Solen transiterar GC, kan vi ställas inför ”vilt” synkroniserade möten på något sätt. 

Håll utkik efter tecken på att du är i resonans med högre vibrationsnivåer än normalt. Dessa kan omfatta ökad telepati eller ”Deja vu” upplevelser.

Att ställa in din potential kan verkligen hjälpa till att föra dig framåt på din kosmiska resa. Ett tips är att gå ut under stjärnorna när nymånen är som starkast (strax innan och kl 7:30) och göra en ritual, en andlig ”inkoppling” och en jordande balansering. 
Kanske du då kan få en stark upplevelse av att stjärnorna finns där med en levande närvaro som ökar din medvetenhet på ett mycket speciellt sätt.
Ja du kan få uppleva fantastiska energirika nyanser - frekvenser.

Lyssna på ett spännande inlägg  om”Galactic Centers nymånes energier” HÄR! 

Nymånen Saturnus och Venus
Det här är en nymåne för att göra förändringar utan att störa de ”gamla” strukturerna och rutinerna. Du kan få ut det bästa av båda världarna om du vill lämna något i ditt förflutna bakom och istället börja skapa en ny framtid.

Ett starkt astrologiskt inflytande på denna nymåne har Saturnus på ena sidan av nymånen och Venus på den andra. Det är bl a bra för att ”bygga vidare på” ett ”gammalt” förhållande, att starta ett nytt seriöst förhållande eller för att träffa någon ny. 

 

Nymånen konjunktion Saturnus betyder att det är dags att stå upp och räknas. Du märker att det behövs jobb, ansvar, disciplin och tålamod för att uppfylla de mål du nu känner dig manad att rikta in dig på. Venus läge antyder att detta är en nymåne för prestation, erkännande och tillfredsställelse.
Att ta på dig mer ansvar och agera mer ansvarsfullt ger dig respekt och en behaglig ”platta” att bygga på. Passa på att inleda en stark grund för framtiden och för att göra livet stabilt och tryggt.

Venus skiner ett ljus på kärleks- och vänskapsrelationer och på vår kreativitet. Så du känner dig sannolikt mer tillgiven och sällskaplig men Saturnus ger en mer seriös och praktisk ton till dina relationer. 
Detta är en nymåne för ömsesidig respekt, lojalitet och engagemang i relationer, även om vissa känslor av ”tröghet” kan märkas av. 
Troligen kan en karmisk känsla vara mer märkbar denna tid. Det är en tid av beslut och kanske långsiktiga mål som nu känns viktigt.

Nymånen mellan Venus och Saturnus är bra för att spara och investera pengar. Det är ett bra läge att överväga långsiktig ekonomisk lönsamhet för dina målsättningar. 
Det här är en bra nymåne för att spendera pengar på heminredning och byggmaterial. Var dock försiktig och spendera bara på praktiska saker.

Nymånen trigon Uranus

Uranus energi initierar förändring och spänning vilket gör det till en nymåne som kan innebära att oväntade händelser dyker upp på något sätt, att du får plötsliga – och viktiga - självinsikter eller gör nya upptäckter i din tillvaro som pekar på en ”ny trend” för din livsinriktning.
Du kan också känna att du har behov av någon gång ny inriktning, bortom dina normala rutiner. 

Du vill ha mer frihet eller är beredd att lämna din komfortzon och bredda din livscirkel med något extraordinärt.



Sammanfattning nymånen December 2017



Den balanserade aspekten mellan Saturnusmånen och Uranus innebär att du kan få det bästa av båda världarna. Du kan både behålla din kaka och äta den genom att blanda gammal och ny tradition och nya trender, trygghet och chanstagningar. 

Venus och Saturnus på båda sidor av nymånen betyder att denna perfekta mix av stabilitet och spänning gäller.

Du kan ta på dig mer ansvar samtidigt som du behåller ditt oberoende och frihet. Du kan göra positiva förändringar samtidigt som du behåller befintliga ramar och strukturer i ditt liv. 
De förändringar som händer under denna nymånefas är en del av en långsiktig övergångsfas som kommer till slut. 
Lämna ditt förflutna bakom och skapa din nya verklighet.

Energierna är på en kosmiskt ”hög frekvens” genom nymånen på GC, dessutom precis innan vintersolståndet! Det är egentligen då som det nya året tar sin början och inte den 1 Januari! (INFO).

Vi bor i ett land som är mörkt halva året men vid vintersolståndet den 21/12 så går vi mot ljusare tider igen. Det tycker ”Vintersolståndet.se” borde firas rejält! (INFO)



Så ett Gott Nytt År önskar jag alla den 21/12!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar