Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

måndag 11 november 2019

Jupiter konjunktion Galactic Center den 19/11 2019 – Golden Gate - högre medvetande aktivering


Först faktabakgrund till denna stora kosmiska händelse, som pågått i stort sett hela detta år 2019, men som gör en större energiöverföring i November. Fakta är bra att känna till, men om det är ”tråkigt” scrolla vidare.

Jupiter korsar var 12: e år sitt eget stjärntecken Skytten (som den härskar över), där också Vintergatans kraftcentra, Galactic Center (GC), finns på 26-27 grader! Den 19/11 2019 går Jupiter och GC i konjunktion.

Galactic Center som upptäcktes i februari 1974, är ett supermassivt svart hål och rotationscentret för vår kosmiska hemgalax, Vintergatan. GC´s svarta hål släpper ut energi, det strålar ut starka radiovågor. Svarta hål har så otrolig massa att de också har ett supermassivt tyngdfält; de suger in. Skulle till exempel en stjärna komma för nära så vaknar det svarta hålet till och suger åt sig stjärnan direkt.

Som en ganska nyligen upptäckt punkt, och helt unik i sin natur, analyseras inte Galactic Center ofta i konventionella astrologikretsar och därför är information svår att få fram. Men de flesta beskriver GC-aspekter som involverar högre medvetande. Detta medvetande beror på vilka aspekter m m. Stjärnbilden Skytten med den lågfrekventa, ultralånga våglängdsenergin som genomsyrar galaxen (kosmisk mikrovågsbakgrund, infraröd, etc) innehåller därmed den fullständigt sammansvetsade medvetenhet om hela galaxen och till och med Universum. (Jämför detta med Väduren som är direkt, laserliknande, fokuserad energi och Lejonet som är ljus, kraftfull men centraliserad och riktad energi).

Det är en spännande kosmisk händelse! GC släpper ut en kraftfull magisk energi och det är upp till oss att ta emot den!

GC är, som nämnts, beläget vid 26-27 grader Skytten, med en bestämd orb på 2 grader (år något håll) och påverkar till viss del även några grader längre. Enligt "Astrofysiska anvisningar" av Michael och Margaret Erlewine, kommer energi från GC över 2 hela longitudgrader nära de sista graderna i Skytten. Kanske är det ännu mer än så. Fasta stjärnor ges 1 grads orb åt vardera sidan, då detta är ett stort centrum, ger vissa astrologer området till och med 3-5 graders orb åt vardera sidan: Vilket är någonstans runt 22 grader Skytten till 2 grader Stenbocken för Galactic Center.

Jupiter har dessutom, utöver konjunktionen med Galatic Center (GC) även passerat konjunktioner till The Great Attractor, ”Den Stora Attraheraren”, (GA) på 14 grader Skytten, en enorm mystisk samling av galaxer och stjärnor som drar saker mot sitt centrum. (INFO HÄR och en video HÄR.

Jupiter var väldigt nära en konjunktion på 26-27 grader med GC i April 2019 och öppnade dörren litet på glänt men gick sedan retrograd vid 25 grader Skytten. Men dörrarna är helt öppna vid exakt konjunktion den 19 November 2019. Då är dörrarna öppna för den 24/11 då också Venus når till denna konjunktion och då hjälper till med att väcka inre skönhet, harmoni och högre kärleksvibration!

Först gick Jupiter i konjunktion med Great Attractor i Januari detta år 2019, sedan i mitten av Augusti och därefter i mitten av November i och med dess retrograd över det området!

Astrologer och astronomer är medvetna om att 65 galaxer, inklusive våra egna, sväljs av – dras mot - GA i Skytten.

Det här är otroligt starka kontakter och därmed energier, i det tecken Jupiter styr och därför aktiverar det galaktiska, transpersonliga, transcendenta punkter i Kosmos och dessa tider talar om att väcka oss från vår ”sömn”.

The Great Attractor, ”Den Stora Attraheraren”, (GA) är en enorm magnetiskt dragkraft som drar allt som finns i riktning mot det. Till skillnad från ett svart hål (som GC har) böjer GA ljuset och man kan se bakom det. Eftersom detta är i Skytten, den stora sanningssökaren, klarhetssökaren, så dansar den stora attraheraren (GA) med Jupiter, den stora ”kosmiska läraren” som vill sprida sanningar.

Vi är mitt i något mäktigt. Wow! Hur många ”väckare” kan ha kommit fram ”stort” detta år kan man undra?

År 2016 dansade vi faktiskt med den stora attraheraren (GA) (runt 31/1 och runt 22/5 och det var slutdansat runt 28/10) men då var det Saturnus som var i konjunktion med GA! Många började då förstå den större betydelsen, lägga ihop och se den större bilden, gällande viktiga sanningar då, även om Saturnus kanske inte var så mjuk med att lära ut detta: Många kan ha erfarit att det skedde på allvarsamt eller ”tungt” sätt, men det gav viktiga och världsliga insikter!

År 2017 svävade Saturnus över Galactic Center från Mars - December. Det satte en mer allvarlig ton över ”väckandet” till högre sanningar! Stora förändringar gällande ”tid, karma och högre lagar” enligt astrologtolkningar. En bra tolkning för 2017 år passagen finns HÄR.

År 1995 och 2007 var Jupiter också i konjunktion med Galactic Center och passerade även den stora attraheraren (GA).

Så hur länge är Jupiter på Galactic Center?

Jupiter har lyst upp och fortsätter att lysa upp på himlavalvet detta år 2019. Detta är en tid för starkt förkroppsligande av våra unika gåvor i vår egen lyskraft, vår ”sanningspotential”. Vi kan fylla oss med detta och stråla ut från våra djup.
 Vi har haft och har alla chanser att gå högre i medvetenhet, att ta in kosmiska sanningar och budskap.
Vilket också kan leda till en större känsla av mening och syfte.

Värt att tänka på är att varje år korsar planeter detta område, framför allt Solen, som går över punkten varje år, liksom vissa andra ”snabbrörare” i vårt solsystem. Mindre ofta gör de långsammare rörelserna som Saturnus, Jupiter, Neptunus och Pluto.

Men när Mekurius tar timmar att korsa Solen, hur lång tid kan det ta Jupiter att korsa Galactic Center så långt, långt borta?! Astrologer varierar mycket i sina regler om saker som detta. För en sådan exotisk händelse kan de tillåta 1 grad före och efter intervallet. Eftersom Jupiter är en långsamt rörlig yttre planet, handlar det om 14 – 24 November, 10 dagar. Men om en 5-graders intervall var tillåtet, kan astrologen tillåta 5 grader före det exakta datumet och bara, säg, 3 grader efter, säga att energin skulle försvinner efter den exakta händelsen. Det skulle då vara från 25/10 till 3/12, 39 dagar. En annan astrolog kan säga att så snart Jupiter byter tecken den 2/12, så är det slutet på det.

Är avstånd viktigt att tänka på? Nej. Pluto, vår längsta och mesta ”småplanet”, har en enorm styrka som många av oss har upplevt! Därför är detta område GC starkt aktivt, trots avståndet. Pluto var i konjunktion med GC under tidsramen 2006-2008 och sparkade upp alla slags dolda, djupgående kanske smärtsamma saker: Men också med det djupt viktiga sanningar, under och i kölvattnet av sin transitering. Pluto är en laddad transformator, och körde som en ”plog” genom dolda sanningar och då väcktes  många till vad som verkligen pågick under ytan!


************************************************************ 

Hela Galaxen till hands

Denna mittenplats av vår galax sågs av många forntida kulturer som den Stora Moderns Livmoder som födde galaxen vi lever i. Denna punkt på himlen är också känd som Guds port och Gyllene porten, och den befinner sig mittemot (opposition) kallad människlighetens port den sk Silverporten vid 26-27 grader Tvillingarna.

Vid tidpunkten för denna Jupitertransit är portalen öppen för tillgång till högre världar, högre kunskap om oss själva, insikter om högre sanningar och förkroppsligande av högre förståelse - men det är upp till var och en av oss att gå genom Gyllene porten - Golden Gate!

Det här är kraftfulla energivågor som rullar genom detta fält, så det är en bra tid att ägna sig åt klok ”energihygien” och egenvård - det är det som gör att vi kan dela våra gåvor och närvaro mer effektivt. Och när det finns intensitetsspikar i vårt gemensamma energifält, finns det de som flyter över i överdrifter, det ska man komma ihåg denna tid . Att veta att det är en möjlighet hjälper oss att hålla vårt centrum och svara mer skickligt och medvetet på energierna och så vidare. Jordning är A och o nu!

Det ger en mycket kraftig energi som förstorar källpunkterna som förbinder oss till större sanning, högre visdom och utvidgat medvetande. Venus är precis nära och ger sin välsignelse! De är fantastiska ”guldmedaljer” som delas ut från ovan!

Det är som att vi har hela Galaxen till hands! Vi kan nå ut så långt att vi kan glömma var vi kom ifrån! Och det spelar ingen roll. Vi kan ”vara överallt” där vi är. Galactic Center, GC, är en enorm och magnifik ”infusionspunkt” för insamlat ljus av alla stjärnorna, inte bara vår galax utan även andra stjärnsystem.

Nu kan vi öppna sinnet och se med ”bredperspektiv” – större vision – och då kan vi lättare både ifrågasätta och se de större sanningarna, för de ”ligger bakom” frågor och ifrågasättande. Många kan uppleva långtgående visioner kring den personliga vägen, kanske en korsning, från blankt till heligt, från mänskligt till gudomligt, men också kollektivt. Detta är en tid att uppmärksamma tecknen och budskapen.

När det finns så mycket högfrekvent energi kan sinnet överösas och istället för att försöka förstå det, bör vi ta oss tid att meditera, slappna av i kropp och sinne - och låta strömmen ta oss dit som är menat. 

Många kan att bli förvånade över vad som dyker upp från ingenstans när sinnet är öppet och inställt, när Universum öppnar portalen. Det är bra att inte bedöma det; absorbera bara. Sortera kan man göra  senare.

Oavsett om man har en personlig kosmisk koppling mellan sitt horoskop och GC eller inte, fungerar för vissa denna transit som förstärkare av de involverade energierna och arketyperna.

Förr kallade man det inte för sfärernas musik för intet; det är en symfoni, och vi är alla både instrument och dansare i denna storslagna kosmiska dans.

Men vi är var och en så olika i vår "radar”, vissa saker kan komma över oss så att vi inte inser det först ... så vi kan ge det lite rum, vara öppna och vakna.

Enligt Ellias Lonsdales är 26 graden Skytten, Galactic Center, där man klättrar upp för trappan till Solens pyramid (INFO).
Hans insikter om graderna är kraftfulla, mystiska och insiktsfulla! ”En högre makt” arbetar här och drar vår själ till himlen, det här är en universalportal när vi klättrar upp för trappan mot Golden Gateway som leder till den andliga solen. Men ”uppstigning utan nedstigning” är inte målet med att ta emot högre medvetenhet, upplysning utan ”utföringsform”, manifestation här på planeten är bara hälften av uppgiften.

Sammantaget kan vi alla utöka våra horisonter bortom solsystemet. Det finns astrologer som frågar: ”Kan detta kopplas till profetior om "tidsacceleration" (eller att det verkar så)? Kanske Rainbow- eller Shambhala Warrior - uppkomster (eller aktiveringar) och till synes förstärkta energifrekvenser? Ja, det är frågor och möjligheterna är stora till att det träder fram starka ”sanningssägare” eller att de får mer ”fäste” på vid nivå.

*************************************

I dessa högpotenta Galactic Center-tider är frågan för många: Är jag en GC-sändare?


Galactic Center är vår sols sol. Astrologer anser att denna himmelska punkt indikerar att det förmodligen är den näst starkaste platsen i ett horoskop efter Solen. Det är en fantastisk källa till energi, motivation och ambition. Det är källan till det mesta av tyngdkraften som finns i vår galax, och förmodligen källan till det mesta av energin i vilket horoskop som helst, transformerat genom vår egen sol.

Är du en Galactic Center-sändare eller ledare av Galactic Center eller medvetandevågor? 

Människor med särskilt kraftfulla Galactic Center-aspekter i sitt horoskop visar sig ofta vara sändare av den "frekvensen", de kan vara ”frösåningsmän” med en medvetandefrekvens eller vara "före sin tid" med de idéer de får, de agerar som en tändande gnista, och sår ett frö. Kort sagt.

De som är födda runt 18-24 December är potent anslutna till Galactic Center genom födelsehoroskopet och alltid inställda på dess frekvens. De är livslånga kanaler för resten av oss. Några är medvetna om denna anslutning, för andra är den ännu inte upptäckt.

Resten med horoskopfaktorer vid 26, 27 och 28 grader av alla tecken, även mittpunkter är viktiga, är också anslutna. Dessa tar emot, översätter och sprider information från var och en av sina egna tecken - alla är delar av hela den kosmiska rymden.

Galactic Centers mysterier, oavsett om de studeras av astronomer eller av astrologer eller 'Galactic Center People', kan vara en källa till förundran, förtrollning, fantasiberörande och skapa nya möjligheter. Och det kan vara en ganska kraftfull medicin till världen. GC är platsen och aspekterna i födelsehoroskopet visar hur vi personligen är anpassade till evolutionära krafter och kollektivt lärande som hjälper till att påverka mänsklig utveckling. Ledtrådarna finns i födelsehoroskopet.

Om du har tillgång till ditt horoskop, så kan du göra en notering vid 26.30 grader (26-27) i Skyttens tecken där CG befinner sig. Därifrån kan du beräkna vilket hus den befinner sig i och eventuella aspekter till planeter/punkter: Annars: Ställ upp ditt horoskop och notera 26.30 grader (26-27) i Skyttens tecken HÄRLäs om GC i ditt horoskops hus genom att scrolla till stycket: ”Ditt födelsehoroskop och Galaktiskt Centrum: HÄR.

'Galactic Center People', kan vara potenta ledare (oavsett om de erkänns ännu som ledare eller inte), eller rebellpersoner som rör upp och stör den status quo som har blivit ”giftig” och skadlig för mänskligheten. Det kan handla om s k ”frivilliga själar”. Det har ju alltid varit sådana i horisonten av den dominerande kulturen eller mainstream.
Så för den som länge har känt sig som en främling på Jorden eller lite annorlunda kan det finnas en anledning! En ökad känslighet är också associerad med de vars placeringar resonerar med GC.

Planeter som aspekterar GC och huset där GC faller är drivna av denna enorma kraft. 
Det stärker deras betydelse i en horoskopkarta. 
Men… det har dock visat sig, att vissa Galactic Center-inriktade kan tyckas vara de som verkar blockera, stå emot eller verkar vilja undertrycka den typen av framtänkande och medvetenhet. I så fall handlar det om att det finns vissa aspekter till denna punkt i horoskopet, som oppositioner, kvadraturer etc.. Men det är ingen regel, för trots allr handlar det om vad vi gör med denna potenta energi som strålar sanning – en del kan motarbeta den, en del absorbera den…


1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera