Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

torsdag 13 april 2017

Aktiveringen av Galactic Center (GC) och Saturnus 2017

Den 17 Februari 2017, gick Saturnus till en omtalad konjunktion med Galaktiska Centrumet (Galactic Center GC) vid 26 grader Skytten (vissa menar dock att GC finns vid 27 grader).

Under April och Maj fortsätter Saturnus befinna sig i en exakt eller nära en konjunktion med GC vid 26-27 grader. 
Under November återkommer konjunktionen för ett avslut. Saturnus konjunktion med GC ger oss en speciell möjlighet som inte återkommer förrän om 28 år. 

Galaktiska Centret, en potent energikälla

Sagittarius A (Skytten A) är en ljus och mycket kompakt astronomisk radiokälla i mitten av Vintergatan, och platsen för ett supermassivt svart hål, d v s det Galaktiska Centret, 26.000 ljusår från vår sol. Man vet att där också finns en röntgenkälla och en ansamling ljusstarka källor som utsänder infrarött ljus. 

GC är centralsolen och källan till gravitationsenergi som finns i vår galax. Så man kan förstå att GC är fyllt av kraft! Det är en oerhört potent och också andligt transformerande energikälla. 

Egyptierna kallade GC ”den stora moderns livmoder”, en symbol för den mottagliga, magnetiska och kraftfulla naturen av den feminina polariteten.
Vår sol fungerar som en nedladdande transformator och förmedlare av GC´s energi till vår jord, en kraft som oftast ”skakar om oss” för att vi ska kunna ”vakna” och genom det skapa en ny livsordning. 
CG har den högsta vibrationen som vi människor kan ta emot och transformeras av här på Jorden, och att denna kraft ligger bakom all den kärlek vi kan få i våra hjärtan. 

Saturnus 2017 och Galaktiska Centret

När himlakropparna är i linje med GC, sägs de få en ”magnetiserad” egenskap. Det superladdar dem på något sätt, förstärker dem och får dem att skifta, mutera, uppgraderas, utvecklas eller förändras. 

När Saturnus detta år befinner sig i konjunktion med GC så får vi ”jordande” energier, energi till konstruktiv och praktisk disciplin och planering för att förändra och uppgradera vårt väsen, vårt medvetande och vår skapelse tillsammans.

Saturnus på GC ”raserar” något gammalt, men även om det inte alltid upplevs som positivt, så kommer ur detta en välbehövlig transformation. Saturnus på GC manifesterar dynamiska händelser runt om i världen. Det sker stora återföringar och både trevliga och mindre trevliga överraskningar och händelser som bl a omfattar val.

Galaktiska Centret och det omtalade året 2012 och vår fortsättning


Många av de stora i vår historia förstod att stjärnhimlen har något att berätta, tex Nostradamus, Koperincus, Newton, Jung och det sägs att även Einstein ansåg att stjärnorna hade ett budskap. 

Vårt Universums ”mysterier och hemligheter” har egentligen aldrig varit någon hemlighet för många av de högt stående forntida kulturerna. De gamla egypterna t ex  visste att vissa cykler, planetkonstellationer, förlopp m m, ”laddade ner energi” som förändrar Jordens struktur och gällande livsform. 
Solfläcksutbrott skickar t ex ner (laddar ner) energi, men det gör även kraftfullare ”källor”, som GC, bakom dessa. Det gör de med långa tiders intervaller. Genom erfarenhet och samband ansåg man i forntiden att stjärnhimlen innehöll budskap från en kosmisk ande (ett medvetande) och man förde upp stjärnkartor.

De gamla egypterna kände till att det fanns en kraftfull källa i Vintergatans centrum, d v s GC. De visste att denna kraftplats och vissa himlakroppar står i ett visst förhållande till vår jord vid vissa tidpunkter och att det då är extra dynamisk påverkan med kraftfullt omvandlande förändringar. 
Cheopspyramiden var känd som "kalender av sten". Den påvisar en cykel, som följer 26 000 år i en galaktisk bana som slutade 21 12 12 (21/12 2012).  

Vår egen sol befinner sig i omloppsbana runt GC, och det tar 26.000 år att göra ett varv runt. Den  21/12 2012 var dock det datum då vår sol efter de senaste 26 000 årens rundvarv var tillbaka vid ”nollpunkten”, d v s var i ”linje” med GC. Det var då den kosmiska ”klockan slog 12”, då ormen ”bet” sig själv i svansen som vissa urfolk skulle ha sagt. 
Då hade vi kommit till slutet en viktig kosmisk cykel. En ändens tid som samtidigt är en påbörjad framtidsväg, en Ny Tid. Uppvaknandets tid.

Så Cheopspyramiden påvisar detta samband – synkronicitet - mellan stjärnkonstellationer och förändringsskeden med ”början och slutet” vid samma punkt, som nådde tolvslaget den 21 12 12, som sagt efter ett 26 000 års ”varv”.
Vare sig vi vill det eller uppfattar att det händer så förnyar den kosmiska cykeln sig.

Den stora Pyramiden i Giza, Cheopspyramiden, (och omgivande pyramider, samt Sfinxen) är alltså en stjärnkarta, en markör för ett större kretslopp, för en cykel! D v s planetariska förlopp. 

Att medvetet arbeta med denna extraordinära energi


Vi befinner oss nu i en övergångstid och ska ”tillbaka”, till ursprunget, så som det en gång var. Men det tar tid. Det handlar om en process. Astrologin speglar de olika ”hållpunkterna” där det är menat att vi ska göra utvecklingssteg. Det handlar om att gammalt ska ”rivas ner” och att vi gemensamt, med kärlekens kraft, ska bygga något nytt.

Det sägs att GC aktiverar kundalinienergin, förstärker den andliga reningen och snabbar på transmutationen, uppvaknandet och frigörelseprocessen.

Ett av de bästa sätten att medvetet arbeta med denna extraordinära energi är att meditera sittande ute på marken, så att sätet och benen är anslutna till jorden, medan GC är direkt ovanför, under den platsen, eller vid horisonten (på en av de fyra vinklar av ett astrologidiagram för tid och plats). 
I detta läge, är ryggraden och nervsystemet en kanal för de potenta energier som aktiverar, ökar och stärker vår själshealing, kroppshealing och integrerar vår inneboende medvetandehöjande process.
Vi ansluter oss till GC genom hjärtats centrum. Genom att fokusera där, kopplas vi via Solen, Jordens ”inre Sol” och GC till all den healing som vi behöver. En treenighet. Ingen annan healingsform fungerar så potent, så äkta och genomsyrande vår kropp, själ och ande som den man själv kanaliserar direkt från "källan".

********************************************************************
********************************************************************

MER INFO OM GALAKTISKA CENTRUMET 
HÄR, HÄR och HÄR
År 2017, utmanande ekonomiska förhållanden 
HÄR och HÄR
Saturnus på Galaktiska Centrumet: återkomsten av det heliga feminina: 
HÄR
2012, vår utveckling och GC 
HÄR
Om Vintergatans centrum (GC) 
HÄR, HÄR och HÄR
Den stora pyramiden och Jordens axel
HÄR


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar