Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

tisdag 16 maj 2017

Vad säger stjärnhimlen om den närmaste framtiden?

Måndag den 15/5: 
Denna dag nådde Merkurius den sista graden av Väduren. Den sista graden av något tecken är superladdad och ger en känsla av tyngd till en planet. Vi kan också uppleva ett ”tryck” när vi förenas och integreras med det vi har lärt oss de senaste två månaderna medan Merkurius var i retrograd. Merkurius i Vädurens tecken kan vara impulsiv och prålig, men nu när den går över till Oxen får den mer stabilitet. Där befinner den sig till den 6/6. 

I Oxen handlar Merkurius om värdet av våra val. Kommer de att bära frukt? Merkurius tenderar också att ta tid på sig för att fatta ett beslut. Det är viktigare att väga varje sida mycket noggrant.

Onsdagen den 17/5
Månen besöker Vattumannen och vi är mer uppmärksamma på sådant som rör grupper, sociala nätverk och vi kan lättare skapa olika kontakter. Det här är en bra dag för att träffa vänner och delta i gruppgemenskap.

Torsdagen den 18/5:
Vattumanmånen plockar upp några ”käcka” kontakter med Mars och Uranus, en bra tid att nätverka och se nya perspektiv.

Fredag ​​den 19/5
Venus gå i opposition till Jupiter och vi känner oss mer överseende och toleranta, kanske också romantiskt sinnade. 
Vidare går Saturnus i trigon till Uranus, vilket kan leda till att vi börjar uppleva en vidgad vision om hur vi vill forma våra liv, liksom en önskan att bryta oss ur en ”gammal form”. Något som stagnerat i våra liv kan vi nu börja se utifrån ett nytt perspektiv samt hur vi ska förändra de gamla villkoren till det bättre.

Lördag och Söndag, 20-21/5: 
Solen kliver över till Tvillingarna och vi börjar en ny solmånad! Den här ökar vårt behov av kommunikation, mindre resor och allmän kunskap. Tvillingarna är ett nyfiket tecken samt något rastlös. Men med Merkurius i Oxen rör vi oss fram och tillbaka mellan att vilja gå vidare och att titta på tidigare val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar