Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

onsdag 29 september 2021

”Främmande fågel” som värnar om Jorden? Om Star People: stjärnsjäl, stjärnmänniska, Star seed m m

Det har länge talats om att på Jorden finns s k Star People eller på svenska säger man ofta stjärnmänniskor. 

Brad Steiger (INFO INFO INFO ) är nog den som i modern tid var först med att skriva om Star People (1981 eller tidigare):  I Sverige skrev sedan Kristina Wennergren flera böcker om Star People under 1980-90-talet (INFO INFO).

Brad Steiger myntade termen "Star People" och dess länk till indianernas tro på vår skapelse av besökare från stjärnorna. 

Det mesta i detta blogginlägg kommer från Brad Steigers och Kristina Wennergrens böcker, annat är vad som brukar sägas om stjärnmänniskor. 

Våra själar har alla kopplingar till andra världar som vår plats för ursprunget. En stjärnmänniska är en person som sägs ha fötts här på Jorden efter att ha levt på en eller flera andra planeter. Stjärnmänniskor har valt att inkarneras i kroppar/tillstånd på olika planeter och i olika dimensioner. De för på detta sätt med sig kunskaper från olika planeter och dimensioner och arbetar ofta med avancerade och ibland udda uppgifter m.m.

I tidigare liv har en del stjärnsjälar kommit till Jorden för att hjälpa till med utvecklingen, medan andra upplevt andra planeter och världar. 

Andra benämningar på stjärnmänniskor/stjärnsjälar är t ex stjärnbarn, stjärnfödda, stjärnfrön, Star seeds etc… Det handlar om utomjordiska själar. Många känner igen sig när de läser om stjärnmänniskor. 

Känslan hos stjärnmänniskor är att Jorden måste räddas, men inte sen utan nu! Känslan att hjälpa till på denna planet är stark och drivande.

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Det är mina texter på denna blogg. De är skyddade av upphovsrättslagen info HÄR. Så du som publicerar citat från dessa texter ska ange källan med länk. Jag  har själv hänvisat till källor och länkar i detta inlägg.

 ~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~


Nedan följer det som berättas om stjärnmänniskor/Star Peoples personligheter, sätt att vara och leverne här på Jorden – kanske många känner igen sig?


Stjärnmänniskor sägs vara utvecklade själar som kommer ner till denna planet för att hjälpa andra att utvecklas:
Men i grunden är alla stjärnmänniskor, men då många har ”rotats” på Jorden i inkarnation efter inkarnation så har det kosmiska medvetandet/vetandet glömts bort.

Men så småningom kommer detta medvetande att återvända och de som kommer in ”utifrån” är här för att ”väcka” och inspirera andra till att återvända till sitt högre medvetande och sin kosmiska identitet. 

Stjärnmänniskor är sända till denna planet för att sprida upplysning och på ett eller annat sätt medverka till att göra jordelivet bättre. 

Stjärnmänniskors uppgift på Jorden är därför att föra in ny kunskap, nya idéer och göra insatser för att inspirera till ett bättre sätt att leva för att både människa, djur och planeten ska må bra. De har med sig erfarenheter från andra planeter och är en ”främmande fågel” som värnar om Jorden. De är mångsysslare och stannar sällan inom ett yrke hela livet igenom, utan byter yrke flera gånger eller är involverade i olika projekt, och kanske pendlar mellan olika engagemang. Det finns en rastlöshet också hos dem.

De är fullt medvetna om Jordens problem, som utrotningshotade djur och gifter i miljön etc och värnar om naturen

De känner igen varandra eftersom de har samma "frekvens" - energi. De kan också samverka eller samarbeta på något sätt.


Brad Steiger menade att ufofenomenet har sin förklaring i besökare, inte från rymden, utan från en till Jorden gränsande dimension.


Stjärnmänniskor känner ofta mycket sorg eftersom de har känt och känner sig udda, har en känsla av utanförskap, känner höga krav från familj etc.


Stjärnmänniskors själar upplever många verkligheter, tidslinjer och existenser och har en eller flera udda och märkliga upplevelser som "bryter in" i den fysiska verkligheten; Många håller på att minnas att det hela är ett medvetandehologram. 

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

 

Stjärnmänniskors typiska egenskaper


Enligt de beskrivningar som finns, sägs att stjärnmänniskor ofta brukar ha speciella ögon på något sätt. Det kan vara formen eller energin i dem. 

Stjärnmänniskor har också talanger inom ovanliga, udda eller avancerade områden och det berättas att de har stor personlig karisma. De drar till sig människor genom sin speciella energi.

Stjärnmänniskor är känsliga och har en bra kontakt med andra världar.
De är
 musikaliska, poetiska och/eller konstnärliga och är ovanligt kreativa.


De är djupt intresserade av sådant som astrologi, rymden, kristaller och urgamla platser/områden eller byggnader med dess uråldriga visdom (som egentligen är de "eviga sanningarna" som finns bevarade och härstammar från alltings Källa). De är intresserade av Jordens historia utifrån orsak och verkan och vill lösa saker som "gått snett" - som blivit fel. Stjärnmänniskor känner också intuitivt bitar ur historien och hur de passar in i nuets förlopp och ser igenom saker och ting.


Stjärnmänniskor sägs vara intelligenta och aktiva, oftast”överaktiva” eller "speedade" vad gäller kreativitet och inom de uppgifter som de inriktar sig på. Det finns ofta en speciell ”högfrekvent” energi och/eller en väldigt estetisk.

 

Stjärnmänniskor dras till utmaningar för de är här för att medverka till att utveckla saker som behövs på planeten, som att lösa problem och komma med ”nytänkande” som egentligen är ”gammal kunskap” som mänskligheten ”glömt”… de dras till det alternativa bl a inom hälsa och media. Eftersom de är utomjordiska är de inte intresserade av det jordiska - om det inte innefattar andlighet (som t ex hos många urfolk). De är inte intresserade av materiell status.

 

Stjärnmänniskor är här för att vara förebilder och inspirera andra och för att medverka till att t ex förhindra det som kan riskera skada planeten med dess rättmätiga invånare: djuren. Det är deras planet från början, det pratar bl a vissa indianättlingar om. Människan har intagit planeten och förstört för djuren. 


Stjärnmänniskor ”gör ingen stor affär” om sig själva. Snarare finns många litet i bakgrunden och försöker att hjälpa till med t ex barnens och djurens rättigheter eller kanske arbetar mot kvinnovåld. Som ett par exempel. De arbetar med hela sin själ och hjärta.
Men här är ett exempel som fick litet uppmärksamhet: ”Hon satt i fängelse för fredens skull” (artikel
). Jag vet att Ulrika i artikeln är en ”stjärnsjäl” då jag samarbetat med henne i andra sammanhang för Moder Jord...

 

En stjärnmänniska ”kavlar upp ärmarna” och gör saker som motverkar lidande och/eller som hjälper de som lider. Därför jobbar många inom sjukvård, inom hjälpverksamhet, akutmottagningar, som ambulanspersonal, brandmän. Andra jobbar bland annat som terapeuter, massörer, naprapater, akupunktörer m m och ”tar hand om andra” som mår dåligt och behöver lindring. 

Givetvis finns det de som inte är stjärnmänniskor inom sådana yrken, men eftersom de vill hjälpa till så dras även stjärnmänniskor dit! De drivs av kärlek till människan, djuren och naturen. De är ”Jordens läkande själar”.


Stjärnmänniskor tar illa vid sig av all orättvisa som sker på denna planet. De vill skapa balans. De längtar ofta ”hem” dit varifrån de kom, kanske till sin egen planet eller dimension och har en känsla av att de inte hör hemma på Jorden.


För många människor ter sig stjärnmänniskor annorlunda och inte sällan blir de mobbade eller utfrysta under skoltiden och kanske som vuxna. Om föräldrarna inte är medvetna eller rentav stjärnmänniskor kan de känna sig utanför eller ”främmande” i sin familj. Kanske tror de till och med att de är adopterade...

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Tecken på Star People - enligt Brad Steiger


Brad Steiger sammanställde en lista över vad som är typiskt för "Star People"/stjärnmänniskor. 

Han hade då ingen aning om hur många som skulle känna igen sig. 


Antalet personer som för närvarande passar den profilen - eller de som håller på att utvecklas - har ökat kraftigt sedan Brad skrev sin bok om Star People. 


Även Kristina Wennergren har listat dessa i sin bok om Star People.


Det här är Brads (och Kristinas) lista och man bör, enligt dem, ha  över 65% av dessa tecken och egenskaper:


Fysisk

  • 65% är kvinnor: 35% är män
  • Tilldragande ögon
  • Stor magnetism och personlig karisma
  • Känslig för elektricitet och elektromagnetiska fält
  • Lägre kroppstemperatur än normen
  • Kronisk bihåleinflammation
  • Extra eller övergångs ryggkotor (övergångskotor)
  • Överkänslighet mot ljud, ljus, lukt
  • Svullna eller smärtsamma leder
  • Smärta i nacken
  • Påverkas negativt av hög luftfuktighet
  • Överlevt en livshotande sjukdom
  • Inblandad i en allvarlig olycka eller trauma

Emotionell

  • Känner en enorm känsla av brådska för att fullgöra sina uppdrag
  • Upplevt en känsla av enhet med Universum
  • Många har svårt att hantera/eller uttrycka känslor eller har en kemisk obalans

Utomjordiska upplevelser

  • Alla tror på livet på andra planeter
  • De flesta tror att har bott på en annan planet och kan berätta om det
  • I en tidig ålder hade de någon form av utomjordisk, religiös eller mystisk upplevelse
  • Tror att de har stött på främmande enheter på en utomjordisk eller flerdimensionell nivå eller en varelse av ljus
  • Telepatisk kommunikation med en främmande enhet - fysisk eller icke-fysisk
  • De får någon form av kommunikation från en högre källa

Utan kroppsupplevelser

Metafysik

  • Tror på
  •  sina andliga guider eller änglar
  • Tror att de har blivit välsignade efter uppkomsten av en helig figur
  • En intensiv religiös upplevelse
  • Tror på en Gud eller en skapande energikälla
  • Tror på mirakel
  • Hade en osynlig lekvän som barn
  • Sett en älva - "mycket liten person" - eller "fe"
  • Sett ett spöke
  • Medveten om parallell existenser vid denna tid i andra världar
  • Kontakt med avliden älskad
  • Tro på reinkarnation
  • Har tidigare livs minnen eller/minnen från parallella upplevelser

Medial utveckling

  • Utför helande på sig själva och andra
  • Upplevt ett vitt ljus under meditation
  • Upplevt clairvoajans och clairaudience
  • Profetiska drömmar eller visioner som har ägt rum
  • Ser auror
  • Övar på automatisk konst
  • Övar på automatisk skrivning

Vanliga egenskaper hos stjärnmänniskor:

  • Deras ögon ser ut som halvmånar
  • De är empatiska, kloka och unika
  • De har en mycket gammal själ
  • De har haft psykiska upplevelser, mest anmärkningsvärda med levande och profetiska drömmar
  • De känner inte "hem" eller "tillhörighet"
  • Djur dras lätt till dem
  • De lockas till studier av metafysik
  • De är andligt avancerade
  • Deras auror är inte solida utan har istället en regnbågsutstrålning

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Vaknade stjärnmänniskor

Vaknade stjärnmänniskor föredrar att arbeta inom esoteriska och kreativa områden - läka, hjälpa, söka efter sina egna sanningar och själsuppdrag genom att studera system med högre visdom, skriva sina biografier som ett sätt att gå igenom frågor och förstå sitt syfte. 

När stjärnmänniskor tittar upp mot natthimlen känner de längtan – ett sug - efter att nå till stjärnorna, planeterna, de andra världarna eller galaxerna. Kanske med en känsla av att de härstammar därifrån. 


De väntar på ett stort uppvaknande av medvetenhetens utveckling i tidens esoterik. De är programmerade för att hitta andra som dem själva, baserat på liknande frekvenser och förutbestämda mål. Ibland känns de som walk-ins eller vandrare i denna verklighet och tidslinje. Vissa anpassar sig. Andra känner sig förlorade och ensamma, blir deprimerade och drar sig ur samhället och känner att ingen förstår dem.

Men så småningom brukar de hitta likasinnade, finna ut vägar för att arbeta med sin energi och finna sin uppgift på Jorden. Bland annat kan de komma i kontakt med sina andliga guider och få vägledning hur de kan hantera sig själv och sin energi och göra "nytta" genom att ge sig ut och verka för olika angelägna saker - det de är kallade till.

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Referenser och länkar för den som vill veta mer

HÄR HÄR HÄR HÄR

Om Brad Steiger

När alien blev gud? En undersökning om andlighet och tron på utomjordiskt liv HÄR

  ~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

MER ATT LÄSA 

Läs om viktiga planetplaceringar som under flera år speglar vår kollektiva utveckling 

På himlavalvet sker ofta retrograda planetrörelser, som många uppfattar som "dåligt" men är det verkligen så? Läs HÄR.

Lär dig litet grunder i astrologin HÄR.

LÄS MER OM ASTROLOGISKA TOLKNINGAR HÄR.

Astrologisk alkemi & själsåterkoppling efter känslomässiga svårigheter HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar