Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

onsdag 1 mars 2023

Astrologisk prognos för Mars 2023

 I Universum (som vi är en del av) tickar den kosmiska klockan, när planeter (och andra himlakroppar) följer sin rörelse och bildar himmelsmönster (s k transiteringar), vilket ger atmosfär, mening eller ett budskap för varje minut som går eller för en hel epok. Astrologer spårar och tolkar dessa förbipasserande transiter. När en planet gör en inflytelserik rörelse på himlen och/eller har en aspekt till en annan himlakropp (eller flera), så ses det som en viktig tidsperiod inom astrologin (INFO) 

De allmänna astrologiska prognoserna nedan speglar världstrenden (världsteman) som alla är en del av och är menad att inspirera. Vi har ett eget ansvar, vi kan välja vad vi gör med energier. (Om) så transiter ska ses som ”fingervisningar”. Det handlar även om var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet, så prognoserna (längre ned) är väldigt begränsade i omfattning och djup.

*~~*~~*<<¤>>*~~^~~*<<¤>>*~~*~~*

Texterna är skyddade av upphovsrättslagen: se HÄR. Publicera gärna citat från dessa texter och ange då källan med länk.

 ~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

Fiskarnas säsong 19/2-21/3

På sin vandring runt zodiaken som omger oss på himlavalvet, så befinner sig Solen nu i Fiskarnas säsong från 19/02 till den 21/3. Fiskarna är det tolfte astrologiska tecknet i Zodiaken, det sista tecknet på vintern och de astrologiska säsongerna. Eftersom det är det sista tecknet på vintern, förkroppsligar det all energi från alla tecken som har varit före. Det finns en känsla av slut och övergång. Fiskarna är utrymmet mellan livet och efterlivet.

Fiskarnas energi sveper in oss med mer undermedvetna och andliga och mystiska vibrationer - ofta förvirrande, dimmigt, och oklart... Å andra sidan kan fiskarnas flytande natur göra det möjligt för oss att flyta bortom våra gränser så att vi kan skymta livet från högre, olika perspektiv.

Vi söker tillfredsställelse i det vi gör, och "går på inspiration" mer än "måsten". Tecknet gynnar det konstnärliga och poetiska. Vi kan lättare komma i kontakt med vårt kreativa flöde. Allmänt så skänker musik, meditation och drömmar mer djup intuitiv kunskap till det medvetna sinnet denna tid.

Fiskarnas präglar mänsklighetens ständiga sökande efter sanningen gömd bakom vad som uppfattas av fem sinnen. Det kan kännas ett större behov av att söka mening i det vi gör, vi kanske reflekterar mer över livet och vad man kan göra på planeten som kan göra skillnad. Det kan vara att man vill göra mer för andra i sin närmiljö eller rentav delta i något hjälparbete som gynnar många. Genom att göra det förbinder man sig med den kosmiska visdomen.

De som är andligt mottagliga och som utövar t ex meditation kan hamna uppe i det blå mer än vanligt, och bör inte glömma bort att hålla sig jordade! De drömmande "fiskvibbarna" kan göra att även den mest härdade cynikern kan fundera över det övernaturliga.

*****************************************

Vårdagjämningstid 20/3 – flödets tid!

Universums ebb och flod rör sig konstant vilket hindrar oss från att vara ”låsta”, oavsett hur vi känner oss ”i det kosmiska flödet”. Vårdagjämningen markerar också att nu går vi in i kraften!vå

Det är troligt att det kommande året för oss kommer att ha ett liknande tema eller budskap. Vi vägleds för att arbeta med att vända våra sår till styrka och att acceptera dem som en del av vilka vi är, snarare än något som behöver "fixas". En "svaghet" kan därför utsättas så att en obalans märks. Eftersom vårdagjämningstid är ungefär lika mycket dagsljus och mörker finns det en motsvarande kamp för att uppnå en ny balans. Allt vi behöver göra är att lita på att kosmos vet ”att göra sina saker” på bästa sätt.

Detta gör den här fullmånen till en kraftfull vändpunkt – så det är läge att se över var vi har en balansförskjutning inom något område i våra liv.

Vi kanske vill meditera, be om vägledning under drömtiden innan vi ska sova eller besöka en plats med kraftfulla energier som matchar vår egen ”datamatris” för helande och balans.

Varje år runt vårens dagjämningstid får Jordens magnetfält mer energi! Det öppnas nämligen enorma sprickor i Jordens magnetfält som minskar planetens försvar mot solvinden så att den ”väller in ” och skapar kraftiga rymdväder. D v s att "himlen exploderar av norrsken” (INFO).
Rymdvädrens prognosmakare kallar det " B sub z tipped south." (INFO). 

Den som är känslig för energier och därmed även rymdväder märker av dessa extra krafter!

Läs om Ostara – Vårdagjämning HÄR

Faktiskt så är Mars månad årets mest geomagnetiskt aktiva månad! Diagram som visar det HÄR. Tiden runt vårdagjämning (och vid höstdagjämning) varje år innebär mer energi i Jordens magnetfält! Det öppnas nämligen enorma sprickor i Jordens magnetfält så att solvinden ”väller in ” och skapar kraftiga rymdväder - "himlen exploderar av norrsken” (INFO). Detta kallas " B sub z tipped south." (INFO). Den som är känslig för energier och därmed även rymdväder märker av detta!

*****************************************

Vädurens säsong 20/3-4-19/4

Efter att ha ”simmat” i Fiskarnas hav hoppar Solen med förnyad kraft över till Vädurens säsong den 20-21/3 (beroende på var man är i världen) till19/4! Det gör det möjligt för oss att släppa loss de känslor som rörde sig under ytan i under Fisksäsongen.

Slutet av Fiskarna representerar zodiakens Omega-område och Väduren Alpha. Början och slutet (Alpha-Omega) handlar om initiering och slutförande, början och slut. Det är en tid att välja nya alternativ och släppa de gamla, en viktig valpunkt helt enkelt.

Så denna axel är därför också extremt viktig i astrologi eftersom det innebär en kraftfull ny energi. Det är just nu, som vi verkligen kan verka för att manifestera energi! (Årstider på södra halvklotet är omvända).

Solens inhopp till Väduren sammanfaller med vårdagjämningen vårens första dag på norra halvklotet - och det astrologiska nyåret! Ljus och mörker är lika denna dag, och från den tidpunkten växer dagarna och blir allt längre (fram till midsommar).

Det här är tiden precis innan vi möter vårens grönska som slår ut med ny energi efter vinterns dvala, då Jordens lutning är sidledes mot Solen. Dagjämningen markerar början på en ny säsong – denna är vårens. 

Forntida astrologer gjorde förutsägelser för ländernas ledare vid vårdagjämningen varje år. Aspekter nu indikerar stor utvecklingspotential mellan ledare och för världen detta år. I våra personliga liv gäller det samma.

Vårens dagjämning är traditionellt en tid för att fira fertilitet och naturen förnyelse av livskraften som gick i vila under vintern. När Väduren tar tag i styret, återställs stjärnhjulet (zodiaken runt oss) och energin börjar på nytt - precis i vårtid!

Under tusentals år har vårens dagjämning Vädurssäsongen sammanfallit på samma dag, vilket innebär en fruktbar tid för att plantera frön. En återuppståndelse efter de långa, mörka vintermånaderna. Vårkänslor spirar och skapar passion. Alla knoppar slår ut och livskraften spirar inför allt nytt som väntar. Ny början!

Vädurens energi hjälper oss att ta ett modigt steg framåt och markera vår individualitet. Vi tenderar alla att ha starkare åsikter än vanligt, och kanske ett behov av att vara ”nummer ett” till 19/4.

Under solpassagen genom Väduren har vi en tendens att känna en känsla av förnyelse. Vi tar mer initiativ och är ivriga på nya upplevelser och har mer energi för att ta tag i nya uppgifter.
Vi kan förvänta oss intensiva konkurrensvibbar och våryra under denna period.

Väduren är zodiakens första tecken och handlar därför bl a om alltings början. Vädurens energi ger passion och modet att konkurrera, kreativitet och att kunna ”slåss” för våra drömmar. Att välja sina strider och slåss med hjärtat är A och O!

****************************

DATUM PLANETASPEKTER MARS 2023 

(världshoroskopet/kollektivt/allmänt) tolkning

Obs! Ofta kan effekterna av planetaspekter märkas av ett par dar före och/eller efter den faktiska dagen då transiteringen sker, därför anges datum med noteringen ”runt den”:

Runt den 2/3

Venus konjunktion Jupiter

Den här energin bidrar till att expandera ”attraktionsenergi” vilket kan ses som en gåva inom alla slags relationer och partnerskap och till alla som längtar efter att träffa någon.

En liten bit av lycka eller glädje kan komma från någon intressant person. Även om attraktion kan väckas litet ”här och där” denna tid, utan att något mer sker, så var mån om att ge tillbaka positiv energi genom att vara den som är någon annans charmiga gensvar eller källa till glädje. Vi ges i alla fall större möjligheter att träffa nya och intressanta människor och nya engagemang är möjligt, eller att uppleva en andlig uppkoppling med Universums flöde av kärlek. Vi kan räkna med trevliga sociala situationer och litet extra flärd. Om man vill göra en ny start i ett förhållande eller hitta ny kärlek, ger Venus aspekter chans till kärlek och romantik. 

Runt den 2/3

Merkurius konjunktion Saturnus

Denna aspekt kan vara bra för hårt arbete, och gynnar särskilt ensamarbete då kommunikation kan vara i en mer ”hämmad fas” eller också ökar kritiklusten…

Aspekten speglar att vi kan känna det som att vårt medvetandes energi (tankar) stöter på en mur, och det kan det också mana till att fokusera på realistiska, mogna alternativ: Det kan också öka tendensen till negativt tänkande eller överdriven försiktighet eller känslor av motstånd i sammanhang som rör förhandlingar, affärsrättsliga och/eller juridiska frågor. Sakfrågor som är angelägna kan ”tynga axlarna”. Avstånd i nära relationer är andra möjliga problem.

Vidare kan tankar, nyheter eller ensamhet kännas tyngande och leda till grubblerier eller en ökad känsla av ”nu är det dags att mota Olle i grind” så att inte förseningar och problem uppstår på sikt.

Se upp för bitterhet och samtala istället med någon/några som kan vara stödjande och se sådant som du inte tänker på och finna på angelägna råd. Eller läsa och ta reda på sådant som känns välgörande.

Aspekten tyder också på att försiktighet bör iakttas när det gäller ev. företagsfrågor, samt den egna ekonomin och skyldigheter. Planering är viktigt, men att nu genomföra något av stor framtida betydelse bör nog vänta litet, om det är möjligt. Vi bör fortsätta att följa sådant som kan hjälpa oss framåt, men kanske inte lita på alla råd från de som tycks vara ”experter” just nu, även om vi vill göra något konkret.

Planering är viktigt, men att nu genomföra något som har avgjort stor framtida betydelse, bör nog vänta litet, om möjligt.

Fortsätt att följa det som kan hjälper vägen framåt, men lita kanske inte på alla råd från de som tycks vara ”experter” eller äldre och ”vettigare” just nu, även om det känns viktigt att göra något konkret. ”Ligg lågt” om möjligt, slipa extra på sakfrågans kärnpunkt och omkringliggande ansvar och frågor. Tiden kommer när det ”faller rätt” – det som är bästa lösningen.


Den 2/3 (-19/3)

Merkurius går över till Fiskarna

Våra drömmar tenderar att vara livligare, våra tankar rörligare och mer fantasifulla och våra instinkter är särskilt starka. Vi kan lättare röra oss i de illusionsriska föreställningarna, där vi kan skapa med vår egen magi, allt från kreativa saker, till skira drömvärldar och idealism. Medan Merkurius är här, är våra sinnen mer öppna och vi kan hitta lösningar inom något område, som vi aldrig ens har övervägt tidigare. Våra tankar har längre räckvidd!

Tänk på de otroliga djupet i havet eller de oändliga rymden - det här är denna tid med Merkurius i vattentecknet Fiskarna. Så medan Merkurius rör sig genom detta tecken, utvidgas våra sinnen till samma nivå av vidsträckthet. Vi kan se saker vi inte kunde se förut och förstå saker vi inte kunde förstå förut. Så vissa tankar vi har under denna tid är bortom ord. Vår förmåga att kommunicera blir dock mer luddig här, och några av de saker som sker i våra sinnen är kanske för stora att hitta ord för. Det är här vår intuition kommer in. Fiskarna är det mest intuitiva tecknet på zodiaken, och påminner oss om att vara noga med de "känslor" vi har i våra sinnen. Vi vet saker på sätt som vi inte kan förklara, eftersom vårt undermedvetande utlöses mer än vanligt medan Merkurius är i Fiskarna.

Naturligtvis finns det också några nackdelar med Merkurius i Fiskarna. Missförstånd i kommunikation är möjlig, och vi kan ha problem med att hålla oss på rätt spår. Vi kan glömma kritiska detaljer, dyka upp sent för möten eller säga saker som inte riktigt är vettiga. Det beror på att vi kan var mer benägna att tala från hjärtat och känslan, inte våra hjärnor. Det är inte så lätt, alla gånger att hitta orden som matchar…

Så… var också beredd på en del förvirring, felkommunikation, kaos, minnesproblem, undrande över oklarheter. Då är det bra att prata med de äldre eller mer erfarna och prata om känslor, undringar andlighet eller till och med spendera mer tid på att inte prata och bara meditera.

Det är då som intuitionen är den bästa guiden.

Skriv ner dina idéer och notera drömmar för att tolka deras betydelse.
Det är även en bra tid att lyssna på musik, skriva dikter eller skapa konst, då det är mycket terapeutisk nu. Det är inte den bästa tiden att fatta några avgörande beslut eftersom fiskenergi kan vara litet oklar och grumlig, så det finns risk att ”luras av sken som bedrar” och vi kanske inte ser saker som de verkligen är.

Det är emellertid en bra tid att prata om saker med nära och kära som behöver lösas eftersom det är den tid då vi känner mest medkänsla för andra och våra gränser inte är hårda och motsträviga – MEN se ändå upp för människor som missbrukar den gränslösheten!

Det är en tid då det inte är så stor idé att försöka räkna ut, förstå allt och så vidare, det är inte så stor idé att försöka kontrollera allt. Att med tillit lämna över till Universum ibland är helt okej…


Runt den 6/3

Sol sextil Uranus

Den här aspekten är energigivande, så vi kan känna ett ”energiflöde” och även ett ökat behov av större personlig frihet. Vi kan känna en ”kick” att göra ”litet som vi vill” och också längta efter något totalt förnyande i tillvaron.

Känslan kan vara att det ska ske just nu, att vilja bejaka stundens impuls. Att kasta loss mer och kanske många också vågar sig på att sätta fart mot det ”oprövade” med en känsla av att ”japp nu är det dags”? Det går lättare att visa mer av vår unikhet. Och det kan ge den där sköna känslan av att ”jag lever nu”! ”Jag är”.

Vi känner oss mer nyfikna på vad som kan vänta bakom hörnet om vi tittar dit. Det i sin tur skapar en positiv ”spänningskänsla” och kanske kan vi nu få se något nytt där?

Många söker en ny lösning på något gammalt problem och det är också ett tillfälle då den dyker upp. En ”aha”-upplevelse!
Det är just nu som vi ”oväntat kan vänta oss” något nytt och speciellt! Kanske en ny möjlighet visar sig, som ju också i så fall bör greppas.

Vi kan också notera en större frihetskänsla i familjemiljön och en självständig jordnära kreativitet (Uranus i Oxen).


Den 7/3

Fullmånen kl 13:42:49, 16°40' Jungfrun

Fullmånens tolkning
ska ses som ”fingervisning” och inspiration. Vi kan välja hur vi kanaliserar energier (Om) så hur energier inverkar personligt beror på flera faktorer, bl a var himlakroppar och aspekter hamnar i det personliga horoskopet. Men vanligtvis berörs mest de vars horoskop mottar starka aspekter, samt de som är födda, har Ascendent, Månen eller Venus i detta tecken, utöver alla som är mottagliga för det kollektiva.

Historiskt använde indianer (och andra naturfolk) ”smeknamn” för fullmånar för att lokalisera årstiderna. Se namnet på fullmåne för varje månad på året och deras betydelse (info).

Varje fullmånes energier är olika, bl a p g a det stjärntecken den då befinner sig i. Dess krafter drar fram det undermedvetna och eventuella smärtsamma minnen. Sårbarhet ökar, instinkter bli starkare och vår energi ökar, vilket bl a kan ge oro. Den är månfasernas fulländning och anses vara bäst om man medvetet vill använda månenergin för ökad känslomässig balans. INFO HÄR & HÄR

När den känsliga och drömska och personliga Månen i sin fulla kraft nu “belyser” Jungfruns stjärntecken så påvisar det bl a att vi lättare märker olika nyanser när det handlar om känslor och stämningslägen, främst i kontakter med närstående. Vi noterar mer de små detaljerna hos andra, och kan även bli mer kritiska eller irriterade på just dessa. Så visst kan vi förvänta oss mer av griniga människor som “hackar” på, vad de känner är, andras “fel och brister” e d.

Men vi kan också förvänta oss det motsatta hos många, de som konstruktivt reder ut det som “misshagar” eftersom många kan hantera energin genom att granska, urskilja, och ”syna i sömmarna” och komma till känslomässig klarhet. Det kan finnas ett extra behov av att reda ut och lägga till rätta - att korrigera det som känns fel på det känslomässiga planet. Detta är en mycket finkänslig fullmåne, som förnimmer de små nyanserna. Vi kanske också lägger mer märke till olika detaljer i hemmet som vi känner behöver ordnas till rätta eller också känner vi ett extra behov av att städa och fixa: Vilket är något som tenderar att vara kopplat till en känslomässig oro över obearbetad ”oordning” i känslolivet. Ett större behov av perfektion, alltså.

Vårt trygghetsbehov är nu relaterad till ordning och tydlighet, även känslomässigt. Vi kan behöva organisera allt som är kaotiskt eller oorganiserat. Och det med de bästa intentioner.

Man kan nog säga att detta är en “känslomässigt petnoga” fullmåne, som för många innebär att uppmärksamheten riktas inåt för att man vill urskilja känslornas nyanser, kanske “sortera” och “ordna dem i olika fack”.
Typ: “Där kände jag så för att…”, eller: “Den där gången var det nog för att…”. Det är bra att göra detta för att rensa bort gamla känslor, så länge man inte tenderar att “fastna”. För meningen är ju att man ska släppa taget. Så: Känn, urskilj och rensa bort.

Så om man bl a har behov av att sortera, granska och ordna, kanske rengöra, städa, röja och fixa t ex i hemmet, eller vill göra något för sin hälsa, så är man mer öppen för inflytandet från Jungfrufullmånen.

Fullmånetid ger oss möjlighet att släppa taget om det negativa så att vi kan bli befriade från dess “bojor”. Det är vad vi känner i livets skiftande händelser som är grundbulten till vårt förhållningssätt. Ett sätt är att göra det fysiskt; städa, rensa. Det är väl så: rening/städning av kropp, själ, ande och den fysiska världen hör ihop och bildar en grund för den framtid som man ska möta. Men det sker en dag i taget och vi har stor förmåga att själva välja. Denna Jungfruns fullmåne är verkligen en ”städa-rensa” fullmåne!

När Månen vandrar och vistas i de olika stjärntecknen har den ju sitt syfte med det: Förra fullmånen i Lejonet “laddade ner” bl a kraftfulla och utåtriktade energier. När det gäller Jungfruns energier så är det inte precis det vilda temperamentet eller att leva ut vad man känner i ögonblicket som är förhärskande, utan snarare ordning och reda och detaljer.

Fullmånen “vill” hjälpa oss med att ge upp vanor eller mönster och denna fullmånes uppgift är att bl a att hjälpa oss att rensa det som är "onödigt" på något sätt. Så Jungfruns energi kan visa oss situationer där vi behöver utvärdera, urskilja och inordna något och att se verkligheten som den är, så att vi ser saker för vad de är, alltså. Sådant som berör hälsa belyses troligtvis under denna fullmåne och kanske man känner sig manad till förbättrande åtgärder. Jungfrun vill få saker rätt, så att kropp, själ och ande kan fungera i samklang. Vi kan lättare förstå känslomässiga sammanhang, utan illusioner, drömmar och ideal.

Varje fullmånes energi öppnar portar till djupare känslolager för att hjälpa oss att kunna ta itu med det som eventuellt finns där. Just denna fullmånetid kan vi påminnas om och känna tungsinne när vi ser det “slit” och det jobb som vi måste göra för olika ändamål i livet, vilket kan upplevas som tidsödande. Men denna fullmånes uppgift är att hjälpa oss att förnimma vår eventuella misströstan och bearbeta den. Detta för att istället se och “värdera” vår (och andras) idoghet och flitighet, för att det också är något som ger resultat! Den tid vi lägger ner på att vara noggranna, detaljerade, praktiska och hålla oss “rena” (andligt, själsligt, fysiskt), lönar sig faktiskt.  

Om det känns deppigt för att det inte finns några förvärvade rikedomar (pengar och sånt…), så handlar lönen om helt andra värden. Den handlar om det förnuft, den medvetenhet och den noggrannhet som vi lagt ner för att skapa något av ett annat värde. Tänk på den gamla frasen: “Ett äpple om dagen håller doktorn borta” som en symbolisk mening för en slags “jungfrulön”... Att “lönen för mödan” i detta (förenklade) exempel är att få behålla eller bygga upp hälsan, även om det nog behövs mer än äpplen… Och det behöver ju inte handla om just föda, även om hälsa och näringsintag m m är typiskt för Jungfruns tecken. “Du är vad du äter”.

Fullmånen i Jungfruns stjärntecken, är en liten påminnelse om att, för att kunna nå upplysning, så är det en kosmisk lag att de lägre, mer grundläggande nivåerna först måste underhållas och upprätthållas, vilket då är det “jordande slitet” (tjänandet). Det innebär en helhetssyn: en sund kropp, själ, ande! Där ”bor” sunda känslor. Det är vår personliga energi som vi måste investera både för detta och också för vår värld, så att det vi gör eller verkar för bidrar till och hjälper omvärlden i stort att fungera, "som en kugge i hjulet”.

TOLKNING OM FULLMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR.
TIPS OM RENANDE FULLMÅNEMEDITATIONER HÄR. 
TIPS OM RENANDE FULLMÅNEMEDITATIONER FÖR ALLA 12 STJÄRNTECKEN HÄR.


Den 7/3 (-13/2 2026)

Saturnus går över till Fiskarna

LÄS HÄR.


Runt den 11/3

Venus sextil Mars

Energin tenderar att öka vår önskan om social kontakt och njutning. Vi kan vara mer intresserade av vänskap, inte bara för intimitet utan för djupare relationer. Vi kan märka att många är mer charmiga, liksom vi själva är det. Oavsett om vi vill göra något aktivt med en partner, med vänner eller ska ha en dejt så är det ett bra läge. Det här är också en attraktionsfrämjande aspekt som hjälper oss att komma i kontakt med en mjukare känsla av intimitet och passion, så att vi vågar vara direkta utan att bli för ”gåpåiga. Det är egentligen det perfekta receptet för romantik och längtan, så för de som längtar efter det är det ett mycket gott omen. För ensamma ökar dejting oddsen för att träffa någon av betydelse på ”relationsfronten”.

När Mars och Venus kommer i kontakt med varandra, uppmanas vi också att balansera det manliga och det feminina. Maskulin energi handlar om att vidta åtgärder och är en yttre energi, medan kvinnlig energi handlar om att reflektera och skapa, och är en inre energi. Vi behöver båda dessa energier i våra liv och i världen för att skapa balans och harmoni.


Runt den 11/3

Merkurius sextil Uranus

Denna harmoniska aspekt ger många nu ett mer ”fritt tänkande”, då den här energin tenderar att sätta fart på tankar på ett uppfriskande sätt. Många vågar nu ”tala ut” ur skägget.

Vi kan få mer mod att uttrycka oss på ett mer intressant, eller rentav spännande sätt. Räkna med givande dialoger! Vi kan plötsligt upptäcka nya intresseområden som väcker nyfikenhet och kreativa idéer. Vi kan få oväntade och inspirerande idéer, ett plötsligt nytänkande och utopier är sannolikt.

De som tar vara på idéer genom att skriva ner dem, och använda dem konstruktivt kan sedan inspirera andra till nytänkande. De som är helt inne på den kosmiskt upplysande vägen, kan uppleva speciella insikter, vilket då är ett nytt steg på upplysningsvägen – en ”magiskt andlig rikedom”. Många kan uppleva dessa uppvaknandeinsikter som förvånande på ett energigivande sätt (ungefär: aha, nu förstår jag). Plötsliga speciella visioner om framtiden är sannolikt.


Runt den 14/3

Mars kvadratur Neptunus

När Mars (framåtanda, vilja och energi) och Neptunus (föreställning, icke-fysisk och mystisk) hamnar på ”kant” med varandra genom denna kvadratur: så kan energin inverka försvagande på vår yttre bild och vår framåtanda, så att vi blir mer inkännande, men det kan också ge förvirring eller osäkerhet (var ska vi sätta ner fötterna eller vart bör vi gå?), men då kan vi träna på vår förmåga att se med vårt inre öga och låta det gudomliga vägleda oss.

Vi kan släppa taget och gå på tillit helt enkelt!

Energin kan även utlösa någon form av utagerande där något kan kännas förvirrande eller leda till avvärjning eller undflyende.

Vi bör vara försiktiga för att undvika bedrägerier och lögner, att lockas av sken som bedrar… vara blinda för någons brister. Den som är helt ärlig och har rena avsikter kan lita på sin intuition och det är viktigt att inte lita på något om det känns som en "tvekan". Fall inte för frestelsen att använda energin med syftet att förvilla och dölja eventuella egoistiska avsikter …


Runt den 15/3

Sol konjunktion Neptunus

Denna konjunktion ger intuition, fantasi, och drömmande tendenser. Aspekten främjar empati och många vill göra något för någon annan (”självuppoffring”).

Energin bidrar till en känsla av att vi kan behöva hitta stillhet och djupare förstå vad som behöver förändras i våra liv. Vi kan få en djupare och bredare förståelse av vår plats i världen. Det är viktigt att vi inser att uppnå våra mål och drömmar innan vi kan hjälpa andra.

Aspekten ger ett andligt inflytande som främjar vår fantasi och intuition. Det bidrar till en känsla av att vi kan behöva hitta stillhet och att djupare förstå oss själva, våra motiv och känslor.

Kanske den praktiska sidan nu får ge vika för inspiration och kreativa saker, meditation, en liten ”flykt” från vardagen, att bara vara och följa flödet. Vi kan behöva titta inåt i stillhet för att djupare förstå oss själva, våra motiv och känslor. Vi kan också behöva komma till klarhet med sådant som känns förvirrande eller oklart. Det är väl inte så mycket prioritet på ordning och struktur denna nymåne. Var extra uppmärksam på drömmar och deras betydelse/budskap.


Runt den 16/3

Merkurius konjunktion Neptunus

Denna konjunktion ökar intuition och känslighet, vilket medverkar till att skapa ökad mottaglighet och inlevelseförmåga i våra dialoger och öppnar också till en bredare världsbild. Vi tenderar att vara mer idealistiskt tänkande och också lyhörda för vad som säga ”bakom orden” runt dessa dagar.

Aspekten skapar även tendenser till ökad fantasi och föreställningsförmåga. Konstnärlighet gynnas likaväl som de som är mer obalanserade kan ha en tendens att ”få för sig saker” som inte är sant eller verkligt…

Energin medverkar också till en flykttendens från de mest tråkiga praktiska och materiella aspekterna av livet just nu. Det passar då bra att meditera och utveckla intuitionen kopplad till tänkande, tal och kommunikation. De som är mottagliga för andra ”dimensioner” kan märka av mer mystik eller budskap i drömmar. En del kan få klara andliga budskap. Dock kan de mest fantasifulla ”flyga in i ett fantasifält” eller en tenderar att ha en överdriven ”föreställningsförmåga” och får för sig sådant som inte stämmer med verkligheten. Att vara jordad är givetvis A och O!


Runt den 16/3

Sol kvadratur Mars

Denna energi ökar handlingskraften. Allmänt ger det initiativförmåga och energi som behöver ”förbrännas” men för att det ska komma gott ur det måste man kanalisera denna energi konstruktivt. Det finns potential för att ”stora egon” gör sig märkbara i världen! Eller ökad ”kampanda” mellan individer eller inom gruppsammanhang. Denna aspekt kan hos många frambringa destruktivt agerande - eller starka reaktioner som är kopplade till ”jaget” och den personliga viljan. Ilska ”bränner lätt till” när tålamodet nu har en tendens att testas. En frisläppning av okontrollerad glöd och energi kan ge negativa konsekvenser. Det är möjligt att bli föremål för aggression från andra.

Notera en ev. uppbyggnad av energi som irritation, konkurrenskänslor eller otålighet.  Det bästa alternativet i så fall är att medvetet finna en positiv form av aktivitet. Fysisk aktivitet är att föredra, men hjärnan kan också bränna upp en hel del energi genom intellektuella aktiviteter.

Hos mindre aggressiva personer, kan energin skapa en känsla av att ”ha bråttom”.


Runt den 16/3

Venus kvadratur Pluto

En tid för att gå djupare i relationer, och/eller få fördjupade insikter om relationer och kärlek och de värden vi har i livet – vad vi verkligen värderar. Vi kan också attraheras på ett suggestivt sätt – det kan handla om någon som påverkar djupt utan att det leder till något mer…

Det kan för vissa lägga intensiva ”påtryckningar” till relationer. I en kärleksrelation kan kanske någon nu känna misstänksamhet, avundsjuka eller äganderätt. Det kan i så fall vara dags att ta itu med något inom relationen, så att det inte leder till relationsdrama på grund av manipulation eller maktspel.

Även om man är singel, bör man vara försiktig i dejting på grund av krafter som verkar på undermedveten nivå…

Många kan drabbas av en tillfällig passion. Känslor kan, för en del, komma ur kontroll eller kärlek och tillgivenhet kan vara ”fixerade” (vid någon eller något inom en relation)…

Eventuella maktobalanser i förhållanden kan belysas. Det bästa sättet att hantera överväldigande känslor är att observera var de kommer ifrån. Var öppen och ärlig med partnern och så det går att kunna ta itu med alla makt- och kontrollfrågor utan att någon använder subversiv taktik…


Den 16/3 (- 11/4)

Venus går över till Oxen

Det kan te sig som en sensuell och frodig tid för oss. När Venus befinner sig i tecknet så är det dags att skörda frukterna för igångsatta intressen och kanske nya passioner som kom igång med Venus i Väduren. 

När Venus har sin tid i Oxen kan vi känna mer sensualitet och längta efter att göra det som känns trivsamt, lugnt och njutningsfullt. Det är det jordade och vardagliga vi vill njuta av: gå på skogspromenader, njuta av blomster och kanske massage. Under denna tid tar vi lättare in den skönhet som omger oss och vi känner oss mer kärleksfulla på det ”frodiga” kramande sättet.
Men visst kan Venus vara lite ägande i Oxen så vi kanske önskar kontroll över den vi är kär i eller attraheras av…
Även om Venus är känd för sin förening med kärlek, är planeten också kopplad till vårt behov av pengar - och medan Venus är i detta praktiska, sparsamma Oxetecknet, kanske vi ägnar extra uppmärksamhet åt ekonomin, eller fundera vad vi vill bevara och låta bli mer värdefullt, eller vad vi vill skaffa oss som är av stort värde.

Med Venus i Oxen är det en fin tid för avkopplande stunder i solskenet, kanske i en park eller promenader i skogen, kanske att njuta på en vacker äng eller att gå på konstutställning. Det är passande aktiviteter för Venus i oxen.


Runt den 17/3

Merkurius kvadratur Mars

Argumenterande är nog något som kan märkas nu litet här och var! Mental stridighet eller heta diskussioner är en möjlig effekt - tänk på vad du säger, hur du säger det och var du säger/skrivet det! Många tenderar denna tid att te sig "förvirrade" och ganska okunniga eller opålästa - eller agerar i känslomässig affekt... Irrelevant.

Många avvaktar istället för att "drabba samman" i dialoger. Var en av dem, du!


Runt den 17/3

Solen konjunktion Merkurius

Det betyder att kommunikation, uttrycka tankar och utbyta idéer är ett centralt tema. Vi är mer benägna att prata om ämnen som intresserar oss såväl som nyheter, i diskussioner, samtal, möten. En ökning av mental aktivitet kan också ske på internet.

Fiskarna främjar vår mottaglighet för det sublima och en större förmåga att lyssna med ett öppet sinne och lyhördhet: Dock kan energin bidra till en känsla av oskärpa, så vi kan känna att vi behöver hitta stillhet och djupare förstå det vi funderar över eller kanske hör/läser. Det kan också skapa ovisshet, kanske i vissa fall förvirrande omständigheter.

Vi är mer benägna att skapa eller uppleva skönhet, att njuta av det som är estetiskt och vackert.


Runt den 17/3

Venus sextil Saturnus

En sofistikerad, känslomässigt cool, ”romantiskt cool” energi. Här finns potential till att stärka kompanjonskap och parrelationer samt att skapa en stabil grund för de som påbörjar en ny relation eller dejtar. 

Vi vill känna oss omtyckta och värderade av någon, vi vill det seriösa och är måna om att lägga ner tid för det som kan få bestå. Lösa relationer står inte högt nu. Nej, allvar och långsiktigt engagemang gäller. 

Vi kan vi komma till beslut som ”behagar” på ”relationsfronten”: En del kan vilja reparera något och stärka en relation. Andra bestämmer sig för att inte försöka. 
Trygghet är nyckelordet!


Runt den 19/3

Merkurius sextil Pluto

Kommunikation, djuptänkande och mentala krafter är särskilt starka nu. Övertygelseförmågan stärks. Vi sporras sannolikt till att uppmärksamma de outtalade ”underströmningarna” i samtal, likaväl som både dialoger och tankar får mer djup. Dialoger tenderar att vara starkare och tydligare. Vi kan nog känna att vi vill veta mer om och gräva i saker (i bästa Pluto-stil).

Det kan bli avslöjanden av större format inom nyhetsvärlden, TV, radio och tidningar.


Runt den 19/3 (-3/4)

Merkurius går över till Väduren

Detta tyder på "komma direkt till punkten"-typ av kommunikation och tänkande! Det kan finnas potential för häftighet i att förmedla information, spontana tankar eller idéer, snabba och snabba utvärderingar ... Kommunikation blir mer motiverande och självsäkert. Det får många att vara tillräckligt djärva och modiga för att säga vad de behöver säga utan att hålla tillbaka, men det är viktigt att använda kärleksfull vänlighet och respekt.

Instabila tankeprocesser och till och med alltför impulsiva eller aggressiva tal kan ske, om denna energi uttrycks på ett obalanserat sätt. Dialoger kan hetta till och många tenderar att säga vad de tycker utan omsvep. Det kan vara användbart för vissa, men med den typen av kommunikation kan göra att många känner sig obekväma. Försök att inte göra för många vilda antaganden nu. Titta på energin bakom orden eftersom ord kan komma för skarpt eller dominerande, men de innehåller inte alltid ”verklig ilska”. Det är klokt att övervaka sig själv under denna tid. Det finns uppfattningar som kan behöva justeras och förändras.

Många känner sig ivriga att utforska nya sätt och idéer, och den passionerade mentala energin kan eldas upp och uppmuntra till handling eller strävan efter nya vägar, idéer, vägar och möjligheter.


Runt den 20/3

Sol sextil Pluto

Det ger många det intensiva fokus och den typen av genomskådande som är till hjälp för att kunna se igenom hemligheter – se bakom ytan. Det ökar förmågan att hantera konkurrens och möta människor som är raka och öppna i kommunikationen på ett fördjupande sätt och att nå kunskaper på bred nivå.

Det finns nu en ökad vilja hos många, att gå till botten och undersöka saker och ting, händelser och även sådant som skett i det förflutna, vilket hjälper oss att förstå det komplexa. Detta hjälper till att undvika problem i framtiden. 

Det kombinerade inflytandet av positiva Jupiter- och Pluto-aspekter hjälper oss alltså att lösa personliga eller professionella problem. Det är också möjligt att någon med makt/inflytande medverkar till att förändra vårt liv. Det innebär att en kraftfull energi verkar ”bakom kulisserna” för att hjälpa oss att ta stegen till en högre nivå. En stark önskan att reformera något i vårt liv kommer att sammanfalla med möjligheter att göra just det. 


Den 20/3 (- 20/4)

Solen går över till Väduren

Se beskrivning i första stycket om Vädurens säsong


Den 21/3

Nymånen kl 18:26:44 vid 0°48'' i Väduren

Vid viktiga ”himlahändelser
” kallas vi, likt våra förfäder, för att med vördnad samverka med de kosmiska cykler som vi är en del av. En av dem är nymånen (Månen i tilltagande), en ny energivåg, då Solen och Månen är i konjunktion, d v s på samma ”himlaplats”Nymånen representerar slutet på en 28-dagars cykel början på en ny - en uppfriskande dubbeldos av tecknets energier – nytändning! Då har vi ett nytt ”ark” att skapa på. En möjlighet att arbeta med teckenenergierna på ett nytt sätt.

Hur stark inverkan den har beror bl a på var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet. Utöver det är de som är födda i, har Ascendent eller Månen i nymånetecknet mest berörda, samt de som känner kollektiva känslor.

Stjärntecknet som nymånen vistas i visar oss ledtrådar och nu är Solen och Månen sammanfogade i Väduren. Med dessa två sammankopplade i detta stjärntecken präglas denna nymåne av eldens element vilket ger stabiliserande energi som förstärker vår jordiska förankring och förmågan att fokusera.

Som ett sällsynt fenomen, är det också den första av två nymånar som faller två gånger i rad i samma stjärntecken. Vädurens tecken. En "dubbel Vädurs måne". Den andra sker nästa månad den 20/4. Den andra heter därför dubbelmåne. Astrologiskt kan den som följer i April betraktas som en ”Blue Moon/Blå Måne”, eftersom det är två nymånar på rad i samma tecken. (INFO).(INFO).

Med Solen och Månen sammanfogade i Väduren präglas denna nymåne av eldens element vilket förstärker vår vilja och kraft. Vi känner mer för att starta upp något nytt och att kämpa för det vi tror på.

Väduren är zodiakens första tecken och handlar därför bl a om alltings början. Energin ger oss gnistan som ger möjlighet att skapa eld genom friktion så att flamman kan skapa en flamma av något elementärt, väsentligt, nytt och vilt.
Väduren är zodiakens första tecken, känt för att vara vågat och impulsivt. Vädurens energi ger passion och modet att konkurrera, kreativitet och att kunna ”slåss” för våra drömmar. Att välja sina strider och slåss med hjärtat är A och O!

Detta är en av de mest bördiga tiderna på året för att plantera frön. Vädursäsongen markerar återställandet av solkalendern. Under Vädurens säsong gör Solens ökande närvaro att vårt självförtroende lyser upp. Och hur passande är det inte att vädurssäsongen och vårdagjämningen på norra halvklotet sammanfaller vid samma dag varje år (21/3)! Upptänd av den rödflammande Mars, hettar Vädurens energi upp våra mest hjärtliga lustar och ger oss modet att konkurrera, och att även kämpa för våra vildaste drömmar. Väduren symboliseras av den envisa, men ihållande väduren, så den här nymånen är ett tillfälle att verkligen ta livet vid hornen och inte oroa sig inför det okända.

Den skapande gnistan är en gåva som vi alla kan katalysera, men vi måste lära oss att använda vår eld klokt och hantera den med respekt och vördnad. Det finns en vildhet som vill uttryckas, en flamma inom var och ett av oss som behöver bli kanaliserad. Genomförd på rätt sätt är det en kraft för stor omvandling och kreativ uppfinningsrikedom. Med medveten kärlek, tålamod och uppmärksamhet på vår inre eld, kan vi låta dess ljus brinna i vårt blickfång för att lysa upp framför våra nya, vilda, steg! En kraftfull tid för initiering.

Nymåne är en bra tid om man vill rikta in sig på nya mål. Nymånen sänder just nu energin från Skyttens tecken. För att se vilket livsområde som aktiveras av nymånens vibration så kollar man sitt horoskops hus. Där nymånen befinner sig på graden, kan du beräkna vilket hus den befinner sig i, det är en av de 12 ”tårtbitarna” som där är markerad med en siffra mellan 1-12 i ditt horoskop.

LÄS TOLKNING OM NYMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR
Nymånen är en tid då det är bra att ”plantera frön” som sedan kan ge framtida växt, att inrikta sig på att låta drömmar manifesteras. 
Du kan välja om du bara vill vara i stillhet i meditation, bön eller göra en ceremoni och känna tacksamhet för livets gåva och allt som är, eller om du vill göra en helande meditation och/eller ställa in dig på avsikter/intentioner för nymånen. 

LÄS OM NYMÅNECEREMONIER HÄR.


Den 23/3 ( till år 2044)

Pluto går över till Vattumannen


LÄS OM DET
HÄR


Den 25/3 (-20/5)

Mars går över till Kräftan

Mars flyttar från de kanske fem projekt som sattes igång på en gång i Tvillingarna, till en mer avslappnad ”låt mig äta och sova” Kräftenergi för några veckor framåt.

Mars i Kräftan är lite komplicerat. Kräftan är vatten och Mars eld och eld gör att vatten värms upp så det blir flyktigt – förångas. Å ena sidan är Mars uppdrag att vara nummer ett, att konkurrera och ”slå ut andra”, men i Kräftan läggs kraften mer på att ta hand om andra. Vad ska vi då denna tid, helst göra? Att satsa på hem, familj och mat är ett bra sätt att använda detta Mars-tema. Kanske kan vi känna oss motiverade att odla en örtträdgård och nya hälsosamma recept? Eller måla eller ombygga bostadsutrymmet? 

Med Mars in i Kräftan, kan vi också känna att vi behöver känna oss trygga, innan vi agerar.

Passivt aggressiva tendenser kan också märkas under tiden med Mars i Kräftan; Att rensa ut det känslomässiga hjälper till att skapa en stark aura så att vi också kan undvika att dras in i andras drama eller utnyttjande för sina egna behov. Det bäddar dessutom för ett mer nobelt humör.

Mars planet är vår ”krigare/kämpe” som föredrar att bana vägen framåt och agera på instinkter snarare än att överväga konsekvenserna av handlingar, men Kräftan är ett vattentecken som handlar om känslomässigt skydd och omsorg. Kanske inte den naturliga passformen för temperamentsfulla och fightande Mars energi. Så när impulsiva Mars rör sig in i Kräftans tecken så dämpas elden och får Mars att sakta ner och röra sig försiktigare. Det kan tyckas att vi alla är dömda att stå stilla när Mars börjar sin tur genom tecknet Kräftan. Men man ska inte låta sig luras, för Mars i Kräftan har fortfarande - och väljer helt enkelt att kämpa med djup känslighet för det som är mest emotionellt kopplat till. Det gör att vi också kan komma i kontakt med en mer subtil och listig kämpe inom oss! Vår styrka tenderar att ”komma inifrån”, även om det finns en energi i detta som gör att många tenderar att hålla ilskan inuti…

Mars transitering genom tecknet ger oss möjlighet att blanda den eldiga planetens initiativ med Kräftans omsorg för bevarande. Mars mjukas upp när den rör sig genom känsliga Kräftan.
Problemet med Mars transit i försiktiga Kräftan är att snarare än att ta ett direkt tillvägagångssätt att gå efter det vi vill ha, kan vi vara mer passiva. Om vi ​​inte känner en känslomässig koppling till något, är det osannolikt att vi vidtar åtgärder. Och många kan vara mer reaktiva och överkänsliga än målmedvetna. Men det betyder inte att vi inte kan få något gjort. Om vi lär oss hur vi arbetar med Mars i Kräftans energi, kan en hel del uppnås. Vi kan t ex fokusera på att lägga energi och tid på att omsorgsfullt bygga saker som är viktiga för vår trygghet och kanske erkänna vår koppling till det förflutna och till familjevärden. Att fokusera på sådant som rör hem, familj, folkligt, internt och det inre passar extra bra denna tid. Mars i Kräftan är bl a utmärkt för hammare och spik så att vi kan börja - eller avsluta - ett hemförbättringsprojekt. Att gå framåt under denna tid bryter inte bort oss från välbekanta mönster, utan kan innefatta dem, detta för att vi känner att vi vill skapa ett mer milt och bekvämt, men bestämt steg in i framtiden.

Vi kan känna ett större behov av att kämpa för en familjemedlems eller en hemlig situation under denna tid. Även om Mars i Kräftan mycket handlar om att lägga energi på att vårda, finns där också en benägenhet att göra allt som krävs för att försvara vad och vem man bryr sig om. Som ett resultat kan vi märka en skyddande instinkt.


Runt den 25/3

Mars quincunx Pluto

Denna aspekt ger en intensiv passion för att uppnå de starkaste önskningarna. I denna djupa konkurrensenergi kan vi göra intensiva ansträngningar för att uppnå något av personlig vikt– öppet eller ”i det dolda”. Det är viktigt att kanalisera sådan aggressiv och dominerande energi, så att den transformer Plutos enorma kraft till något positivt.

En del kan möta starka krafter som verkar emot den egna viljan och inriktningen. Det kan ev. väcka kraftfulla och primala energier eller uttryck. 


Runt den 28/3

Merkurius konjunktion Jupiter

Det är också en bra tid för att leverera ett inspirerande tal, eller om man söker finansiering, så är det här en bra tid att ge en presentation till investerare. Vi kan vara mycket djupgående och övertygande om de stora möjligheterna.

Det är en bra tid för föreläsning, undertecknande av juridiska avtal och långdistansresor. Vi är mer optimistiska och med en generös anda och tolerans, vilket är intressant och attraktivt för många. Perfekt för att börja lära oss ett nytt språk och känna förtroende för vår goda bedömningsförmåga.

För de som är födda i början av Skorpionen, eller har personliga planeter där är det läge att berätta om sina idéer eller visioner för andra – eller för världen. Det är ett fint läge för kommunikation över huvud taget.


Runt den 30/3

Mars trigon Saturnus

tion. Vi vet vad vi vill nu. Det ger mer motivering och uthållighet vilket ger resultat.

Nu kan vi lättare hitta det mest effektiva sättet att få något gjort, för det hjälper oss med tålamod och självdisciplin. Så det är en bra tid att följa upp något som vi verkligen vill, ja kanske velat länge men inte tagit tag i. 

Det går lättare att agerar på ett organiserat sätt och ta hänsyn till mer detaljer och få ut mer av ansträngningarna. De här dagarna kan vi lättare se och acceptera vissa begränsningar som hjälper till med att organisera och planera vår energi på ”rätt saker”.

Denna transitering är också gynnsam för att genomföra projekt som vid en annan tidpunkt kanske skulle vara riskabelt, för energin är lugnande så att det går bättre att hantera mycket mer och planera allt noggrant – utan att känna stress t ex. Om det finns konfliktenergier i luften så går det lättare att dämpa dem…

Det som påbörjas nu har alla möjligheter att nå konstruktiv frukt – men givetvis måste vi ge tid och ansträngning. Det är som att så ett frö, det kräver litet jobb för att det ska bli en rejäl planta som ger något – d v s bär frukt… Så det är dags att nu planera åtgärder – antingen för en början.

Men det kan också vara en tid då många avslutar en viktig fas, och ser hur frukten börjar komma. ”Lön för mödan”.

Denna transitering gynnar också ansträngningar som görs för att förbättra hälsan eftersom vi har lättare för att skapa ordning och följa disciplin och vara självdisciplinerade.

Om vi möter ett hinder kan vi övervinna det genom uthållighet. Vi ger sannolikt inte upp så lätt under denna transitering.


Runt den 30/3

Venus konjunktion Uranus

En oförutsägbar energi som förmodligen tänder gnistor av attraktion och stimulerar känslor inom relationer, de som är nya likaväl som de som varit längre. Men attraktion kan nog tändas litet ”här och där” denna tid, utan att något mer sker. Den som hoppas på något spännande kan få uppleva åtminstone någon extra gnista denna tid.

Det kommer säkert att vara en del oförutsägbart som Uranus utlöser på sitt eget sätt… Många som faktiskt har det trassligt inom relationer kan känna ett plötsligt behov av att provocera fram reaktioner eller t o m vilja bryta upp… Dock antyder Venus i Oxen att det mer lutar åt att relationer kan komma i en lugnare fas om det kommer till en laddad situation som leder till urladdningar. Det viktiga är att vara medveten om att om det är oroligt kan man behöva se på vad man gemensamt kan stärka och bevara (Venus i Oxen) även om något kan blossa upp (Uranus).

De som är ensamma, ges större möjligheter att träffa nya och intressanta människor och nya engagemang är möjligt, eller att uppleva en andlig uppkoppling med Universums flöde av kärlek. 


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

MER ATT LÄSA  

Läs om viktiga planetplaceringar som under flera år speglar vår kollektiva utveckling HÄR

På himlavalvet sker ofta retrograda planetrörelser, som många uppfattar som "dåligt" men är det verkligen så? Läs

Lär dig litet grunder i astrologin HÄR.

LÄS MER OM ASTROLOGISKA TOLKNINGAR HÄR.

Astrologisk alkemi & själsåterkoppling efter känslomässiga svårigheter HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar