Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

söndag 18 juli 2021

Lejonporten/Lions Gate 8/8 & stjärnfall – En tid varje år då kosmisk energi överförs.

Lejonporten (Lion's Gate/Lion`s Gateway Portal). heter så eftersom den finns i det stjärntecknet Lejonet. Den har en koppling till det forna Egypten och är förknippad med Sirius stjärnsystem. 

Precis som Solen och Månen har sin cykel, liksom solfläcksaktiviteten (om ), ja hela Universum, så har Lejonportens öppnande också en cykel. 

Lejonporten aktiveras varje år runt den 8/8 och ses som en stjärnportal, en energiport eller oändlighetsportal. Det är en kosmisk portal mellan de fysiska och andliga rikena.

Under tusentals år har berättats att denna tid varje år för med sig en enorm tillströmning av energi som också innebär en energiaktivering kopplad till siffrorna 8/8. Det innebär Augusti, den åttonde månaden, på årets åttonde dag, i tecknet Lejonet.

Det kan vara bra att känna till att alla inte är ense om datumet 8/8
1: En del menar att Lejonporten öppnas bit för bit när Solen finns i Lejonet varje år mellan den 26/7 -12/8. 
Men att portöppningen är som mest kraftfull den 8/8 (info). 
2: Men vissa anser att denna öppning löper från 23/7-23/8 och att portöppningen även då är som mest kraftfull den 8/8. Om man i det fallet ser till vår zodiak så innebär det att portöppningen sker i mitten av lejontecknet (d v s på 15:e graden av 30 grader).
3: Andra anser att konstellationen är på topp så sent som 8/9 (info)
4: Det finns också en annan uppfattning och det är att den faktiska Lejonportens anpassning av Solen med Regulus, Sirius och Orion äger rum runt den 22-23 Augusti (info). (INFO).

Att lejonportöppningen sker någon gång mellan 23/7-8/9 varje år är klarlagt. 

De flesta väljer den 8-8 som gällande datum!

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨
Många menar att Lejonporten är en av fyra kosmiska energiportaler genom vilka Solen passerar varje år. De här energiportalerna befinner sig vid mittpunkterna (15 grader) hos de fixerade tecknen, Oxen (Bulls Gate), Lejonet (Lions Gate), Skorpionen (Eagles Gate - i Skorpionen) och Vattumannen (Angels Gate).

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤

******************************* 

Det är mina texter på bloggen. De är skyddade av upphovsrättslagen info HÄR. Så den som publicerar citat från dessa texter ska ange källan med länk. 

*******************************

Galatic Center, Sirius, den stora pyramiden & Lejonporten

Kopplad till Lejonet är Solen som är tecknets härskare, och varje år den 8/8 går Solen in i en accelererade ”tändning.
Detta har intensifierats sedan 2012: Det beror på att i mitten av vår galax är ett potent kosmiskt strålningsfyllt svart hål, en laddad energipunkt, Galaxens centrum/Galactic Center, GC (om), också kallad centralsolen.

Galactic Center är helt enkelt navet i Vintergatans galax, kring vilken vår sol roterar, för närvarande vid 26-27 grader i Skyttens tecken (om). Den förflyttas sakta, mycket sakta mot Stenbockens tecken, ca 1 grad under ca 72 år

Varje 26000 år förutspådde Mayas att vår sol skulle möta Galactic Center/centralsolen och återaktiveras och upplivas till att bli mer potent. Mer om HÄR HÄR. De forna egypterna byggde en ”kalender i sten” som markerar denna 26000-åriga cykel, det är pyramiden i Giza. Mer om HÄR HÄR.Detta 26000-åriga”varv” daterades komma till sin ände 21/12 2012, men var bara början på starten av ”den kosmiska elden” som leder till att tända vårt inre kosmiska ljus. Så den verkliga betydelsen av Mayakalenderns evenemang 2012 var slutförandet av en solcykel och en ”förhöjning” av dess energi genom kontakten med GC, centralsolen.

Dessa energier från centralsolen påverkar den spiralformiga ankomsten av Sirius som inträffar 8/8 varje år, en tid då det sägs att Jorden metafysiskt (och kanske fysiskt) är i linje med och öppnar den kosmiska portalen (eller länken) Lejonporten, mellan de fysiska och andliga världarna.  

Detta justerar Jorden med mittpunkten i vårt solsystem, alltså centralsolen (Galatic Center) och stjärnan Sirius. Det ger kraftfulla energier för manifestation. När Lejonets stjärnport helt öppnar strålar den intensiva ljusvågor från centralsolen, genom vår sol, stjärnan Sirius, Jordens ”rutnätpunkt” Sfinxen (Earth Grid Point of Sphinx) och den stora pyramiden i Giza i Egypten. 

Från Lejonports öppning denna tid säger man att det ”strömmar stjärnfröenergi”, uppladdat av Solens upphöjda placering och uppkomsten av Sirius. Det ger oss en möjlighet att få tillgång till kunskapen om medvetenhetens guldålder.

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨

Lejonportalen - överflöd av universella välsignelser

I boken "The Orion Mystery: Unlocking the Secrets of Pyramids", påvisar författaren Bauval att det finns en korrelation mellan positionen för de tre största pyramiderna vid Giza och de tre stjärnorna som innefattar bältet i konstellationen Orion. Inte bara matchar de tre pyramiderna Orions bälte, utan Bauval hävdar att den stora sfinxsen speglar konstellationen Lejonet, och monumentets anpassningar till Nilen matchar stjärnorna i förhållande till Vintergatan. (INFO).

Lejonets stjärnport den 8/8 markerar tiden när Jordens ljusaste stjärna Sirius börjar stiga upp på himlen och börjar bli synlig: Den stiger upp med Orions bälte för att anpassa sig till pyramiderna i Giza och Sfinxen: Sirius som innan dess har ”dolt sig” i cirka 70 dagar sägs öppna en portal till hjärtans kraft (genom vår sol). Den pekar på och aktiverar hjärtats väg. 

Lejonportalen 8/8 är också symboliskt för den mänskliga DNA-spiralen. Nummer 8 håller samma geometriska form som vår DNA-struktur, där vi förutom våra förfäders livstids information, även har våra nuvarande koder från hur vi väljer att leva varje dag! Så detta är en bra tid att sakta ner och titta på hur vi kan hjälpa våra gener och också för att rensa karma.

Då Sirius, som en ”diamant” stiger upp på himlen och Orions bälte överensstämmer med pyramiderna så är det en perfekt tid att koppla in sig och tända sin egen ”energikraftgenerator”!

Vår egen sol får alltså extra energi när lejonporten öppnas vilket ger möjligheter till utvecklingen av vår Jord genom att accelerera uppstigningen, ett ögonblick som startar en ny spiral av galaktisk utveckling i linje med centralsolen och det gudomliga kosmiska hjärtat: När denna direkta anpassning till centarsolen/GC sker, (som det ses astrologiskt) finns en intensiv ljusstråle som väcker DNA, aktiverar det mänskliga energifältet och överför höga vibrationer. Det sägs flöda ren upplysande andlig energi från kraftkällan centralsolen. Ett överflöd av universella välsignelser, som "sänds över oss" extra mycket runt den 8-8 varje år. 

I det forna Egypten representerade Sirius som steg upp på himlen den tiden då floden Nilen skulle stiga och göra så att grödorna kunde växa och blomstra, en tid av överflöd! 

Enligt de gamla egyptierna fanns det en speciell länk mellan Sirius och Jorden när de var på sitt närmaste avstånd. Legenden säger att mer universellt ljus reflekterades från Sirius på jorden mest vid denna tid på året.

Lejonportalens energi är mäktig och man kan tänka på 8/8 stjärnportalen som en ny Vesica piscis, (OM) en nyskapande livmoder som öppnar sig när stjärnsystemet Sirius öppnar hennes transformerande och magiska energier för oss.

Stjärnan Sirius stigning förknippas med ny tanke, nytt ljus och ny början. Solkraften rör sig i fysisk form och förenar hjärnhalvorna i en vesica piscis, alltså kosmisk fusion. En ny sådd inträffar som ökar mental kapacitet och förmågan att minnas (tidigare och framtiden).

Mystiken och symboliken för Sirius är en tråd som går igenom många inhemska kulturer. Dogon-kulturen, t ex, har känt Sirius som ett binärt stjärnsystem långt innan astronomi till och med fanns som en vetenskap; hela kosmologin bygger på den (OM.

Mayanerna, liksom egypterna, firade Sirius stigande på himlen som en ny cykel, förnyad av den gudomliga kreativa intelligensen. Det driver oss mot en komplett evolution.

Enligt Sherrie Locke har Lejonportalen två vakter, The Royal Sirian Lions och endast människor baserade på nuet kan vara medvetna om denna portal och kan komma in i den.  (INFO).

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨

Lejonportalen och hjärtat

Sirius är ”Hjärtat av lejonet”, och som nämnts, Bauval har påvisat att sfinxsen speglar konstellationen Lejonet. (INFO)

Lejonet är ett fast eldtecken som blandar allt med envis och eldfängd livskraft. Lejonet styr hjärtat, lär oss att leda från hjärtat, motivera från hjärtat och leva från hjärtat. Lejon är kung av djungeln och Solen är centrum för vårt solsystem.
De är båda arketyper av egenvikt och självcentrering, men i avvägd proportion med resten av skapelsen. Solen ger livskraft. Det är Ljusens Gud som troget reser sig upp varje morgon och det representerar vår andes centrum.

Om vi ​​äöppna och har modet att korsa tröskeln kommer Lejonportalen att dra oss till en gudomlig ”koppling”, från vilken vår verkliga kraft kan nås och användas på alla sätt som vi skapades för att lysa.

Lejonet är tecknet förknippat med hjärtcentret och representationen av det individualiserade uttrycket av det gudomliga. Det är väldigt givande att arbeta med att rensa hjärtutrymme under denna tid. 

Denna energi välsignar oss med ökade ljusvågor, andliga koder eller om man vill kalla det, gudomliga nedladdningar och väckt medvetande. Strömmen i energi och ljus hjälper vår uppstigning att få kraft och orsakar då en stor förändring i vårt liv. Från relationer, själsarbete, livsändamål, hälsa, karriär och familj ges dessa frågor rampljuset för översyn. 

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨ 

Lejonets stjärnportal - ”I ljusets ljus”.

Lejonportalen är en kraftfull passage som, när den används medvetet och klokt, kan vara en superpassage, en före och efter händelse. 

Men även om vi får en "uträckt komisk hjälpande hand" så är det ju bara vi själva som kan "ta tag i den" och göra det bästa av de kosmiska energierna, som genom olika vägar, i olika perioder (sedan eoner) ”strömmar” till oss… För ingen kosmisk energi, ingen annans "energi" kan göra vårt eget personliga ”uppstigningsarbete”.

Enligt uråldriga andliga kunskaper så är det bara vi själva som kan väcka vår egen kraft genom att jobba med oss själva, våra blockeringar, vår öppenhet till kosmiska energier, vår moral och vårt agerande gentemot omvärlden etc. Men vi får givna tidpunkter då att vi kan göra detta. 
Lejonporten är en av dessa tidpunkter.

Tänk på det så här ...När Lejonets stjärnportal är öppen befinner vi oss ” I ljusets ljus”. Vi släpper det som inte längre tjänar oss, vare sig det är hälsofrågor eller människor. Vi gör utrymme för och är redo för framsteg. Så man kan använda Lejonportalen som "ingen återvändoportal." Ingen återgång till dåliga vanor, självtvivel. Vi kan låta den vara en portal ”till en ny gestalt”, ett nytt sätt att uttrycka vårt högsta jag.

Man kommer inte att vara samma person som går in i Lejonportalen när man kommer ut från Lejonportalen. Vissa förändringar är subtila, andra radikala.
Denna tid varje år, är för många som är födda i lejonet en personlig krafttid. Samtidigt som alla har tillgång till denna portal, resonerar Leonfödda på cellnivå med Lejonportalens energi, och på ett sätt låser dess öppning dörren till våra egna mysterier.

Så om man är en Lejon (i västerländsk astrologi) eller har ett födelsedatum runt denna tid blir effekten starkare. Om man är född den 8/8, så är man faktiskt en portal. Så en del 8-8 kan dela några intressanta ”magiska” självupplevda berättelser.

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨ 

Stjärnfall som sammanfaller med lejonporten

Om väderförhållandena är till vår fördel och Månen inte är för ljus finns det en chans att vi kan se några gnistrande "stjärnfall" i aktion. 

Södra Delta-Aquariderna är ett meteorregn synligt från mitten av juli till mitten av Augusti med en topp omkring den 28–29 juli.

Ett av årets bästa stjärnfall (meteorregn) är Perseiderna, även kallad Laurentiussvärmen med störst aktivitet omkring runt 11-13/8 varje år! Men Perseidernas stjärnfallsregn kan vi se fram till den 24/8 med upp mot 150 stjärnfall i timmen, även om kanske det är vanligare med 60-120 stjärnfall/timme.- men ”topp” (ett maximum) sker mellan den 11-13/8 – i anslutning till lejonportalens öppnande!

Så har du några önskningar passa då på att ”sända dem” till stjärnfallen!

Meteorsvärmar är elektriska och avger radiovågor, vilken kraft det blir med Lejonporten och när det även är nymåne och fullmåne runt den tiden (INFO HÄR HÄR).
Mer info HÄR


¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨ 

Meditera när stjärnporten är öppen och ta in energierna

Inbakad i varje cell i vår kropp finns ett register över hela vår historia på Jorden. Alla tidigare och potentiella framtida resultat är kodade i DNA, vilande och väntar på vår uppmärksamhet.

Så hur kan vi medvetet arbeta med lejonportens energi för att dra nytta av den? Accelererade energier ligger på maximal nivå för att medverka till en höjning av det andliga (kosmiska) uppvaknandet. Kraften strömmar genom en ”öppen virvel/spiral”, stjärnportalen, vilket kan vara mycket kännbart för de som är öppna och mottagliga för energier.
Vi kan ställa in generna och essensen i vår själ för att upptäcka hela vår varelse.

Lejonportalen är en virvel av kraft och vi har möjlighet att engagera oss med medveten avsikt för att ”tanka” eller ladda oss med hög energi från denna öppna stjärnport... D v s att fokusera på vår uppstigning för att omvandla våra fysiska celler från koldensitet till kristallina ljusreceptorer.

När man fördjupar sig i naturens och rymdens rikedomar öppnar man till utrymmet som omger kroppens atomer och fyller dessa med extra energi. När vi utvidgar energin och kommer i harmoni med fältet i naturen, börjar atomerna i vår kropp att ordna sig i "sin ordning" igen. Vi hjälper då själva till med att korrigera atomstrukturen från ”kaos och dualitet”.

Porten är öppen för alla som väljer att gå in där, att komma in i lejonens gap för att komma åt denna energi, ska man vara fri från rädsla och måste vara säker på sina övertygelser och vara lugn och samlad. Det är dags att fråga och tillåta och att få självförtroende.

En tid med oändligt överflöd
En tid att skapa.

Meditera på vad du verkligen vill ha i ditt hjärta, låt kärlek vara din guide och låt t lejonets ande flyta genom din själ. Genom att rida på universums ström, så seglar du smidigt mot solnedgången för din önskan.

Frågor att ställa dig själv under denna tid:
Vilken del av mig är jag redo att släppa?
Vilken del av mig har jag läkt?
Vad behöver läka?
Har jag nått mina mål?
Vem kan jag bli?
Lever jag mitt liv autentiskt?

Stäm in, känn in och ta emot detta överskott och expansion av hög energi. Det handlar om överskridande av begränsningar och övergång från det fysiska rikets densitet till det kristallina medvetandet, varandet och det ljusa tankemönstret. 

VI KAN GÅ GENOM LEJONPORTEN 
FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL OÄNDLIG ENERGI

Det sägs att evolutionär energi och alla de stora avatarerna, däribland Isis, Osiris, den kosmiska Kristus och Buddha härstammar från Sirius. Det tros att det är hem för den renaste typen av kärlek och avancerad (ren, ädel) teknik (som pyramidbyggande). Många gamla kulturer tror också att Sirius är porten till himlen och att våra själar åker dit när vi går ur denna dimension på jorden. 

Jag önskar oss alla en trolsk lejonportöppning och glöm inte:"We Are Star Dust" – Symphony of Science: Lyssna HÄR.

¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨~¤¨¨~¨*¤¨*¨~¨~¨*¤¨*¨

Läs mer om Lejonporten 
HÄR
HÄR HÄR HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar