Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

måndag 1 november 2021

Astrologisk prognos för November 2021

I Universum (som vi är en del av)tickar den kosmiska klockan, när planeter (och andra himlakroppar) följer sin rörelse och bildar himmelsmönster (s k transiteringar), vilket ger atmosfär, mening eller ett budskap för varje minut som går eller för en hel epok. Astrologer spårar och tolkar dessa förbipasserande transiter. När en planet gör en inflytelserik rörelse på himlen och/eller har en aspekt till en annan himlakropp (eller flera), så ses det som en viktig tidsperiod inom astrologin (INFO) 

De allmänna astrologiska prognoserna nedan speglar världstrenden (världsteman) som alla är en del av och är menad att inspirera. Vi har ett eget ansvar, vi kan välja vad vi gör med energier. (Om) så transiter ska ses som ”fingervisningar”. Det handlar även om var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet, så solteckenprognoserna (längre ned) är väldigt begränsade i omfattning och djup.

*~~*~~*<<¤>>*~~^~~*<<¤>>*~~*~~*

Skorpionsäsongen 22/10-23/11

På sin vandring runt zodiaken som omger oss på himlavalvet, så befinner sig Solen nu i det djupsinniga stjärntecknet Skorpionen som den passerar varje år mellan ca 22/10-23/11!

Det är stjärntecknet som kan få oss att inte vara så intresserade av det ytliga utan kanske snarare gräver i det dolda, hemliga eller något vi vill veta mer om, kanske avslöja!

Eftersom Skorpionen är ett vattentecken, känner vi oss mer motiverade av att möta våra känslor, och vi kan lättare förstå sådant som går över ”vanligt vetande” under dess solsäsong.

Skorpionen är en tid på året när vi brukar behöva räkna ut saker och arbeta igenom saker och tecknets fasta energi rör inte runt i det. Vi kan också känna oss lite mer inåtvända än vanligt, både för att vi behöver tid för oss själva och för att vi önskar meningsfulla kontakter och kanske upplever att vi inte riktigt når bakom ytan, trots att vi försöker nå dit. Så vi kanske försöker leta ännu mer, för att nå bakom ytan, för att förstå djupet. Få svar. Man önskar kanske förstå "varför", orsakssamband.

Skorpionsäsongen är en astrologisk tid som får oss att söka efter betydelsen i nästan allting. Skorpionen är tecknet som vill veta hemligheter. Vi tenderar att inte vara så intresserade av det ytliga utan kanske snarare gräver i det dolda, hemliga eller något vi vill veta mer om, kanske avslöja!

Skorpionens tecken markerar också att hösten är här, allt går i vila och vi drar oss litet undan, kanske är mer intresserade av att fördjupa oss i något, kanske en hobby, mystik en intressant bok.

Naturen har förlorat sin grönska, löven har dött och fallit till marken. Regenerering äger rum. Det är genom döden det nya livet så småningom kommer. Som den gamla roten i marken är frön för framtida tillväxt till nytta. 

Eftersom Skorpionen är ett vattentecken så är det tiden då Jorden själv ”håller på vattnet”, vilket gör marken mjuk och tung. Det som skördades och sorterades i Jungfrun och Vågen ligger nu staplade i lador och i källare, och ska användas för att ge mat till människor och djur under de kommande mörka månaderna.

Som ett fast tecken erkänner Skorpionen att det finns arbete som ska göras. Den skördade och staplade skörden måste noggrant hanteras på bästa sätt så att den håller till våren. Det förvaras frön som innebär nytt liv när våren dyker upp efter den långa mörka vintern. 

När det gäller vår själs astrologi,
 vår egen inre resa, är detta en viktig tid för rening, inre reflektion och förtydligande. En tid för självtransformation. Precis som en orm ömsar skinn, behöver även vi regelbundet kasta av oss delar av oss själva så att vi andligt kan förändra och förnya oss. Skorpionen ber oss att ge oss in i djupaste delarna av vårt undermedvetna, möta våra skuggor och uppleva "död" i vårt egos självidentifierande, så att vi kan utvecklas på själens nivå.

Vi kan tänka på Skorpionsäsongen som en tid för återfödelse där en del av oss löses upp för att återfödas, som en Fågel Fenix, som bildar en bättre version av oss själva. Det handlar främst kraften att omvandla oss själva. Det är den tiden på året när saker sker om natten. Så omfamna den mörka sidan för det innebär transformation.

Det behöver inte vara smärtsamt: Det kan vara en mycket vacker tid av djup läkning, om vi förblir öppna för processen. Det är där vi behöver mod att våga följa med skorpionen in i mörkret, till någon oupptäckt vrå... Så detta är en fin tid för djup meditation, medvetenhet och inre tystnad. Att vara i tystnaden så mycket man kan innebär att man kan lyssna på sin inre visdom. 

Skorpionen representeras av olika färger och symboler i enlighet med den andliga nivån av dess expression. Den svarta skorpionen representerar den lägsta nivån av Skorpionen. När den hotas, tillfogar den smärta genom att injicera gift från sin ”stjärtgadd”. Den mörkröda skorpionen stiger upp ur askan och representerar skorpionens återuppväckta makt. Fågel Fenix på höga höjder representerar djup vision, som symboliserar Skorpionens förmåga att se klart in i hjärtat av sammanhanget och samtidigt hålla ett objektivt avstånd ovanför emotionellt kaos. Genom att (i själen) möta Hades, det omvandlande mörka riket, så symboliserar den vita duvan det som sedan framträder som det högsta och renaste andliga uttrycket av Skorpionen. Återfödelse av själen.

Viktigast är att det en tid för "detox" av sinnet. Vi bör vara uppmärksamma på tankemönster som inte längre återspeglar det högsta och bästa av vilka vi är. Det är viktigt att inte falla in i självkritik eller självhat, utan i så fall notera det som gamla mönster eller vanor - resultatet av tidigare tillstånd. Vi kan lägga märke till hur våra tankemönster påverkar hur vi ”strömmar” ut vår energi i världen. Detta är ett bra tillfälle att ställa in avsikten att släppa dem med kärlek, ändra en vana, och leva från den högsta av vilka vi är, från denna punkt och framåt.  

Genom att fokusera på Skorpionens nyckelenergier under Solens transitering där, kan vi bättre utnyttja de energimöjligheter som finns tillgängliga för oss. Ett bra tema för Skorpionen är att vara i det lugnet, medan sinnet stillar sig efter sommaren och höstens bestyr, och vi kanske kollar en bra deckarserie, det är en bra tid att fundera på problemlösande. Knäcka gåtor… för att nämna något. Detta är också en bra tid för självtransformation. Det är främst kraften att omvandla oss själva, för att kunna uppnå våra mål. Det är den tiden på året när saker sker om natten. Så omfamna den mörka sidan för det innebär transformation.

**************************************************

Skyttens säsong 22/11-21/12

Den sista veckan går Solen varje år över till Skyttens tecken från ca 22/11 fram till vintersolståndet den 21/12 och skyttesäsongen är därmed i gång.
Eftersom vi då kommer ut ur den mörka, intensivt fokuserade tiden under Skorpionens säsong, känns Skyttens säsong för många som att dra en lättnadens suck. Skyttens säsong gör att vi längtar efter att komma upp ur djupet, så vi ser vi uppåt och mot horisonten och ser på stjärnorna under mörka vinternätter. Det väcker längtan efter att nå längre, att nå bortom nuet. Vi känner av den karga kylan och tänder eldar eller ljus medan vi tänker på vad vi vill göra i framtiden.

Vi kan vara mer benägna att längta, drömma och planera något som ger glädje och vidgar vyerna, nu när den ”myskulna” hösten passerat och dagarna är kortare. Nu tänker vi kanske på sådant som resmål eller vad vi kan göra när våren kommer (i bästa ”skyttanda”) vilket lättar upp när det tidigt blir mörkt på dagen.

Vi vill känna oss fria och behöver mer utrymme för att utforska världen. En ökning av toleransen runt om i världen och en mer tolerant syn på andliga och filosofiska olikheter, eftersom Skyttens härskare Jupiter påminner om att de som har sann tro behöver inte pressa den på andra.

Intellektuell stimulering är något annat som vi längtar efter, så det får många att m
ysa framför tända ljus eller en skön brasa och vidga sinnet genom litteratur som vidgar sinnet eller givande dialoger med likasinnade.

Under skyttsäsongen närmar vi oss julen och nyåret med förväntansfulla förberedelser. När detta eldtecken härskar i vintermörkret skapar vi eldig glans med olika slags ljus, vi pyntar vi med varma färger, strör glitter och skapar glamour litet här och där, ofta till överdrift (i äkta skyttstil). Vi slår in klappar och känner glädjen – och stressen - över att vi närmar oss dessa högtider. Skyttesäsongen är en festernas tid!

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

DATUM PLANETASPEKTER NOVEMBER 2021 (världshoroskopet/kollektivt/allmänt) tolkning

Obs! Ofta kan effekterna av planetaspekter märkas av ett par dar före och/eller efter den faktiska dagen då transiteringen sker, därför anges datum med noteringen ”runt den”:

Neptunus går retrograd i Fiskarna (retro mellan 25/6 -1/12)

Runt den 1/11

Merkurius trigon Jupiter

Denna harmoniska aspekt ger optimism, vänlighet och öppenhet. Kanske en tendens till att filosofera. Vi är mer intresserade av mentala intressen, att ta reda på, veta mer. Vi önskar ”bredda” fältet, och kanske vill ut och röra på oss, resa eller boka en resa… Det ökar potentialen till entusiastisk kommunikation och positiva diskussioner. Nu finns chans till utvecklande dialoger med familj och vänner. Jupiter och Merkurius i harmoni gynnar alla idéer och planer och bär gärna fram positiva besked och goda nyheter.

Runt den 2/11

Merkurius kvadratur Pluto

Det sporrar oss att uppmärksamma de dunkla ”underströmningarna” i samtal, likaväl som både dialoger och tankar får mer djup. Vi kan nog också lättare förstå att t ex antydningar handlar om en mycket större fråga som vi kanske känner att vi vill veta mer om, gräva i (i bästa Pluto-stil).

Merkurius med Pluto handlar om kraften i orden. En sådan kraft kan antingen användas för att gräva upp det giftigaste och skadligaste psykologiska avfallet, eller för att manipulera. Något avslöjande om vissa människor runt oss kan också komma fram. Sådant som maktspel, manipulationer, ultimatum bör undvikas till varje pris. Bäst är att samarbeta utan att ge upp integritet och försöka hitta lösningar som skapar goda vibrationer.

Denna transit ställer krav på äkthet, och manar till att vi är mer ärliga om vilka vi verkligen är…

Runt den 4/11

Solen opposition Uranus 

Hos många ökar en känsla av att vilja förverkliga personlig frihet och att uttrycka viljan, kanske också att vara rebellisk - göra revolt. Känslan av att vara unik och att uttrycka sig på ett mer markerat sätt har en tendens att öka. Människor i allmänhet känner sig mindre hämmade att välja sin egen oberoende väg. Många vill ha lite utmaning - mer spänning och dynamik i tillvaron! Undvik dock att låta rastlöshet och inre spänning leda till impulsiva handlingar.

I vår omvärld kan vi få se människor som ”bryter av”, som chockar och upprör: Men eftersom Uranus också öppnar för högre vibrationer, leder det många av de som är medvetna, jordade och på ”upplysningsvägen” till ökad självmedvetenhet, ger ovanliga insikter eller ”kosmiska budskap”. Vi kan också möta nya och okonventionella människor, eller personer med mycket olika bakgrunder än oss själva.
Solen oppositionen Uranus kan faktiskt ”släppa fram” en krasch av något slag. Eller någon avslöjar något, som får rubriker. Men man ska komma ihåg att den upproriska och kraftfulla energin kan medverka till framsteg för individer som på ett balanserat sätt är involverade i andliga eller sociala reformer. Det kan även öppna till något fanatiskt hos många i strävan efter personlig frihet. 

Den 4/11

Nymånen kl 22:15, 12°39 i Skorpionen + supermåne + halloween

Vid viktiga ”himlahändelser” kallas vi, likt våra förfäder, för att med vördnad samverka med de kosmiska cykler som vi är en del av. En av dem är nymånen (Månen i tilltagande), en ny energivåg, då Solen och Månen är i konjunktion, d v s på samma ”himlaplats”Nymånen representerar slutet på en 28-dagars cykel början på en ny - en uppfriskande dubbeldos av tecknets energier – nytändning! Då har vi ett nytt ”ark” att skapa på. En möjlighet att arbeta med teckenenergierna på ett nytt sätt.

Hur stark inverkan den har beror bl a på var aspekterna hamnar i det personliga horoskopet. Utöver det är de som är födda i, har Ascendent eller Månen i nymånetecknet mest berörda, samt de som känner kollektiva känslor.

Supermåne (perigeum/Moon’s perigee/Lunar Perigee INFO) innebär att Jorden, Månen och Solen är i linje, med Månen, då Månen är som närmast eller nära sitt närmaste avstånd till Jorden i en viss bana. Vissa astrologer påstår att den starkare gravitationen mellan Månen, Solen och Jorden, innebär ökade jordbävningar, vulkanutbrott och stora tidvattenstörningar. Det påståendet finns det olika åsikter om - för och emot: info 1 2, Den ursprungliga definitionen myntades av astrologen Richard Nolle 1979. Astrologiskt sett återspeglar supermånar en intensifiering av månenergin. Enligt Nolle kan man i några dagar före, under och efter Supermånen känna sig luddig eller har svårt att fokusera.

Stjärntecknet som nymånen vistas i visar oss ledtrådar och nu är Solen och Månen sammanfogade i Skorpionen. Med dessa två sammankopplade i Skorpionen präglas denna nymåne av vattnets element vilket förstärker det undermedvetna och känslomässiga och speglar mer sensitivitet och intensitet. Vi ges också en möjlighet att rikta in oss på att utveckla en ”detektivförmåga” eller att som en arkeolog kunna ”gräva” så att vi ser vad som finns under ytan, t ex att kunna se bakom människors motiv och göra våra val utifrån en djupare intuition.

Det är höst, vi är i tiden vid Samhain (Alla helgons dag, Halloween - sommarens slut info) och ska gå mot Yule (vintersolståndet). Det är en väntetid, som för babyn i livmodern, ännu inte redo att födas. Höstlöven har torkat och fallit till marken. Nu är det dags att sopa bort de sista möglande bladen och elda dem på höstbrasan för att bli av med mögelsporer, som då inte kan förökas. För de som inte redan har sopat bort dem och eldat dem på höstbrasan kommer Skorpionens nymåne runt hörnet för att hjälpa till med det. 

Nu har vi chans att komma i kontakt med de delar av oss som vi håller gömda inte bara från allmänheten utan från oss själva. Skorpionens energi är att bränna bort det gamla så att nytt kan få växa där.

Nymånen är det ögonblick i måncykeln när vi kallas för att omsätta våra mål in i handlingar, och när nymånen är i Skorpionen uppmanar den oss att förvandla våra handlingar för att omvandla oss själva och våra yttre liv. 

Det är dags att ta ett steg ut i det okända, att göra det vi är mest rädda för och att möta konsekvenserna av våra handlingar. Det är nu en tid då många vill veta varför och förstå hur orsaker och verkan hänger ihop för att kunna räkna ut saker och överblicka viktiga situationer - kanske hela livet som sådant.

Denna nymåne färgar nya begynnelser - inledningar - med skorpionvibbar av totalt engagemang. Vi kan frestas (eller drivas på) för att dyka in i något där vi vill ge allt. Det kommer inte att finnas något annat sätt att närma sig det - Skorpionen kräver all energi, annars kan vi bara gå iväg.

Djupgående känslor öppnas och exponeras med denna nymåne inom många, kanske också från tidig barndom. Det ger också möjlighet att bearbeta – rensa – det som finns i det känslomässiga djupet för att börja om och med intensitet. Transformation, alltså! ”Magi”!
 

LÄS TOLKNING OM NYMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR. 
LÄS OM NYMÅNECEREMONIER HÄR.

Den 5/11 (+ hela November och även hela December 2021)

Venus går över till Stenbocken

Venus planeten för attraktion, relationer, självvärde och pengar i Stenbocken tenderar att göra att kärleksfrågor för en mer allvarlig och praktisk ton. Relationer, attraktion, värderingar och hur pengar tjänas ges en mer seriös granskning. Kanske självvärdet och vad man uppskattar som är njutbart och vackert i tillvaron. Inte minst beror det på att vi har både Saturnus och Pluto där som får ”samvaro” med Venus, och dessa två planeter betyder allvarliga affärer. Sammantaget kan vi bli ombedda att se djupt på vilka gränser och strukturer vi har när det gäller hur vi närmar oss attraktion eller hur vi ser på nära relationer. Har vi en bra ekonomisk sparande plan för vår framtid? Förhållanden från ”förr” kan naturligt uppstå, eftersom Venus passerar södernoden och Pluto. Kanske finns det några mönster vi behöver släppa när det gäller venusfrågor. Vi kan alla gå igenom någon form av djup transformation med denna Venus-Pluto och Södra Noden-konjunktion.

Den 5/11 (-24/11)

Merkurius går över till Skorpionen

Kommunikationens och tänkandets planet rör sig nu genom hemlighetsfulla, djupa, mörka och utredande Skorpionen och vi kan anamma ett mer djupsökande sinne. Vi kan vara mer nyfikna på det som är osynligt, som inte är uppenbart. Det är de djupa perspektiven som tenderar att vara av intresse. Vi kan vara litet mer som detektiver. Vi kan vilja dra upp hemligheter, eller söka i det förflutna efter svar. Att försöka avslöja konspirationer kan vara mer intressant, kanske för många nu. Eller andra mysterium att lösa. För det är det som lockar mer nu.

Vi kanske märker att tankar under de kommande veckorna är djupare. Kanske att vi visas vår skuggsida som vi vanligtvis undertrycker. Detta hjälper oss att acceptera vem vi är och att vända upp korten, så att vi kan se vad som finns där. Tankar och känslor är tydligare så att allt som har varit oklart i månader nu kommer att bli klart - avslöjas. Denna energi används bäst för forskning eller komma till roten till alla problem.

Tendenser till fixering är troligt med denna energi såväl som beslutsamhet. Tankar kan dras till rädsla, behov av förändring, tabuämnen och delade resurser. Merkurius i Skorpionen är verkligen en bra tid för självanalys och inåtblick.

Titta på det personliga horoskopet, och det astrologiska Hus som transiterande Merkurius befinner sig i för att ta reda på inom vilket område som tankar fokuseras djupt under den här tiden.

Runt den 6/11

Merkurius sextil Venus

Vi kan känna behov av att hitta tid till att njuta av sällskap med andra som lugnar sinnet med trivsamma dialoger, med fokus på detaljer, praktiska lösningar och minnen. Vi kan lättare visa uppskattande gester och sträcka ut en hjälpande hand.

Det är lätt att skapa sociala kontakter under detta inflytande. Ja det är några dagar som tenderar att fyllas med sociala kontakter och trevligt samspel. Vi kan lättare skapa harmoni dialoger. Vad vi säger, vill andra höra. Vad andra säger, vill vi höra.

Det här är bra dagar för romantiska dejter, Det kan vara en tid då löften och förklaringar görs i kärleksförhållanden. Något vi hör nu, eller ny information som vi lär oss, kan ge  glädje. Vi kan också uttrycka oss mer charmigt eller kärleksfullt verbalt.

Vi kan njuta av en promenad i vackra omgivningar, till exempel en park eller ett konstmuseum.

Vi är inte så motiverade att hantera allvarliga diskussioner eller mentalt arbete, snarare njuter vi av att vara kreativa, skriva eller designa. Denna transitering gynnar diplomati, förhandlingar, presentation av idéer, undervisning, affärer, publicering, handel, partnerskap PR, sälja eller marknadsföra idéer.

Runt den 10/11

Merkurius konjunktion Mars

Denna aspekt ger idérikedom och många kan nog känna litet extra för att aktivera hjärnan. De som anammar energin tenderar att vara snabbare i tanken och det kan stimulera till sådant som ordpussel och givande, ”intellektuella tävlingar” och ”orddueller”. Var mån om att det inte övergår i sarkastiska argument…

Många tenderar att vilja övertala andra om sin sanning eller bestämma över andra. Argumenterande är en möjlig effekt och det är lätt hänt att det sker heta diskussioner. Många tenderar dock att verka ganska oinsatta eller opålästa nu eftersom denna aspekt kan skapa ”snabbhet” i tankar och uttryck, utan eftertanke och på grund av en iver och ”tävlaranda” i dialoger... Det är bra att tänka på vad man säger, hur man säger det och var man säger/skrivet det! Försök att avvakta istället för att "drabba samman" i dialoger.

Energin kan ge en ökad tendens att känna otålighet och oro.

Runt den 10/11

Merkurius kvadratur Saturnus

Denna aspekt kan vara bra för hårt arbete, och gynnar särskilt ensamarbete då kommunikation kan vara i en mer ”hämmad fas” eller också ökar kritiklusten…

Aspekten speglar att vi kan känna det som att vårt medvetandes energi (tankar) stöter på en mur, och det kan det också mana till att fokusera på realistiska, mogna alternativ: Det kan också öka tendensen till negativt tänkande eller överdriven försiktighet eller känslor av motstånd i sammanhang som rör förhandlingar, affärsrättsliga och/eller juridiska frågor. Sakfrågor som är angelägna kan ”tynga axlarna”. Avstånd i nära relationer är andra möjliga problem.

Vidare kan tankar, nyheter eller ensamhet kännas tyngande och leda till grubblerier eller en ökad känsla av ”nu är det dags att mota Olle i grind” så att inte förseningar och problem uppstår på sikt.

Se upp för bitterhet och samtala istället med någon/några som kan vara stödjande och se sådant som du inte tänker på och finna på angelägna råd. Eller läsa och ta reda på sådant som känns välgörande.

Aspekten tyder också på att försiktighet bör iakttas när det gäller ev. företagsfrågor, samt den egna ekonomin och skyldigheter. Planering är viktigt, men att nu genomföra något av stor framtida betydelse bör nog vänta litet, om det är möjligt. Vi bör fortsätta att följa sådant som kan hjälpa oss framåt, men kanske inte lita på alla råd från de som tycks vara ”experter” just nu, även om vi vill göra något konkret.

Planering är viktigt, men att nu genomföra något som har avgjort stor framtida betydelse, bör nog vänta litet, om möjligt.

Fortsätt att följa det som kan hjälper vägen framåt, men lita kanske inte på alla råd från de som tycks vara ”experter” eller äldre och ”vettigare” just nu, även om det känns viktigt att göra något konkret. ”Ligg lågt” om möjligt, slipa extra på sakfrågans kärnpunkt och omkringliggande ansvar och frågor. Tiden kommer när det ”faller rätt” – det som är bästa lösningen.

Runt den 10/11

Mars kvadratur Saturnus

Vi kan uppleva litet stressiga omständigheter eller kanske eller en känsla av orättvisa, att vi är begränsade på något sätt, eller ”grinighet”. Ja många kan vara litet mer dämpade, men också bestämda med ”sin vilja”. Viktigt att inte falla i tendenser till bitterhet eller fientlighet, utan att vara så jordad och i kontrollerad som möjligt.

Avund, kritik, likgiltighet, sorg eller förkylning kan tynga just nu – det kan gälla oss eller andra omkring. Det kan vara bra att veta inför sociala möten och i hantering av praktiska detaljer. Vi testas i vår förmåga att vara ”snälla” mot oss själva och andra.

Detta är en utmanande aspekt eftersom Mars vill agera, och Saturnus vill vara försiktig och undvika risker. Om man t ex kör en bil så är Mars acceleratorn och Saturnus bromsen - och när man är på motorvägen och trycker på acceleratorn och det inte finns trafik känns det bra, liksom när man trycker på bromsen när man vill sakta ner. Både gaspedalen och bromsen har en funktion och tjänar ett visst syfte.

Men vad händer om man är stressad på motorvägen och vill accelerera, men det är trafik? Eller det regnar ute och det stör synfältet, man vill ta det lugnt, men måste vara på ett viktigt möte och blir sen. Man trycker på gaspedalen även om man inte känner sig bekväm med det…

Take it easy! Aspekten går över, så försök att ”bara vara” och lösa det som kommer upp, med lugn känsla.

Runt den 12/11

Solen trigon Neptunus

Den här aspekten främjar medkännande, kreativitet och det konstnärliga. Aspekten tenderar att göra många av oss inspirerade och det är lättare att känna omgivningsvibbarna. 

Energin kan också fungera som underverk i våra relationer. En uppmaning att hjälpa andra betyder det här, förlåtelse och välgörenhet.

Nu är vi mer i kontakt med vår mest andliga energi och vi bryr oss om vad som behöver vårdas i våra hjärtan. Vi kan lättare se lättare den andras synvinkel, vi kan kanske ”gå i deras skor” (identifiera oss med) och därmed trösta eller visa att vi verkligen förstår.

Det är en mjukare energi som ökar benägenheten för allmän ”snällhet” och är även en drömsk energi som är till hjälp i meditation.
Vi kan få en djupare och bredare förståelse av vår plats i världen. Det är viktigt att vi inser att uppnå våra mål och drömmar innan vi kan hjälpa andra.

Egot drar nytta av en mer andlig outlook, så att vi kan arbeta på att uppnå framgång. Vår väg till framgång kan också hjälpa till med en stark intuition.

Om du ensam kan du möta en känslig eller andlig typ av partner, vilket kan komma från engagemang i föreningsliv eller andra gruppsammanhang. Förhållanden drar nytta av en gemensam vision om framtida fridfullhet tillsammans.

Aspekten ger ett andligt inflytande som främjar vår fantasi och intuition. Det bidrar till en känsla av att vi kan behöva hitta stillhet och att djupare förstå oss själva, våra motiv och känslor.

Runt den 13/11

Merkurius opposition Uranus

Det betyder att vi kan förvänta oss det oväntade. Det kan handla om att planer störs eller att stressande situationer dyker upp som behöver lösas, vilket då, trots krångel, samtidigt stimulerar tankeförmågan (”geniknölarna”).

Men vi kan också räkna med en del speciella, kanske udda idéer som till synes kommer från ingenstans.

För de som är obalanserade så kan ”förhastade” ord ”kastas iväg”, men det är viktigt att försöka dämpa sådana tendenser så att ingen förolämpas.

För de som är balanserade så kan nya, ovanliga insikter dyka upp och förändra perspektivet på saker på ett spännande sätt. På ett positivt sätt kan många därför få några stora genombrott och insikter.

Allmänt kan vi räkna med spännande saker, intressanta fakta, eller spänning på ett energigivande sätt! Håll anteckningsverktyg till hands för att fånga de bästa insikterna som strålar in i sinnet från de kosmiska världarna. Det kan också dyka upp intressanta fakta i massmedia eller genom att läsa en givande faktabok.

De som är helt inne på den kosmiskt upplysande vägen, kan uppleva mycket speciella insikter, vilket då är ett nytt steg på upplysningsvägen, ”magisk andlig rikedom”, även om det kan upplevas förvånande (chockerande) för en del. Men ibland måste något sådant ske för att skaka om, ”väcka” och leda till det viktiga uppvaknandet... Detta för att uppvaknandet är Uranus roll inom astrologin.

Runt den 15/11

Solen kvadratur Jupiter

Kanske många känner sig litet rastlösa eller otåliga nu? Kanske en del börjar ”smida” planer, men vet att energi och resurser inte finns på plats ännu för att göra det till verklighet eller framgång. Ja kanske vi vill mer än vad som är möjligt just nu, men ta ett djupt andetag, räkna till tio och tänk igen. De alltför optimistiska känslorna vi kan ha under denna transitering kan leda till att vi hoppar in i något innan vi verkligen är redo…

Detta är en transitering av kort varaktighet som händer en gång om året, men det är en ”tryckpunkt” som kan få många att ta chanser och ”översträcka” sig själva på ett sätt som man eventuellt kan ångra senare...

Solen stimulerar Jupiters expansiva energi, så just nu är vi nog mer eller mindre angelägna om att visa världen exakt vad vi har att erbjuda. Problemet är att det finns en tendens här att erbjuda mer än vi verkligen kan leverera när det kommer till ”kritan”, kanske många ”hugger” efter mer än vad som är möjligt att tugga – eller överdimensionerar sig själv och sin förmåga – en del kan kanske vara mer ”benägna att skryta” eller liknande.

Känsla av missnöje kan få oss att söka stimulering. Så se upp för "behovet av mer". Solen kvadratur Jupiter vill expandera på ett kreativt sätt men (vi) kan känna en slags blockering och egot försöker kanske att täcka sådana känslor av frustration genom att ersätta med någon form av stimulering, till exempel hög musik, alkohol, mycket mat eller för mycket sällskap… Detta gör ingenting för att hjälpa oss gå vidare i vår strävan!

Så, varva ner och undvik att ”ta ut svängarna” för mycket just nu.

Runt den 16/11

Solen sextil Pluto

Det ger många det intensiva fokus och den typen av genomskådande som är till hjälp för att kunna se igenom hemligheter – se bakom ytan. Det ökar förmågan att hantera konkurrens och möta människor som är raka och öppna i kommunikationen på ett fördjupande sätt och att nå kunskaper på bred nivå.

Det finns nu en ökad vilja hos många, att gå till botten och undersöka saker och ting, händelser och även sådant som skett i det förflutna, vilket hjälper oss att förstå det komplexa. Detta hjälper till att undvika problem i framtiden. 

Runt den 17/11

Mars opposition Uranus

Nu kan vi vänta det oväntade! Det här är en energistark tid, full av ”kraftladdning” så många kan också känna sig ganska spända och vill göra nya saker för att lätta på detta.

Många kan känna att de vill ”fram” med det som är unikt och stå upp för sig själva, eller något som engagerar.

Energin kan skapa stress när något ska påbörjas och även medverka till att det lättare skapas motsättningar, vilket kan leda till att irritationer kan växa inom många: Det kan också yttra sig plötsligt!

Vi kan notera att många är ”taggade”, kanske stridslystna och därför kan vi märka gräl eller stridigheter – förhoppningsvis håller det sig på den verbala nivån, men det är inte alls säkert.

Dock tenderar aspekten att dra fram hat/vrede som bl a riktas mot ledare/regeringar runt om i världen och mellan människor. Men det är viktigt att ta avstånd och inte vara en del av denna frenesi, eftersom det bara främjar mer känslomässig instabilitet i världen. Vad berättar allt detta om oss själva och mänskligheten? Uranus-kvadratur-Mars uttryckt i hat är ingen bra energi… Välj hellre ”zero”/nollpunkten, utan att för den skull bli utslätad och stå upp för orättvisor etc på ett stabilt sätt...

Vi kan dock få se ”macho typer” göra sig ”märkbara” i världen. Att det ”rustas” för mindre trevliga saker i världen, uppvisning av ”mannakraft” – via plåt eller muskler… etc.

Många kan känna konkurrens.

Slumpartade händelser kan leda till att det dyker upp nytt, att saker ”avbryts” och att det är dags att söka nya lösningar.

Många känner för ökad självständighet och vill ”ta sig loss” från det som hämmar. Å andra sidan saker oroa mer än roa så åter igen; ta det lugnt. Andas lugnt även om det är rörigt.

Energin elektrifierar. Var beredd på att planer plötsligt kan förändras. Planeten Uranus ”skakar gärna upp” eller ”skakar om” saker som är ”status quo”. Men det kan ta loss det som hämmar, trots allt…

Men var dock försiktig, för Mars-Uranus är verkligen bland de starkaste krafter vi kan ha att göra med – astrologiskt sett! Uppblossande händelser är troligt i världen!

Så det kan vara läge att varva ner genom att ta till ”lugnande” metoder, som meditation. Men det är lika viktigt att frigöra eventuell ilska, på ett positivt sätt: Förslag är sådant som träning, skogspromenader eller att låta ilska få ett hälsosamt utlopp genom bearbetning. Fysisk aktivitet är ett bra sätt att kanalisera denna starka energi, utöver att säga ifrån där det är befogat.

Energin kan komma till uttryck genom en hastigt uppblossande passion, som dock kanske inte lämnar en så bra eftersmak… i vissa fall.

Undvik impulsiva åtgärder och att ta farliga risker! Att inte skapa gnistor under den tid som följer är mer än angeläget …

Rådet är att hålla sig lugn, inte ge sig in gräl, och att undvika situationer där det finns någon slags risk: som ”aggressiva gruppsamlingar”, att köra för fort eller vårdslöst…

Runt den 18/11

Merkurius trigon Neptunus

Det kan göra oss mer benägna att drömma. Vår fantasi kan faktiskt förändra vår verklighet om vi gör något konkret av dem. Samtidigt finns här en kreativ potential. Konstnärer kan nu känna sig särskilt välsignade och andligt arbete är gudomligt inspirerat. All slags konstnärligt/kreativa sysslor gynnas vid denna tidpunkt.  Bra aspekt nu om man vill fånga det vackra genom att fotografera. Denna aspekt ger också intuition och inspiration kopplad till tänkande, tal och kommunikation – om man är öppen för ”spirit” – inspirationen som kommer från det högsta.

Både Merkurius och Neptunus är i vattentecken, så vi tenderar att vara mer empatiska. Vi har även ökad förmåga att kommunicera extra finkänsligt och inkännande. Vi kan ana mer än vad som sägs… Det är en bra tid att prata om känslor med t ex partners eller med vänner i nöd. Vi är mer öppna för det osynliga och subtila och något mycket vackert och helande kan hända.

Runt den 19/11

Venus trigon Uranus

Den här energin kan liva upp inaktuella eller stillastående situationer och vi kan känna för att prova någonting nytt gällande allt från hobbys, nöjen, kreativitet till… romantik. Vi kan känna att vi vill bort från tråkiga rutiner. Inte minst då vi lättare ”distraheras” av något nytt som känns spännande.

Det här är en bra tid att umgås, att kanske plötsligt ordna en fest eller ge sig ut på shopping. En bra tid att göra sådant som att styla håret eller piffa upp sin garderob… kanske göra trevliga fynd - som några exempel.

De kreativa kan uppleva konstnärlig och musikalisk frihet och stimuleras till att utforska olika former av konst.

Vi tenderar att vara öppna för utbyte av idéer och att vara mer spontana och längta efter mer spännande former av nöje: Det i sin tur ger möjligheter att stöta på nya och intressanta människor. Vi kan lockas till och locka människor olika de vi annars träffar på… t e x andra kulturer eller livsstilar.

Den som har partner kan uppleva överraskningar och/eller insikter som rör relationen. För de som är ensamma, ökar denna transitering oddsen till åtminstone någon flirt – kanske en elektrisk typ av attraktion. Så det är sannolikt med ett överraskningselement som kan skapa en gnista: De som är andligt ”uppkopplade” kan uppleva ett kosmiskt flöde. 

Få ut det mesta av denna energi genom att hålla ögonen och hjärtat öppna men utan förväntningar. Denna transitering innebär att vi har ett utmärkt läge att lära oss något om energier, genom att låta den arbeta med sin ”magi” utan att vi försöker kontrollera resultatet.

Det sägs allmänt inom astrologin att den kan ge en chans till en ”öppningsflöde” gällande pengar, men det kan också handla om vad vi ser som värde på något annat sätt.

Den 19/11

Fullmåne kl 09:59, 27°14 Oxe med delvis månförmörkelse + micro full moon

Mycket av Europa, mycket av Asien, Australien, Nord/Västafrika, Nordamerika, Sydamerika, Stilla havet, Atlanten, Indiska oceanen, Arktis får en delvis (partiell) förmörkelse om vädret tillåter. (Lunar Eclipse Partial).

Fullmånens tolkning ska ses som ”fingervisning” och inspiration. Vi kan välja hur vi kanaliserar energier (Om) så hur energier inverkar personligt beror på flera faktorer, bl a var himlakroppar och aspekter hamnar i det personliga horoskopet. Men vanligtvis berörs mest de vars horoskop mottar starka aspekter, samt de som är födda, har Ascendent, Månen eller Venus i detta tecken, utöver alla som är mottagliga för det kollektiva.

Historiskt använde indianer (och andra naturfolk) ”smeknamn” för fullmånar för att lokalisera årstiderna. Se namnet på fullmåne för varje månad på året och deras betydelse. (info).

Varje fullmånes energier är olika, bl a p g a det stjärntecken den då befinner sig i. Dess krafter drar fram det undermedvetna och eventuella smärtsamma minnen. Sårbarhet ökar, instinkter bli starkare och vår energi ökar, vilket bl a kan ge oro. Den är månfasernas fulländning och anses vara bäst om man medvetet vill använda månenergin för ökad känslomässig balans. INFO HÄR & HÄR

 

En mikromåne är inte ett officiellt accepterat astronomibegrepp, men det innebär motsatsen till en supermåne. En mikromåne är den minsta full- eller nymånen, den inträffar när månen är längst bort från jorden. Eftersom en mikromåne är längre bort ser den ungefär 14% mindre ut än en supermåne. Dessutom verkar det upplysta området 30% mindre, så det kan se lite mindre ljust ut.

En månförmörkelse uppstår när fullmånen förflyttar sig in i och passerar skuggan bakom Jorden och Solens ljussken på Månen därför avbryts. Månförmörkelse kan, under de rätta förhållandena göra att Månen verkligen ser blodröd ut och därifrån kommer ordet "blodmåne". LÄS MER

En månförmörkelse sägs markerar vanligtvis ändelser eller "punkter utan återvändo". Den sopar bort allt som inte längre tjänar oss. Läs MER. Det brukar kanske mest kretsa kring djupa känslor och även närstående eller viktiga kvinnor (mor eller någon annan släkting, hustru, käresta – eller kanske t o m en kvinnlig chef). Helt enkelt: Någon som betyder något, som berört själen och påverkat de djupaste, kanske omedvetna, känslorna. 

Man ansåg förr och många av de kloka i nutid menar att det är bättre att lyssna inåt och iaktta istället för att agera utåt under en månförmörkelse, och om man inte kan säga något då som man inte menar ska man inte säga det (det gäller ju i och för sig alltid annars också)... Att säga det under just månförmörkelse sägs ”slå tillbaka” någon gång senare när man minst anar det… Om man känner sig manad att gå till handling under månförmörkelse så bör man vänta några dagar, då det anses bäst att låta energin stabiliseras. LÄS MER.

I Zodiakens cykel har Oxen, som det andra av de tolv stjärntecknen, en stabiliserande inverkan på den vildare energin som det första tecknet Väduren eldigt rusat fram med under den förra fullmånen. Nu har elden brunnit ner till aska – mylla – och många känner sig mer känslomässigt jordade och vet vad man har och fokuserar på det.

Vädursfullmånen hjälpte oss att ta språnget ut i det nya och oxfullmånen hjälper oss att landa och är också grunden som vi bygger på, får näring och växer av - och allt på det känslomässiga planet. Så oxfullmånen tar vid där Vädursfullmånen slutade. 

Fullmånen är nu i Oxens vibration väl medveten om vad som då var "skuggan" i våra liv och/eller som påbörjades med hjälp av Vädursenergin och vill skapa något fast, stabilt och påtagligt utav det. Nu märks mer känslomässig mognad och uthållighet.

Fullmånen i Oxen speglar vårt behov av att vara i kontakt med det verkliga, det som är av värde och en vilja att också vårda det. Oxfullmånen kan också få oss att fundera på vart vi står, vad vi vill och vart vi är på väg och hur vi ska göra för att förverkliga det.

Oxmånen ökar behovet av att vilja ”bevara" och ge näring till det som vi vet att vi har och som fortsätter att vara av värde på sikt. Vi vill även känna att vi ger stabilitet i andra människors liv. Vi vill fördjupa något som känns verkligt, något som kan ge någon form av resultat och vi är mer redo att engagera oss för det under en längre tid, eftersom känslan av tålamod nu ökar.

Det är alltså inte troligt att det är en känsla av att vara ”Wild & Crazy”, som gör sig gällande nu.

I Zodiakens cykel har Oxen, som det andra av de tolv stjärntecknen, en stabiliserande inverkan på den vildare energin som det första tecknet Väduren eldigt rusat fram med under den förra fullmånen. Nu har elden brunnit ner till aska – mylla – och många känner sig mer känslomässigt jordade och vet vad man har och fokuserar på det.

Vädursfullmånen hjälpte oss att ta språnget ut i det nya och oxfullmånen hjälper oss att landa och är också grunden som vi bygger på, får näring och växer av - och allt på det känslomässiga planet. Så oxfullmånen tar vid där Vädursfullmånen slutade. 

Fullmånen är nu i Oxens vibration väl medveten om vad som då var "skuggan" i våra liv och/eller som påbörjades med hjälp av Vädursenergin och vill skapa något fast, stabilt och påtagligt utav det. Nu märks mer känslomässig mognad och uthållighet. 
Fullmånen i Oxen speglar vårt behov av att vara i kontakt med det verkliga, det som är av värde och en vilja att också vårda det. Oxfullmånen kan också få oss att fundera på vart vi står, vad vi vill och vart vi är på väg och hur vi ska göra för att förverkliga det.

Oxmånen ökar behovet av att vilja ”bevara" och ge näring till det som vi vet att vi har och som fortsätter att vara av värde på sikt. Vi vill även känna att vi ger stabilitet i andra människors liv. Vi vill fördjupa något som känns verkligt, något som kan ge någon form av resultat och vi är mer redo att engagera oss för det under en längre tid, eftersom känslan av tålamod nu ökar.

Det är alltså inte troligt att det är en känsla av att vara ”Wild & Crazy”, som gör sig gällande nu.

TOLKNING OM FULLMÅNEN I DE 12 ASTROLOGISKA HUSEN HÄR.
TIPS OM RENANDE FULLMÅNEMEDITATIONER HÄR. 
TIPS OM RENANDE FULLMÅNEMEDITATIONER FÖR ALLA 12 STJÄRNTECKEN HÄR.

Runt den 20/11

Merkurius kvadratur Jupiter

Ökad kommunikation och överenskommelser är mer ”på tapeten”. Dessa tenderar att ha större betydelse och det är en ökning med viktiga nyheter av personlig karaktär. Viktiga diskussioner och förhandlingar äger rum. Men var ändå noga med detaljerna när det handlar om skriftliga saker som att underteckna papper av något slag. Extra medvetenhet i all kommunikation vid denna tid kan bidra till att förhindra missförstånd.

Denna aspekt kan också indikera oroligheter när det gäller rörelse, kanske även en del problem med fordon – men i så fall är det sannolikt något som man förbisett som behöver korrigeras, på djupet… Det är också en tid då vi planerar och tittar på utökade möjligheter, som resplaner och att köpa biljetter.
Även rastlöshet när det gäller planer och att utöka möjligheter, som resplaner och att köpa biljetter tenderar att inte bli exakt som man tänkt. Undvik att slösa denna tid – det kommer surt efter… Var noga med detaljerna när det handlar om skriftliga saker som att underteckna papper av något slag. Extra medvetenhet i all kommunikation vid denna tid kan bidra till att förhindra missförstånd
.

Vi kan också räkna med att någon nyhet har större betydelse på det personliga eller i större sammanhang som massmedia.

Men Jupiters läge nu, varnar också för att ”tro på allt”, så se upp för propaganda utan grund och dåligt underbyggda nyheter! Och undvik att själv falla för frestelsen att överdriva.

Runt den 21/11

Merkurius sextil Pluto

Kommunikation, djuptänkande och mentala krafter är särskilt starka nu. Övertygelseförmågan stärks. Vi sporras sannolikt till att uppmärksamma de outtalade ”underströmningarna” i samtal, likaväl som både dialoger och tankar får mer djup. Dialoger tenderar att vara starkare och tydligare. Vi kan nog känna att vi vill veta mer om och gräva i saker (i bästa Pluto-stil).

Det kan bli avslöjanden av större format inom nyhetsvärlden, TV, radio och tidningar.

Den 22/11

Solen går över till Skytten

Se beskrivning i första stycket om Skyttens säsong

Den 24/11 (-13/12)

Merkurius går över till Skytten

Budskap, tankar och dialoger tenderar att vara lättare och ledigare. Nu är det också dags att planera julklappar (om man ger bort sådana) och planera julhelgen så att den kan bli trivsam. Skyttens energi ger bra idéer. Vi kan förvänta oss att våra tankar utökas med större visioner och uppdrag för livet. Livet är tråkigt utan någon form av resa med denna placering. Resan kan betyda antingen genom sinnet (via meditation/yoga) eller en fysisk resa oavsett om det är utomlands eller ner till djurparken - allt som driver oss ut ur vår komfortzon och inspirerar oss att lära och växa. 

Samtal är vanligtvis intressanta med denna placering när vi utforskar våra övertygelser – dock kan folk bli dominerande genom att predika att deras syn är "rätt". Att lära sig ett nytt ämne eller språk är ett utmärkt sätt att kanalisera denna energi. Att skapa en visionskort för framtida drömmar är ett annat bra sätt att kanalisera denna energi. Var försiktig för gräset som verkar grönare med denna aspekt. Det är bra att drömma men reflektera över vad som fungerar bra och var nöjd med det. Tankar i det hela taget blir mycket mer optimistiska än vad de har varit i Skorpionen. 

Kolla det personliga horoskopet vilket Hus Merkurius passerar för att få en djupare förståelse för dit tankar dras. 

Runt den 29/11

Solen konjunktion Merkurius

Det betyder att kommunikation, uttrycka tankar och utbyta idéer (samt kanske även transportfrågor) tenderar att vara centrala teman. En ökning av mental aktivitet kan ske på internet.

Vi kan känna en naturlig nyfikenhet som fyller våra sinnen, som omfattar ämnen vi gillar, samtalsämnen vi älskar att prata om, eller någon intellektuell strävan som ligger varmt om hjärtat. Vi vill prata om ämnen som intresserar oss såväl som nyheter, i diskussioner, samtal, möten och debatter.

Denna energi uppmanar oss att vara öppna och uttrycka oss ”med hjärtat”, att ta oss tid att prata igenom saker och koppla ihop våra tankar. Den som behöver kommunicera kan få fram sin poäng med tydlighet och förmodligen utan drama.

Runt den 29/11

Mars trigon Neptunus

Denna harmoniska aspekt ger fantasi, kreativitet, idealism och inspiration till att sätta igång något nytt, kanske inte av det mer praktiska slaget, snarare fantasifulla. Vi känner mer tillit och en harmonisk energi som tenderar att ”lösa upp” eventuella konflikttendenser: Det är en bra tid att affirmera eller meditera på det man önskar uppnå, framför allt om man önskar tona ner ev. aggressioner för att kunna möta livet med större fridfullhet.

Utöver det har denna aspekt en tendens att öka de sensuella önskningarna vilket är idealiskt för romantik. Vi kanske också känner mer för att röra på oss till musik ”i dansens anda”! Vi är mer känsliga för andras behov och vill också vara till hjälp. Vi kan också känna oss manade att använda denna andliga energi för att försvara de ”svaga” eller de som utsatts för något lidande, eller slåss för en rättvis sak. En stark känsla av det som är rätt och sant kommer att vägleda handlingarna.

Runt den 30/11

Merkurius sextil Saturnus

Denna harmoniska aspekt hjälper oss med ett praktiskt tillvägagångssätt för att lösa vardagliga problem. Det är lättare att syssla med rutinaktiviteter. Vårt tänkande tenderar att vara mer tydligt, enkelt och systematiskt.
Det är läge att rensa sådant som skrivbord om där finns hopade göromål… Eller att ta itu med annat som hopat sig. Eller att resonera om allvarliga och konkreta ting. Vi kanske nu även söker råd från mogna/äldre eller erfarna människor som stöder våra ambitioner och hjälper oss med saker kring våra mål.

Energin uppmuntrar oss att vara kritiska på sätt som hjälper oss att bygga det verkliga och inte på teorier, att sända ut raka budskap om våra framtida intentioner.

Runt den 30/11

Venus sextil Neptunus

Det ger en benägenhet för dagdrömmeri och behov av avkoppling. Överlag känns det mer behagligt. Med denna harmoniska aspekt aktiv kan många dessutom längta efter och lättare uttrycka mer romantik, medkänsla och intuition i relationer. Singlar kan känna en längtan efter ”vacker och själslig kärlek” ett mer ”andligt band”. Det är en bra tid för ”dating”. De som mediterar kan känna en närmare kontakt med gudomligheten, en känslomässig och andlig koppling till hela skapelsen - ovillkorlig kärlek. Nu finns också potential till större fantasi och känsla för det vackra, sköna och konstnärliga. För artister ger denna aspekt ett starkare flöde av inspiration, kreativitet och gynnar god smak.

Runt den 30/11

Solen sextil Saturnus

Denna aspekt ger ökad stabilitet. Samt möjlighet att arbeta mer fokuserat. Här antyds en dos envishet och måttlighet som är till konkret hjälp och ger oss att ha styrkan att planera och sikta framåt. Ja, att våga oss på att börja klättra till en bergstopp, d v s en vilja att uppnå höga mål och ambitioner.

Detta är en källa till tydlighet. Vi känner mer självdisciplin och självförtroende, så det är lättare att ta större ansvar för våra handlingar, och åta oss våra åtaganden med ökad känsla av värdighet.

Bra energi om man jobbar med någon uppgift eller något projekt, vilket kräver både fokus och arbete. Nu är det verkligen läge att reda ut saker för att komma vidare mot viktiga framtida mål. Viktig kunskap kommer lättare på plats!

~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~~*¤*~

MER ATT LÄSA 

Läs om viktiga planetplaceringar som under flera år speglar vår kollektiva utveckling 

På himlavalvet sker ofta retrograda planetrörelser, som många uppfattar som "dåligt" men är det verkligen så? Läs HÄR.

 Lär dig litet grunder i astrologin HÄR.

LÄS MER OM ASTROLOGISKA TOLKNINGAR HÄR.

Astrologisk alkemi & själsåterkoppling efter känslomässiga svårigheter HÄR.

2 kommentarer:

  1. Tack för din fantastiska astro-sammanfattning! 😊👏 Vilket arbete du lägger ner med dina prognoser, tack för att du delar detta med oss❤️🙏 Det är så märkliga tider att leva i 😵‍💫 Dina inlägg hjälper mig att omfamna händelserna bättre /kramar från Bea

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det märkliga tider! Tack för dina värmande ord! Kram!

    SvaraRadera