Texterna är skyddade av upphovsrättslagen. Den som publicerar citat från dessa texter ombeds ange källan med länk.

måndag 17 juli 2023

Himmelskt storkors med Noderna, Pluto och Solen Juli 2023

Noderna går in i Väduren och Vågen 
17/7 2023 – ett skifte som inleder en ny era som relaterar till våra identiteter och relationer. I samma veva skapas ett kraftfullt himmelskt storkors med Noderna, mystiska Pluto och den lysande Solen, precis när Pluto fulländar sin kvadratur till Noderna.
Texterna på denna blogg är skyddade av upphovsrättslagen info HÄR. Så du som publicerar citat från dessa texter ska ange källan med länk.
Med Plutos kvadratur till Noderna den 23 Juli och Noderna till Väduren/Vågen axeln den här veckan, befinner vi oss i en enorm tid av förändring och transformation.
Eftersom Pluto inte avviker särskilt långt från den punkten vid 29º, nästan hela året och nästa, så förlänger den en lång, utdragen övergång från en era till en annan. Och vi bärs alla med på resan.
Vi kan känna behov av att dyka djupt under ytan (Pluto), förbereda oss för att agera för karmiska kärnmål (Noderna) och rensa bort spänningar som kanske hållit oss tillbaka från att anpassa oss till vårt sanna jag (Solen). Det kan finnas ett inslag av intensitet som hägrar i fjärran. En anledning att stötta upp våra grunder och verka för trygghet, på de sätt som är relevanta.
När vi rider med Pluto kan vi uppleva något av en metaforisk död, som sedan föder en ny början. Det kan kännas som förstörelse när vi rör oss genom dessa plutoniska vågor, men i själva verket handlar det om att föda ett nytt liv och ett nytt sätt att vara. Pluto är alltid så mycket djupare än man först inser, avslöjar lager under ytan, avslöjar vårt karmiska öde och avslöjar vårt livs syfte.

MER ATT LÄSA 

Nymånen i Kräftan den 17/7 2023

Norra Noden till Väduren den 17/7 2023-11/1 2025
Pluto går in i Vattumannen 23/3 2023 (till 2044) - stort skifte!
Läs om viktiga planetplaceringar som under flera år speglar vår kollektiva utveckling HÄR

På himlavalvet sker ofta retrograda planetrörelser, som många uppfattar som "dåligt"

men är det verkligen så? Läs
 HÄR

Lär dig litet grunder i astrologin 
HÄR.

LÄS MER OM ASTROLOGISKA TOLKNINGAR HÄR.

Astrologisk alkemi & själsåterkoppling efter känslomässiga svårigheter 
HÄR.

”Energi-astrologi” - Del 1 
HÄR

”Energi-astrologi” - Del 2
 HÄR



4 kommentarer:

  1. Hur länge kommer storkorset att vara exakt på stjärnhimlen? Varar det längre för att det rör en långsam planet som Pluto eller hur ser det ut? Tacksam för svar, dina texter är alltid så lärorika och hoppfulla att läsa / Bea

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du har nytta av texterna! Själva storkorset är aktivt några dagar eftersom Solen inverkar kortvarigt. Däremot är Solen en "igångdragare"/aktiverare. Det är så att snabba planeter gör det när de når en stark kontakt med långvarigare aspekter. Men eftersom Pluto och Noderna sedan fortsätter att vara i kontakt så finns den energin kvar, men något lugnare. Men sedan når ju mindre planeter då och då deras kvadratur (som i detta fallet är en T-kvadratur).

    SvaraRadera
  3. Tack snälla du för svar! :) Det är så massiva energier omkring oss så varje människa med någon känslighet, måste ju bara märka av allt som pågår. Så när Solen lämnar Kräftan, kan kanske åtminstone denna aspekt mattas av något.. men nya på gång förstås :D Det bara matar på, mer o mer.. förunderligt!

    SvaraRadera
  4. De flesta märker nog det. Men många kanske inte kan "sätta fingret" på vad det kan vara.. Det kan nog ge oro eller att man slår i från sig. Men visst den energin som varit stark nu, lugnar sig när Solen lämnar aspekten. Men i perioder sker olika energier som tar sig olika uttryck.

    SvaraRadera